pestka56 21.01.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 usuń tę półkę podłogową. A czujkę do kąta pod sufit, albo na krawędź najwyższej pólki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 21.01.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Chloe, nadrabiam Twój wątek, bardzo mi się podoba. Świetna kuchnia, bardzo ładna łazienka z wanną wolnostojącą (lampa musi zostać), kominek. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.01.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nieodmiennie jestem zakochana w Twoim domu. Zakochałam się w wizji a realizacja mnie nie zawodzi. Oczami wyobraźni jestem już u Ciebie na przyszłym tarasie wśród zieleni Ach i nieustająco czekam fotek Często tu bywam (jak i u Mi) ale rzadko mam coś do dodania w aktualnych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.01.2015 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 (edytowane) usuń tę półkę podłogową. A na krawędź najwyższej pólki Pesteczko,to jest regał - połączony takimi szpilami po bokach - nie da się usunąć dolnej półki - najwyżej będziemy częściej odkurzać dolny rząd:p (edit) MartoMarciu, dziękuję za komplementy - zapraszam częściej - fajne dziewczyny tu zaglądają Aga - no w końcu - nie wiesz, jak się cieszę, że nie zniknęłaś Dobrze że chociaż Ty masz wyobraźnie dot. tarasu, bo u mnie czarna dziura jeszcze.. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.01.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Chloe skrobie do Ciebie privka.. 2min i juz bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.01.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ja też czekam na obraz i na sofę a czemu siedziska w strefie marzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.01.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ostatecznie mogę poczekać, chociaż aż mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.01.2015 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Ćwiczenie na cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.01.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 regał jest mistrzowski - totalnie inny styl niż Twoja klasyka ale pasuje takie smaczki luuuuuubię a co do półeczek w łazience - to normalnie prawie identico jak u mnie tylko u mnie będą we wnęce, ale w tym samym miejscu no i udało się!! lustro z jednego kawałka mam narazie stoi na podłodze i czeka na swój wieeeeeelki dzień - może za tydzień? więc zamierzam dorobić mu ramkę tak jak i Ty - mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Super wyszedł ten kącik bardzo mi sie podoba A co masz powieszone na oknach - co to dokładnie za tkaniny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.01.2015 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 regał jest mistrzowski - totalnie inny styl niż Twoja klasyka ale pasuje takie smaczki luuuuuubię a co do półeczek w łazience - to normalnie prawie identico jak u mnie tylko u mnie będą we wnęce, ale w tym samym miejscu no i udało się!! lustro z jednego kawałka mam narazie stoi na podłodze i czeka na swój wieeeeeelki dzień - może za tydzień? więc zamierzam dorobić mu ramkę tak jak i Ty - mogę? No pewnie, że możesz - dla Ciebie wstawiałam to zdjęcie:) Iwonka, tkaniny to Ikea - muszę tylko zmienić woal, bo jakiś taki niewydarzony jest - to już wolę te siatki lill:p Wyszło kilka stówek na okno - przypominam wycenę z Euofiran - 2700 same zasłony - niedoczekanie! No, oczywiście był jeszcze mały pikuś - 6700 roletki:lol2: No to mamy łyso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.01.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 No pewnie, że możesz - dla Ciebie wstawiałam to zdjęcie:) ... dziękować http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Iwonka, tkaniny to Ikea - muszę tylko zmienić woal, bo jakiś taki niewydarzony jest - to już wolę te siatki lill:p Wyszło kilka stówek na okno - przypominam wycenę z Euofiran - 2700 same zasłony - niedoczekanie! No, oczywiście był jeszcze mały pikuś - 6700 roletki:lol2: No to mamy łyso. tak, wyceny są kosmiczne To viviany ten szary czy cos innego? Ja mam na górze tez zestaw vivian+ woal za 300 zł na 5 m karniszu a w Eurofiranach itp dostawałam jakieś podobne kwoty jak u Ciebie Ja szukam czegoś na doł a szare Vivany mi nie pasują , gryzą sie z moją szara scianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.01.2015 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 To są Vivany właśnie - a nie chcesz kupić w innym kolorze? Ja mam takie granatowe (teraz jeszcze nie wiszą, bo nie mają gdzie, a są z poprzedniego mieszkania) i one fajnie do szarości pasują. W Ikei są też inne szare - trochę droższe od Vivanów ale nie pamiętam kompletnie, co to za nazwa..Wydaje mi się, że mają lekką strukturę - nie są idealnie gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Włśnie nie ma już tych granatowych - są szare, bezowe, czarne, białe, różowe i pomarańczowe Szare mam na calej góre bo sa moim zdaniem przy tej cenie super a na doł mi nie pasują , czarne za czarne bo chyba bedzie ciemno a inne nie zagrają z woalem czy czymś takim Wiem ze coś wysofuja któreś kolory ze sprzedaży to może razem z nowym katalogiem coś nowego wejdzie do oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 22.01.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Czy to t granatowe? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30261901/ One są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.01.2015 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Czekaj, Ivy - pomyliłam - ja mam Ainę - mogę później cyknąć z bliska. Te granatowe to są: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20206043/ I w rzeczywistości są fajniejsze, bo mniej niebieskie, bardziej nasycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Musze chyba podjechac i je kupić i przymierzyć do okna czy nie za ciemne , bo chyba granat by u mnie pasował Szare za szaro, czarne za ciemne, białe - gryzą sie z firanką ( musi byc firanka, zapewne woal)..muszę po przymierzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.01.2015 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Musze chyba podjechac i je kupić i przymierzyć do okna czy nie za ciemne , bo chyba granat by u mnie pasował Szare za szaro, czarne za ciemne, białe - gryzą sie z firanką ( musi byc firanka, zapewne woal)..muszę po przymierzać No pewnie że tak - te granatowe są bardzo fajne - zastanawiam się, gdzie mogę je upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.01.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 u juniora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts