pestka56 20.01.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 jakie to słodkie Krowa to bardzo wdzięczne zwierzę do szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.01.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Pestko szyłam już krówkę, szyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.01.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 może być rysunkowo przekazane Diano, mam już narysowane, tylko kurczę muszę to zgrać i opisać. Jutro przysiądę, bo już sama się na siebie złoszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.01.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Krowa choć na rączki To było pierwsze całe zdanie mojej Kaśki jak obudziła ją rycząca płaczliwie gdzieś na łąkach krowa. Siedzie, to śledzie Pestko, Ile Twoja córka ma lat? Pamiętasz takie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Za pamięci wpisuję dla siebie - balustrada - 29-30 01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.01.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Za pamięci wpisuję dla siebie - balustrada - 29-30 01. jak Ty zapomnisz to dziewczyny Ci przypomną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Co za dzień - do tego powiesiłam jedną zasłonę Cyknęłam nasze wypociny w przedwczoraj -znaczy książki ( w większości) poukładane. Piszę do Diany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.01.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Chloetak strasznie mnie nęci założenie dziennika, myślisz że ma to sens skoro mam już wątek kuchenny? można jakoś go przekształcić w taki ogólny? modelator może pomóc, jak myślisz? tylko do którego mam napisać? nie wiem czy to ma być galeria czy dziennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Chloe tak strasznie mnie nęci założenie dziennika, myślisz że ma to sens skoro mam już wątek kuchenny? można jakoś go przekształcić w taki ogólny? modelator może pomóc, jak myślisz? tylko do którego mam napisać? nie wiem czy to ma być galeria czy dziennik ? Pogadaj z moderatorem - na pewno może scalić dwa wątki:yes: Nie znam żadnego osobiście - napisz do jakiegokolwiek - najwyżej Cię przekieruje. Jeśli będziesz wstawiać zdjęcia, wybierz galerię. Zależy, co się komu bardziej podoba. Dla mnie dzienniki są bardziej "techniczne" - a my tu pitu pitu nad wazonikiem;) --- Wieczorne światło cienie Książki prawie rozpakowane http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ac2a313a803.jpg półki na kosmetyki - w końcu mam gdzie wszystko postawić - cieszę się jak dziecko:) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/476c28c60852.jpg Wszystkiego naj dla babć i dziadków http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ae0d0bad619.jpg Edytowane 21 Stycznia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.01.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jest cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 21.01.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 dzięki za radę kąt z książkami wygląda pięknie! rzuca się w oczy że fotki także potrafisz robić profesjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Jeju, dziękuję dziewczyny - nie spodziewałam się ochów nad regałem ale na pewno będzie mu miło;) Zdjęcia niestety mocno dostają po tyłku w zmniejszaczu.. słabo z jakością ale ogół widać. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.01.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Chloe - pięknie!!!! Bardzo mi się podoba:) Ależ zazdroszczę Ci tego rozpakowywania, układania, planowania - przeprowadzałam się w ostatnich 10 latach 4 razy i to jest baaardzo przyjemna część tych zmian:) I taki porządek wtedy wszędzie, wszystko poukładanie, we wszystkich szafkach pod linijkę.. Ach...cudnie! Przeczytałam o Twojej kuchni - dałabym fajny, klimatyczny zegar nad zlewem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Półki świetne, tylko podniosłabym je wyżej. Jak stoją na podlodze, to na górze dziura a książki przy podłodze bardziej się kurzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 21.01.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 P Wieczorne światło cienie Książki prawie rozpakowane http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ac2a313a803.jpg Faaajnie! bardzo fajnie.. Chloe co jest po prawej stronie polek na ksiazki? Kominek? Mam cos takiego u siebie i nie wiem jak zagospodarowac. masz moze zdjecie obejmujace wieksza czesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.01.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Kamila, cofnij się w postach jakieś 2-3 strony i znajdziesz ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki:hug:Ano - niestety siedziska pod oknami zostają w strefie marzeń - może u Ciebie kiedyś popodglądam:)Kamilo - kominek jest dosłownie kilka stron wcześniej:)Pesteczko - mamy jeszcze jedną półkę ale siłą rzeczy decyzja została podjęta za nas. Przenieść się nie da, bo z drugiej strony nie ma ściany - same szyby. Na zdj. nie widać ale całość równoważy druga strona, bo obraz był zawisł;P Jest szansa, że w sobotę przyjedzie nasza sofa:wiggle: --Aaa, urządzanie już podczas mieszkania to spora przyjemność - cieszę się, że powstrzymałam się z niektórymi zakupami - nawet M. się to podoba - przymierzamy, analizujemy po kawałeczku.. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 21.01.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Pokaż obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Pokaż obraz Mi, to może przy okazji sofy, co? Sobota Może i galerię do tej pory ułożymy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts