_Chloe_ 09.01.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dziękuję Opiorku:hug: Pozdrowienia z wakacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.01.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Pozdrowienia z wakacji:) Farciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.01.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ...Teraz tylko przydałyby się wakacje. ... Pozdrowienia z wakacji:) A jak obrotna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.01.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Chloe, masz pięknie! do pozazdroszczenia! kuchnia super, będę miała bardzo podobny układ mebli, i dobrze że widzę to u Ciebie,b o nie byłam do tego przekonana a tu proszę, jest super! O co chodzi z tą ukrytą kawiarką? nie potrafię znaleźć szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.01.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Zazdroszczę wakacji i miłego urlopowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.01.2015 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witaj Juskro, dziękuję za miłe słowa - postaram się cyknąć fotki po powrocie, będziesz miała pełniejszy obraz. --Diano - przepraszam za brak kontaktu - mam kłopot z wysyłaniem maili - postaram się skrobnąć po 14 stycznia. --Asiu, wiesz że nie lubię czekać - oferta last last last minute;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.01.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Fantastycznie, wypoczywaj Wyobrażam sobie Ciebie w basenie i wygrzewającą ciało na słońcu. Aż sama zaczynam się wyluzowywać ;p Oby cały rok był taki wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.01.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Chloe nie przejmuj się ustalimy wszystko jak wrócisz a teraz wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.01.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Coś się dzieje z tym forum.. niedobrego:( Mam nadzieję, że dobre dusze wrócą. Ps. My po urlopie - urwanie głowy ale zbieram siły na powrót:) Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.01.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 U mnie też forum się psuło. Są zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 15.01.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Chloe daj się pozachwycać i pokaż zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.01.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Hej dziewczyny, nie wklejałam zdjęć. Ale jakie z urlopu?? No chyba że jakiś widoczek jeden, bo to nie forum turystyczne;) Opiorku, siedzę u Ciebie cichaczem - masz piękne inspiracje - zrobisz cacuszko. Diano, chyba po prostu zrobimy fuksjowe te poduchy z jakimś motywem serduszka albo ust - co Ty na to? Dwie fuksje i dwie czerwienie na przykłąd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.01.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Hej dziewczyny, nie wklejałam zdjęć. Ale jakie z urlopu?? No chyba że jakiś widoczek jeden, bo to nie forum turystyczne;) pokaz jakis widoczek, u nas niby cieploo ale bez słoneczka to sie przyda ja siedzę chora wiec chętnie pooglądam cos ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Puk puk... chcialam cos wyslac na pw ale skrzynka jest pelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.01.2015 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Już wyczyściłam skrzynkę -- Dla spragnionych słońca wieczna wiosna Ołszyn;) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5bde0db479d.jpg Edytowane 15 Stycznia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.01.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Chloe, cudownie, choć przeczytałam OLSZTYN i myślę, WTF???? Dawaj dawaj fotki swojego cudnego domu!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Nie wiem dlaczego ale nie moge nic wyslac... u siebie tez mam wyczyszczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.01.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ale jazda - normalnie TYTUŁOWE TROPIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 15.01.2015 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Chloe, cudownie, choć przeczytałam OLSZTYN i myślę, WTF???? Dawaj dawaj fotki swojego cudnego domu!!!!!!!!!!!! Haha - w Olsztynie pewnie bardziej wieje;) Fotki...cyknę - postaram się jak tylko świat ogarnę. W tej chwili jest rozpiernicz, bo stolarz zabrał dwa fronty do poprawek, malowaliśmy ścianę, więc zdjęte są poręcze i do tego mamy stół w malowaniu, bo M. postanowił prasować na nim obrus:bash: Mel.. no nie wiem czemu nie możesz - skrzynka czysta:( Karolina - no wiesz - to zdjęcia z ogródka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.01.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 ooo jak ślicznie :yes: o to M. ma fantazję duże zniszczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts