_Chloe_ 27.12.2014 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.12.2014 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 (edytowane) No to menu już jest --Diano, postaram się cyknąć jeszcze fotki z poduszkami od Ciebie:) ---Porządkując foldery natknęłam się na to: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a397c80658c6.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02388bde6f2e.jpg Sypialnia dostała rolety i zasłony. Jest lepiej ale męczą mnie te.. no wiecie;) Przy okazji przysypialniana łazienka: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/836512851f0f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/369672d1c40a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2adcfa1a0852.jpg kiedy świeci słońce, łazienka mieni się tysiącem zajączków z lampy: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7224f89c73d8.jpg --Reszta nieogarnięta Edytowane 27 Grudnia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Chloe pieknie u Was Fajnie, ze Swieta spedziliscie na swoim... co do tortilli to ja korzystam z fajnego przepisu....(zniknely migiem!!) http://1.bp.blogspot.com/-lokYDw6RPjk/Uo9ZEUe-1AI/AAAAAAAAAaw/24N_x4Kju58/s400/PC221594.JPG (zdjecie z przepisu na stronie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.12.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Chloe, potrafisz wklejać we wnętrzach bardzo smakowite elementy. Te lampy w sypialni – one na wizualizacji są znacznie wyżej i lepiej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.12.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 Racja Pesteczko:yes: Mel, dziękuję - wyglądają smakowicie. Czas na kolację, bo mi język ucieka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.12.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Chloe, jak fajnie że święta się udały. Nowy dom na nowy rok. Super. Podoba mi się mała łazienka - te płytki z Barcenoną, ile razy je widzę myślę "jakie one fajne". Ciężko mi ocenić wiele z elementów bo zdjęcia takiej sobie jakości:P Piszę więc o tym, czego wygląd znam. Widać, że dom jest zasiedlony przez konkretnych ludzi z ich własnym gustem a nie wytrawnych kopistów "obowiązkowych" trendów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.12.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Chloe - pięknie Super chrzest dla nowego domu - udane Święta Teraz Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 29.12.2014 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Podoba mi się zabawa przestrzenią w łazience przy sypialni. To co zrobiłaś z lustrem - "po całości minimalistycznie ale udawajmy, że jest ślicznie klasycznie". To samo ze złotymi załomami, niespodziewanymi i cudownie smakowitymi. Lampa puszczająca zajączki... Niby dominujące dwa kolory a wszędzie załomy i zagadki przestrzenne. Niby prosto a jednak bardzo wyrafinowanie. Ale przez to, że mało kolorów nie ma przegięć wszystko elegancko się z nami bawi. Lubię na nią patrzeć, bo za każdym razem odkrywam coś nowego. Pytałaś o miejsce na przyprawy. Mam te niemieckie pojemniki - oszczędność miejsca i szalenie wygodna forma i funkcjonalności. Nie mam zdjęcia pod ręką, może jutro się z łóżka wturlam, dziś nie dałam rady, choć obiecałam fotki porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.12.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Chloe tak u Ciebie przepisowo ( Asia jeszcze odpoczywa na wyjeździe ??) Mam pytanko macie jakieś coś sprawdzone na ciepło na Sylwestra ( tylko nie bigos) ?? Kochana ślicznie u Ciebie, tak zaglądam co wejdę w inny kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.12.2014 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Kupiłam przegrody/półki (czy jak to się nazywa) na przyprawy i mam nadzieję dzisiaj to zamontować. Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa. Ivy, u mnie ta serowa zupa - na bulionie, z wędzonym boczkiem i grzanką, coby ogrzać ludzi po północy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Chloe coż ja mogę powiedzieć, bosko u ciebie, bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.12.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzy Beata z rodzinką http://images68.fotosik.pl/483/9c633705ab9bbe62med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.01.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Chloe, pięknie jest u Ciebie, wspaniała podłoga drewniana! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 01.01.2015 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2015 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Anetka, elegancki ten Twój domek. W sumie to jaki ma być skoro wyszedł spod Twojej ręki? Jak się udała impreza i przekąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.01.2015 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dziękuję wszystkim za życzenia i miłe słowa. Życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:yes: --Próbujemy jakoś się ogarnąć ale święta i Sylwester skumulowały wszystko i mamy wycieczki odwiedzających - cieszy mnie to ogromnie - sylwestrowi goście wyszli od nas dopiero wczoraj wieczorem, także nie ma czasu na pisanie;) Jestem szczęśliwa - dom do nas pasuje - jest wygodny i intuicyjny w poruszaniu się po nim. Kuchnia jest jego sercem - wyspa to chyba najlepsza rzecz, jaka przyszła nam do głowy- całe godziny goście spędzili właśnie przy niej - pełniła rolę barku i stołu - przy okazji okazało się, że w kuchni może się pomieścić 15 osób - każdy ma miejsce i wszystkich widać - serce rośnie. Teraz tylko przydałyby się wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania2013 02.01.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam serdecznie, piękne masz meble kuchenne:)Jak z ich użytkowaniem i utrzymaniem w czystości?Mam jeszcze wątpliwości do białych mebli ale widze że wiele osób ma białe.A jeszcze czy macie przydomową oczyszczalnie, czy jesteście podłączeni do kanalizacji sanitarnej?Pozdrawiam i zapraszam do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.01.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam serdecznie, piękne masz meble kuchenne:) Jak z ich użytkowaniem i utrzymaniem w czystości? Mam jeszcze wątpliwości do białych mebli ale widze że wiele osób ma białe. A jeszcze czy macie przydomową oczyszczalnie, czy jesteście podłączeni do kanalizacji sanitarnej? Pozdrawiam i zapraszam do mnie:) Cześć Aniu, dziękuję Białe meble mają niestety to do siebie, że bardziej widać brud - porównując z moją starą kuchnią widzę, że będę częściej latać ze szmatką ale mimo to jeszcze raz zrobiłabym białe:) Białe mam również uchwyty i też oczywiście trzeba je przecierać. Co do kanalizacji, na szczęście mamy podłączenie do sieci, także jeden kłopot z głowy. Byłam dzisiaj u Ciebie i widzę, że przed Tobą najlepszy i zarazem najgorszy moment budowy - trzymam kciuki - będę zaglądać, jak tylko ogarnę swój świat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.01.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 -- Teraz tylko przydałyby się wakacje. ooooo tak, chętnie tez gdzieś się wyborę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 08.01.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witaj Chloe..gratuluję przeprowadzki,domek jest przepiękny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts