Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo fajne te półki. Myślę, że spokojnie możesz je zainstalować powyżej wylotów powietrza z obudowy kominka.

Czarny kolor we wnęce jako tło do tych półek byłby świetny także jako pendant do ramy wokól paleniska kominka.

___CHLOE-007936517be2red.jpg

___CHLOE-007936517be2grey.jpg

Karolina, nie wiem niestety co to za kanapa. Szukałam czegoś odpowiednio dużego z możliwością zestawienia ze sobą 2 kanap. Chloe, kiedyś pisała, że musi być możliwość oglądania tv na przeciwległej ścianie od kominka. Takie kanapy pozwoliłyby patrzeć w telewizorek nawet na leżąco. Jak dwa bliźniacze szezlongi, które można obracać i zestawiać ze sobą w różnych kierunkach.

Red-Superb-Chaise-Lounge-Inspiration-Photo.jpg

Dzięki dziewczynki:hug:

Bardzo fajne te półki. Myślę, że spokojnie możesz je zainstalować powyżej wylotów powietrza z obudowy kominka.

Czarny kolor we wnęce jako tło do tych półek byłby świetny także jako pendant do ramy wokól paleniska kominka.

[ATTACH=CONFIG]293372[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]293371[/ATTACH]

Karolina, nie wiem niestety co to za kanapa. Szukałam czegoś odpowiednio dużego z możliwością zestawienia ze sobą 2 kanap. Chloe, kiedyś pisała, że musi być możliwość oglądania tv na przeciwległej ścianie od kominka. Takie kanapy pozwoliłyby patrzeć w telewizorek nawet na leżąco. Jak dwa bliźniacze szezlongi, które można obracać i zestawiać ze sobą w różnych kierunkach.

[ATTACH=CONFIG]293373[/ATTACH]

Podoba mi się ta czarna wnęka, no chcę to! Nie wiem, co na to M. Jest tylko jeden szkopuł - ściana na lewo od wnęki to jest już ta okienna - dojdzie mi ponad 2 m czerni.. Zasłony zamówiłam szare i się właśnie skracają, także na tym czarnym te zasłona wyglądałaby tak sobie.. A gdyby tak zrobić tylko boczną kominkową i ścianę za półkami? Nie ten efekt chyba..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f60ba2f180cc.jpg

Edytowane przez _Chloe_

Jeśli lubisz książki, to możesz półkami zakręcić na tę ścianę okienną i zakończyć je jakieś 30-40 cm od okna. Dalej byłoby miejsce na zasłonę. Szara będzie okey. Narożnik cały spokojnie pomalowałabym na czarno jako tło pod półki. Nie musi być czarny ;) mój faworyt to ciemny spokojny granat :)

Miałam taki układ, sosnowe jasne półki na ciemnych granatowych ścianach, w mieszkaniu. 2 pozostałe ściany były jasno szare. Niestety jedyne zdjęcia jakie mam są tak w tej chwili zadołowane, że nie ma szans bym je szybko odnalazła.

Mogę pokazać tylko nędzne resztki na ścianie okiennej, które pozostały, przed sprzedażą mieszkania, po zdemontowaniu tego co można było.

05-Andersa_POKOJ-11mk_IMG_9357w.jpg

Pólki były na całej ścianie po lewej. Tylko zostawiłam przerwę gdzie stała komoda, a nad nią wisiał obrazek.

Edytowane przez pestka56

tą okienną nie malować całą na czarno - tylko pasek takiej szerokości jak bok kominka - tylko tu gdzie będą półki :) :)

akcent tylko na to miejsce + jasne drewniane półeczki i będzie mega!!

Nie można tak. Trzeba pociągnąć półki na scianę okienną, bo zasłony będą fatalnie wyglądać. Porobią się pionowe pasy podziału.

Witam się :)

Sofa przepiękna !

A tu jest i cena i model. Patrzta i płaczta :(

Sofy Tufty Too B&B Italia

Cena: moduł T 177AD 3N od 2.476,80 Euro netto (Cat. B)

do 3.056,00 Euro netto (Cat. Lusso).

http://www.top10tastes.com/uploads/companydirectory/id33927/bbitalia_TuftyToo_2011.jpg

A wiecie dziewczyny, że też to już przerabiałam? Poszukam - może uchowała się jakaś wizualizacja z narożnymi półkami

Hej Mari - pokazałaś się jednak:)

No sofa rewelacja, cena też rewelacja:(

Pesteczko, poszukam fot i wyślę:)

No pokazałam, ale to przez tę sofę :)

Piekna jest cholera!

Znalazłam ja równiez na stronie made in china.com

Nie kumam co oni tam do mnie, ale podejrzewam, ze tira trzeba by było brać.

Reflektuje która ?

No pokazałam, ale to przez tę sofę :)

Piekna jest cholera!

Znalazłam ja równiez na stronie made in china.com

Nie kumam co oni tam do mnie, ale podejrzewam, ze tira trzeba by było brać.

Reflektuje która ?

Dla mnie już za późno ale dziewczyny jeszcze mogą się załapać.

edit.

Nie znalazłam zdjęcia, ktore obejmowałoby i kominek i okno od strony wnęki - postaram się jutro cyknać.

Edytowane przez _Chloe_