pestka56 18.01.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Juskra nie jest tak źle już nas dwie jest co nie wiedzą? Podobają mi się fuzekle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.01.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 a gardiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tego nie znałam Ale jeszcze wiem, co to bebok, knefel i zicherka. To ostatnie jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.01.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 gardiny to firanki jest tego sporo może trzeba założyć wątek polsko - śląski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 w wymowie dziecka scury znacza szczury jak to moja corka kiedys powiedziala: jak bedzies nie gzecna to bedzies spac ze scurami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mell...indo? Madzia, nie kombinuj:p Melindo pindo ... tak mi sie zrymowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 18.01.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 w wymowie dziecka scury znacza szczury jak to moja corka kiedys powiedziala: jak bedzies nie gzecna to bedzies spac ze scurami a ja się dziwiłam, ze wujek google jak wpisywałam scury to mi szczury podpowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 no patrz, to ten wujek google jednak dobry jest...jezyk dziecka zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2015 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Repertuar dziecinny mój i mojej córy: halatuchna z cylitynką pościeradło i puduszka siedzie kowa oć na jaćki i masa innych Zgadłyście co jest co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.01.2015 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Repertuar dziecinny mój i mojej córy: halatuchna z cylitynką pościeradło i puduszka siedzie kowa oć na jaćki i masa innych Zgadłyście co jest co ? Herbatka z cytrynką? kowa oć na jaćki - nie do odgadnięcia:lol2: --- Po miesiącu przerwy puściłam dziecko do przedszkola - dwa dni i znowu chory:mad: Wkurza mnie nieodpowiedzialność rodziców - puszczają chore do przedszkola i potem inni mają problem:(( A siedział w domu, to mu żadne wichry nie przeszkadzały ani nawet zimna woda na wyjeździe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.01.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Patent z kawiarką by się mojemu mężowi spodobał i piękne wakacyjne zdjecie ja tam uwielbiam podróznicze widoczki i ciepełko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.01.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 świetnie wyszło z kawiarką! lubię takie smaczki mikro chcę schować do szafki by nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.01.2015 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 świetnie wyszło z kawiarką! lubię takie smaczki mikro chcę schować do szafki by nie było widać Idealnie nada się na schowanie mikro:) -- Ogarnęliśmy temat domowej biblioteczki - złożyliśmy regał i dzisiaj miłościwie zapanowały na nim książki:wiggle: Został drażliwy temat - galeria.Trzymajcie kciuki, bo układałam 3 godziny po czym wszystko złożyłam, bo mi się nie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 19.01.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ja będę trzymać http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif bo chce zobaczyć rezultat http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/c010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.01.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 ja będę trzymać http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wink.gif bo chce zobaczyć rezultat http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/c010.gif Spróbuję przeprosić się z tematem. Zostaną jeszcze poduszki od Diany - rozrysowałam sobie i czekam aż nadarzy się chwila żeby to jakoś sensownie przekazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.01.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.01.2015 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Krowa choć na rączki To było pierwsze całe zdanie mojej Kaśki jak obudziła ją rycząca płaczliwie gdzieś na łąkach krowa. Siedzie, to śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.01.2015 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Praca, praca. Może dzisiaj się uda, chociaż wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.01.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Krowa choć na rączki To było pierwsze całe zdanie mojej Kaśki jak obudziła ją rycząca płaczliwie gdzieś na łąkach krowa. Siedzie, to śledzie jakie to słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.01.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Spróbuję przeprosić się z tematem. Zostaną jeszcze poduszki od Diany - rozrysowałam sobie i czekam aż nadarzy się chwila żeby to jakoś sensownie przekazać. może być rysunkowo przekazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts