Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolina - na 90% Nice - 10%to to, że coś mi się pomyliło;)

...

dzięki - poszukałam... drogi, szukamy więc tańszego :-P

edit

już doczytałam, patrzyłam na chyba za mocny model bo 1000 - nie wiem ile wyjdzie brama wagowo, trzebaby to policzyć i wtedy może się złapiemy w tym 600 chociażby - to by cena pasowała

sprawdzisz jaki masz model?

choroba mówisz... u nas to samo... Ł od tygodnia flika i zdycha :( w sumie nie robi się gorzej a to super! ale też nie widać żadnej poprawy... mnie od 2-3 dni też gardziołko boli... no a dzieciaki mają katar - każdy coś kurka... a też na budowę trzeba jechać i robić bo samo jakoś się nie robi ;)

Edytowane przez lukasz69karolina

dzięki - poszukałam... drogi, szukamy więc tańszego :-P

edit

już doczytałam, patrzyłam na chyba za mocny model bo 1000 - nie wiem ile wyjdzie brama wagowo, trzebaby to policzyć i wtedy może się złapiemy w tym 600 chociażby - to by cena pasowała

sprawdzisz jaki masz model?

choroba mówisz... u nas to samo... Ł od tygodnia flika i zdycha :( w sumie nie robi się gorzej a to super! ale też nie widać żadnej poprawy... mnie od 2-3 dni też gardziołko boli... no a dzieciaki mają katar - każdy coś kurka... a też na budowę trzeba jechać i robić bo samo jakoś się nie robi ;)

Niestety nie mam informacji o napędzie ale jak go zamontują, to oblukam:yes: W tym tygodniu powinna być brama. Nie wiem tylko, czy coś Ci to da, bo moja brama ma tylko 3,7 m (maks z maksa co udało się wyciągnąć) i jest dwuskrzydłowa, a Ty chyba będziesz miała przesuwną?

Dzięki za życzenia zdrowia - przydadzą się na pewno:hug:

My dzisiaj 3 godziny byliśmy na budowie - młody wariował na schodach, a ja zdjejmowałam folie z podłogi i kartony. Raptem górę zdążyłam, bo musiałam jeszcze z M. złożyć garaż ze zjeżdżalnią:p ale przynajmniej frajda była.

Jutro ogarniamy dół z koleżanką i będzie już bardziej domowo. W zasadzie góra już jest taka nasza.. mimo dziur, braków i wszechobecnego pyłu:rolleyes:

a to inna - u mnie przesuwna i dłuższa, więc będzie inny rodzaj napędu faktycznie

mówisz, że góra już domowo :) no to co - przed świętami już u siebie faktycznie????

młody ma łóżko ze zjeżdżalnią? ale będzie miał frajdę :) :)

pamiętam jak ja kupiłam zjeżdżalnię do domu dzieciakom - całe dnie jeździły... szkoda tylko że zajmowała połowę pokoju dziennego :D więć w końcu została schowana i czeka na swój wielki dzień znowu

a to inna - u mnie przesuwna i dłuższa, więc będzie inny rodzaj napędu faktycznie

mówisz, że góra już domowo :) no to co - przed świętami już u siebie faktycznie????

młody ma łóżko ze zjeżdżalnią? ale będzie miał frajdę :) :)

pamiętam jak ja kupiłam zjeżdżalnię do domu dzieciakom - całe dnie jeździły... szkoda tylko że zajmowała połowę pokoju dziennego :D więć w końcu została schowana i czeka na swój wielki dzień znowu

Młody ma zwykłe łóżko - zjeżdżalnia z garażem to taka samochodowa - trzecia już jeśli dobrze kojarzę - uwielbia tę zabawę:)

Jeśli tylko coś się nie wydarzy, załatwimy internet, kupimy tv i zdążymy się spakować, to święta będą w domu:D

Chloe, super :-D , ale kanapa za mała :)

Jak ja Ci zazdroszczę tej czystej podłogi :) U mnie leży kupa książek i pudeł zwiezionych z miszkania, a ja nie miałam dotąd kiedy zabrać się za porozkładanie tego bałaganu :(

Chloe, super :-D , ale kanapa za mała :)

Jak ja Ci zazdroszczę tej czystej podłogi :) U mnie leży kupa książek i pudeł zwiezionych z miszkania, a ja nie miałam dotąd kiedy zabrać się za porozkładanie tego bałaganu :(

Żebyś widziała teraz nasze mieszkanie:lol2:

będzie jeszcze jedna sofa - taka niewielka 160-180 cm naprzeciwko narożnika - w innym kolorze. Jużdawno mieliśmy zamówić ale nie pamiętaliśmy jak wygląda narożnik, więc zamówimy sofę, jak tylko się ogarniemy:yes:

Wredna jestem i zaraz mnie wyrzucisz od siebie :( , ale okropnie mnie korciło

[ATTACH=CONFIG]293268[/ATTACH]

Nie wyrzucę:no:

A przypominasz sobie moje stare wizki?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c15b93fcdfde.png

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1b7200505f7.png

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52117844a908.jpg

Ciemna ściana bardzo mi się podoba ale to wiązałoby się również z pomalowaniem góry, a tam już byłoby za dużo dobroci. No i nie będę mieszkać sama - musiałoby się to podobać wszystkim;)

Co do ustawienia, to takie właśnie będzie. Półki tam na końcu były moim marzeniem ale nie wiem, czy mogę je tam zamontować, bo na dole mam dwa wyloty z kominka.. No chyba że półki zaczną się wyżej, a pod nimi ustawi się kosz na drewno..

Nie wiem, czy pisałam ale na targach kupiłam takie oto coś:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78e1069bd2f2.jpg

można z niego tworzyć różne kompozycje:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2dd5fde4260.jpg

Nie wiem, czy wyląduje w salonie czy w moim gabinecie ale musiałam go mieć. M. tak się targował, że dostaliśmy świetną cenę i grzechem byłoby nie brać.

Co ciekawe jest to projekt polskiego projektanta, zapomniany i niedawno odkopany przez firmę, która wskrzesza stary polski dizajn:)

Edytowane przez _Chloe_

Chloe jak ja Ci zazdroszczę tego pyłu :) Święta w nowym DOMU - można wymarzyć sobie lepszą gwiazdkę? No i kominek wrszcie okopcicie bo widzę, że jeszcze taki jakiś czysty;)

A ja się Wam muszę pochwalić moimi nabytkami z TK Maxa. Moje odwieczne dywagacje na temat pojemników na zabawki do dzieciaków uważam za niebyłe! Nędzne zdjęcia z telefonu, ale ogólny look oddają.:)

image.jpg

no i chyba w końcu na mnie przyjdzie czas by odwiedzić tego TK... nigdy nie byłam - aż wstyd się przyznać :-P

świetne pojemniki!!

też będę potrzebowała i to ilości hurtowych!!

edit

migotko jak pokoje dzieci?? robią się??

Edytowane przez lukasz69karolina

Niestety nie. Dopiero po nowym roku łazienki i reszta gresu w domu. Potem (mam nadzieję od lutego) po zakończeniu brudnych prac tapetowanie, malowanie, panele. A tymczasem mamy chętnego na długoterminowy wynajem naszego mieszkania, więc czas zaczyna gonić... Twoje sowy chyba szybciej będą na ścianie niż moje.