ivy17 09.12.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Chloe ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Bardzo fajne te półki. Myślę, że spokojnie możesz je zainstalować powyżej wylotów powietrza z obudowy kominka. Czarny kolor we wnęce jako tło do tych półek byłby świetny także jako pendant do ramy wokól paleniska kominka. Karolina, nie wiem niestety co to za kanapa. Szukałam czegoś odpowiednio dużego z możliwością zestawienia ze sobą 2 kanap. Chloe, kiedyś pisała, że musi być możliwość oglądania tv na przeciwległej ścianie od kominka. Takie kanapy pozwoliłyby patrzeć w telewizorek nawet na leżąco. Jak dwa bliźniacze szezlongi, które można obracać i zestawiać ze sobą w różnych kierunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.12.2014 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki dziewczynki:hug: Bardzo fajne te półki. Myślę, że spokojnie możesz je zainstalować powyżej wylotów powietrza z obudowy kominka. Czarny kolor we wnęce jako tło do tych półek byłby świetny także jako pendant do ramy wokól paleniska kominka. [ATTACH=CONFIG]293372[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]293371[/ATTACH] Karolina, nie wiem niestety co to za kanapa. Szukałam czegoś odpowiednio dużego z możliwością zestawienia ze sobą 2 kanap. Chloe, kiedyś pisała, że musi być możliwość oglądania tv na przeciwległej ścianie od kominka. Takie kanapy pozwoliłyby patrzeć w telewizorek nawet na leżąco. Jak dwa bliźniacze szezlongi, które można obracać i zestawiać ze sobą w różnych kierunkach. [ATTACH=CONFIG]293373[/ATTACH] Podoba mi się ta czarna wnęka, no chcę to! Nie wiem, co na to M. Jest tylko jeden szkopuł - ściana na lewo od wnęki to jest już ta okienna - dojdzie mi ponad 2 m czerni.. Zasłony zamówiłam szare i się właśnie skracają, także na tym czarnym te zasłona wyglądałaby tak sobie.. A gdyby tak zrobić tylko boczną kominkową i ścianę za półkami? Nie ten efekt chyba.. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f60ba2f180cc.jpg Edytowane 9 Grudnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 tą okienną nie malować całą na czarno - tylko pasek takiej szerokości jak bok kominka - tylko tu gdzie będą półki :) akcent tylko na to miejsce + jasne drewniane półeczki i będzie mega!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Jeśli lubisz książki, to możesz półkami zakręcić na tę ścianę okienną i zakończyć je jakieś 30-40 cm od okna. Dalej byłoby miejsce na zasłonę. Szara będzie okey. Narożnik cały spokojnie pomalowałabym na czarno jako tło pod półki. Nie musi być czarny mój faworyt to ciemny spokojny granat Miałam taki układ, sosnowe jasne półki na ciemnych granatowych ścianach, w mieszkaniu. 2 pozostałe ściany były jasno szare. Niestety jedyne zdjęcia jakie mam są tak w tej chwili zadołowane, że nie ma szans bym je szybko odnalazła. Mogę pokazać tylko nędzne resztki na ścianie okiennej, które pozostały, przed sprzedażą mieszkania, po zdemontowaniu tego co można było. Pólki były na całej ścianie po lewej. Tylko zostawiłam przerwę gdzie stała komoda, a nad nią wisiał obrazek. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 tą okienną nie malować całą na czarno - tylko pasek takiej szerokości jak bok kominka - tylko tu gdzie będą półki :) akcent tylko na to miejsce + jasne drewniane półeczki i będzie mega!! Nie można tak. Trzeba pociągnąć półki na scianę okienną, bo zasłony będą fatalnie wyglądać. Porobią się pionowe pasy podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Chloe, zrób zdjęcie tak żeby było widać jeszcze kawałek okna i więcej wnęki za kominkiem. Przymierzę kolory i zasłonę. Czy robisz karnisze, czy masz wnękę w suficie na karnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 na karnisze jest wnęka w podwieszonym suficie to mówisz, że tak źle ?? a jakby zasłonka była szersza i sięgała aż do półek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Zakręciłaś kawałek półkami na ścianę okienną Wg mnie trzeba jeszcze bardziej, żeby bok półek był oparciem dla zasłony. Wtedy nie będzie tych pionowych podziałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 ja nie zakręciłam - to jest prosta półka o szerokości grubości kominka (no ciut mniej)... z jednej strony dotyka kominka a z drugiej ściany okiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Aaaaaa... poczekam na fotkę od Chloe. To trzeba sprawdzić jak wyjdzie z zakręceniem, a jak bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam się Sofa przepiękna ! A tu jest i cena i model. Patrzta i płaczta Sofy Tufty Too B&B Italia Cena: moduł T 177AD 3N od 2.476,80 Euro netto (Cat. B) do 3.056,00 Euro netto (Cat. Lusso). http://www.top10tastes.com/uploads/companydirectory/id33927/bbitalia_TuftyToo_2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mari długo Cię nie było - gdzieś balowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.12.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) A wiecie dziewczyny, że też to już przerabiałam? Poszukam - może uchowała się jakaś wizualizacja z narożnymi półkami Hej Mari - pokazałaś się jednak:) No sofa rewelacja, cena też rewelacja:( Pesteczko, poszukam fot i wyślę Edytowane 9 Grudnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Mari długo Cię nie było - gdzieś balowała? I tu i tam. Pokazałam się juz na swoim wątku, ale chyba nikt nawet nie zauwazył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 A wiecie dziewczyny, że też to już przerabiałam? Poszukam - może uchowała się jakaś wizualizacja z narożnymi półkami Hej Mari - pokazałaś się jednak:) No sofa rewelacja, cena też rewelacja:( Pesteczko, poszukam fot i wyślę No pokazałam, ale to przez tę sofę Piekna jest cholera! Znalazłam ja równiez na stronie made in china.com Nie kumam co oni tam do mnie, ale podejrzewam, ze tira trzeba by było brać. Reflektuje która ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.12.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 (edytowane) No pokazałam, ale to przez tę sofę Piekna jest cholera! Znalazłam ja równiez na stronie made in china.com Nie kumam co oni tam do mnie, ale podejrzewam, ze tira trzeba by było brać. Reflektuje która ? Dla mnie już za późno ale dziewczyny jeszcze mogą się załapać. edit. Nie znalazłam zdjęcia, ktore obejmowałoby i kominek i okno od strony wnęki - postaram się jutro cyknać. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 I tu i tam. Pokazałam się juz na swoim wątku, ale chyba nikt nawet nie zauwazył a bo ja nie zaglądałam tam od kiedy go zamknęłaś... a taki kształt sofy to moje marzenie - i byłaby skłonna zapłacić za to więcej... ale nie tyle ile on wyceniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 ... Znalazłam ja równiez na stronie made in china.com ... dawaj linka na tych skośnookich - zobaczymy cenę, kolega z nimi handluje to by mi sprowadził w razie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Karola a zrób wywiad...tak z czystej ciekawosci.Ciekawam ile za to sobie licza Chince. http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?subaction=hunt&style=b&mode=and&code=0&comProvince=nolimit&order=0&isOpenCorrection=1&word=tufty+too Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts