Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieodmiennie jestem zakochana w Twoim domu. Zakochałam się w wizji a realizacja mnie nie zawodzi. Oczami wyobraźni jestem już u Ciebie na przyszłym tarasie wśród zieleni :) Ach i nieustająco czekam fotek :) Często tu bywam (jak i u Mi) ale rzadko mam coś do dodania w aktualnych tematach :D

usuń tę półkę podłogową. A na krawędź najwyższej pólki

Pesteczko,to jest regał - połączony takimi szpilami po bokach - nie da się usunąć dolnej półki - najwyżej będziemy częściej odkurzać dolny rząd:p

(edit)

MartoMarciu, dziękuję za komplementy - zapraszam częściej - fajne dziewczyny tu zaglądają:D

Aga - no w końcu - nie wiesz, jak się cieszę, że nie zniknęłaś:hug: Dobrze że chociaż Ty masz wyobraźnie dot. tarasu, bo u mnie czarna dziura jeszcze..

Edytowane przez _Chloe_

regał jest mistrzowski - totalnie inny styl niż Twoja klasyka ale pasuje :) takie smaczki luuuuuubię :)

a co do półeczek w łazience - to normalnie prawie identico jak u mnie :lol2: tylko u mnie będą we wnęce, ale w tym samym miejscu

no i udało się!! lustro z jednego kawałka mam :) narazie stoi na podłodze i czeka na swój wieeeeeelki dzień - może za tydzień?

więc zamierzam dorobić mu ramkę tak jak i Ty - mogę?

regał jest mistrzowski - totalnie inny styl niż Twoja klasyka ale pasuje :) takie smaczki luuuuuubię :)

a co do półeczek w łazience - to normalnie prawie identico jak u mnie :lol2: tylko u mnie będą we wnęce, ale w tym samym miejscu

no i udało się!! lustro z jednego kawałka mam :) narazie stoi na podłodze i czeka na swój wieeeeeelki dzień - może za tydzień?

więc zamierzam dorobić mu ramkę tak jak i Ty - mogę?

No pewnie, że możesz - dla Ciebie wstawiałam to zdjęcie:)

Iwonka, tkaniny to Ikea - muszę tylko zmienić woal, bo jakiś taki niewydarzony jest - to już wolę te siatki lill:p Wyszło kilka stówek na okno - przypominam wycenę z Euofiran - 2700 same zasłony - niedoczekanie! No, oczywiście był jeszcze mały pikuś - 6700 roletki:lol2: No to mamy łyso.

Iwonka, tkaniny to Ikea - muszę tylko zmienić woal, bo jakiś taki niewydarzony jest - to już wolę te siatki lill:p Wyszło kilka stówek na okno - przypominam wycenę z Euofiran - 2700 same zasłony - niedoczekanie! No, oczywiście był jeszcze mały pikuś - 6700 roletki:lol2: No to mamy łyso.

tak, wyceny są kosmiczne :cool: To viviany ten szary czy cos innego? Ja mam na górze tez zestaw vivian+ woal za 300 zł na 5 m karniszu a w Eurofiranach itp dostawałam jakieś podobne kwoty jak u Ciebie :yes: Ja szukam czegoś na doł a szare Vivany mi nie pasują , gryzą sie z moją szara scianą :mad:

To są Vivany właśnie - a nie chcesz kupić w innym kolorze? Ja mam takie granatowe (teraz jeszcze nie wiszą, bo nie mają gdzie, a są z poprzedniego mieszkania) i one fajnie do szarości pasują. W Ikei są też inne szare - trochę droższe od Vivanów ale nie pamiętam kompletnie, co to za nazwa..Wydaje mi się, że mają lekką strukturę - nie są idealnie gładkie.

Włśnie nie ma już tych granatowych - są szare, bezowe, czarne, białe, różowe i pomarańczowe :cool: Szare mam na calej góre bo sa moim zdaniem przy tej cenie super :yes: a na doł mi nie pasują , czarne za czarne bo chyba bedzie ciemno a inne nie zagrają z woalem czy czymś takim :mad: Wiem ze coś wysofuja któreś kolory ze sprzedaży to może razem z nowym katalogiem coś nowego wejdzie do oferty :cool:

Musze chyba podjechac i je kupić i przymierzyć do okna czy nie za ciemne , bo chyba granat by u mnie pasował :cool:

Szare za szaro, czarne za ciemne, białe - gryzą sie z firanką ( musi byc firanka, zapewne woal)..muszę po przymierzać :cool:

No pewnie że tak - te granatowe są bardzo fajne - zastanawiam się, gdzie mogę je upchnąć:)