martaMarcia 23.01.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Wiem,że to sofka jest nowa ( i jest fajna), ale schodami i lampami latarenkami po prostu nie mogę przestać się zachwycać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 23.01.2015 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Anetko teraz CZTERY wdechy i sie nie przejmuj tym co napiszę Nie podoba mi się granat w salonie - no, napisałam to. Masz wspaniałą wypasioną podłogę i ona gra u Ciebie główną rolę. Granatowa sofa walczy z całych sił o uwagę, stoi w salonie i drze się na całe gardło, że to ona jest tu najważniejsza i koniec . Urzeka mnie ten harmonijny zestaw: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/116e340a7d79.jpg I w takich kolorach wyobrażałam sobie Twój salon, bo to naturalne klasyczne i spokojne tło dla wypasionej podłogi. Obłędnie wygląda szary do niej i brzoskwinia z bielą i czerń - ślicznie. Ale to tylko moje wyobrażenia i oczekiwania. W sumie podoba mi się pomysł, że każdy potrzebuję odrobiny szaleństwa w życiu, obraz widzę wisi i on akurat bardzo do tego granatu pasuje. Ale jeśli tak się zdarzy, że jeśli kiedykolwiek znudzi CI się ten granat, rzuć na niego szarą narzutę ;p Idę jeszcze raz popatrzeć na Twój salon... może to tylko lekko zawiedzione oczekiwania Pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Mnie za to nie gra zupełnie coś innego ale naprawię błąd i potem napiszę. Aga, mam szarą narzutę jakby co ale musi poczekać, bo tak luuubię granat:) Ana - masz świętą rację - nierówno sofa ale to wina narożnika, bo został przesunięty do poprawek. No i stolik oczywiście do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 24.01.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 To czekamy na nowe zdjęcia z nowym stoliczkiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 To czekamy na nowe zdjęcia z nowym stoliczkiem:wiggle: Stolik pewnie nieprędko, bo nie ma porozumienia w małżeństwie;). Jeśli macie jakieś propozycje, chętnie posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.01.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 wklejałam Ci stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 wklejałam Ci stolik Odkop go dobra kobieto:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.01.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) mówisz - masz:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?218341-Szkie%C5%82ko-w-Tropikach-dziewczyna-na-placu-budowy&p=6704368&viewfull=1#post6704368 Edytowane 24 Stycznia 2015 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2015 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 mówisz - masz: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?218341-Szkie%C5%82ko-w-Tropikach-dziewczyna-na-placu-budowy&p=6704368&viewfull=1#post6704368 A dobra, odświeżyłaś mi pamięć - żeby tak cały grafitowy był Marzy mi się okrągły ale trzeba przekonać M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Laski - rzucam na pożarcie:lol2: Mel -Strażniku Texasu:hug: Można miażdżyć:DKonstruktywnej krytyki nigdy za wiele. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/435a88625a32.jpg Jak patrzę na te Twoje schody, na te Twoje lampy, na te Twoje okna, to wzdycham se.. Ślicznie u Ciebie!! Sofa i narożnik super. Co tam w linii, nie w linii, dopiero co stanęła Nad galerią też się głowię. Ale Twoich wnętrz do moich klitek to nie ma nawet co przystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 24.01.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 chloe - jaką masz odległość między kominkiem a białą sofą pod obrazem i między kominkiem a sofką granatową? ps - piękna jest ta granatowa sofa - czy ona jest obita pluszem jakimś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.01.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 patrzę i patrzę i nie mogę się zgodzić z anariel, całość jest bardzo stonowana, szykowana, granat także mi się kojarzy z wytwornością i całość trafia do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 25.01.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Jeste super i te lampy cudowne i kanapa granatowa prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.01.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Piękna galeria!! Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.01.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Tak samo uwazam, jest slicznie a stolik to myslalam ze jest odpowiedni, dopasowany do kolorystyki schodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.01.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Mi się też podoba i wiem, że na żywo te wrażenie będzie dwa razy mocniejsze. Wnętrze jest bardzo Anetkowe a nie trendo-podazajace wiec linijkowe ustawienie kanapy czy podniesienie regału nie ma zbyt wielkiego znaczenia (ba to nawet nie było pytaniem gospodyni ) Podejrzewam, że granatowa kanapa jest mniej krzykliwa w dziennym świetle - sztuczne światło zwykle przeklamuje. Nawet podłoga chyba na żadnej fotce nie wygląda jak w realu. I myślę, że dobrze jest przemycić trochę kolorów do tych "nowoczesnych" wnętrz- chociaż królowa kolorów jest tylko jedna - Karolajna:hug: Chloe twój domek jest niesamowitym miksem klasyski i nowoczesności-nie widziałam nigdy wcześniej takich realizacji na żywo więc zawsze będę się zachwycać bo wiem, że autorka wie co robi Mimo, iż czasem mam wątpliwość co do wyborów to na koniec wszytsko gra i trabi. A teraz wymiksowuje się na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 25.01.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Tak samo uwazam, jest slicznie a stolik to myslalam ze jest odpowiedni, dopasowany do kolorystyki schodow dla mnie stolik jest trochę za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.01.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Wnętrze jest bardzo Anetkowe a nie trendo-podazajace To jest chyba najlepszy komplement świata, ze coś jest nasze, a nie skopiowane Wierzę ze na żywo robi jeszcze większe wrażenie i zazdroszczę wizyty Moim zdaniem jest super, tak ze mogla bym am już dzisiaj sie wprowadzać. Mimo ze u mnie jest moze inaczej, to czje ze jest to wnetrze w ktorym bym sie bardzo dobrze czuła, mimo ze krotko mieszkane już takie udomowione Ja jestem na TAK;) Sofa w granacie sama choruje na ten kolor tylko nie umiem go zastosować, ale dorosnę i do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.01.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Ivy ja mam ten sam syndrom:rotfl: ciężko mi zastosować kolory u mnie ale może kiedyś dojrzeję. Chociaż u mnie będzie inna bajka to Anetkowe wnętrza uwielbiam i podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.01.2015 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Laski - rzucam na pożarcie:lol2: Mel -Strażniku Texasu:hug: Można miażdżyć:DKonstruktywnej krytyki nigdy za wiele. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/435a88625a32.jpg Jak patrzę na te Twoje schody, na te Twoje lampy, na te Twoje okna, to wzdycham se.. Ślicznie u Ciebie!! Sofa i narożnik super. Co tam w linii, nie w linii, dopiero co stanęła Nad galerią też się głowię. Ale Twoich wnętrz do moich klitek to nie ma nawet co przystawiać Zawsze twierdzę, że nie sztuką jest zrobić coś, gdy ma się wiele możliwości, tylko wyrzeźbić coś, co jest trudne do wykonania -mając mniejszy metraż trzeba bardziej pogłówkować - doceniam to, a Twoje wnętrza bronią się każdym centymetrem. chloe - jaką masz odległość między kominkiem a białą sofą pod obrazem i między kominkiem a sofką granatową? ps - piękna jest ta granatowa sofa - czy ona jest obita pluszem jakimś? Nie pamiętam Ana - wiem że bardzo pilnowałam odległości ale pójdę i zmierzę. patrzę i patrzę i nie mogę się zgodzić z anariel, całość jest bardzo stonowana, szykowana, granat także mi się kojarzy z wytwornością i całość trafia do mnie Cieszę sie, że zdania są podzielone - co by było, gdyby wszystkim podobało się to samo? Jeste super i te lampy cudowne i kanapa granatowa prześliczna Nie bez znaczenia jest poduszkowy wkład wykonany przez Ciebie Diano - chyba się ode mnie nie uwolnisz, bo zamawiam już nawet pod kątem innych osób;) Piękna galeria!! Cudo Dzięki! Tak samo uwazam, jest slicznie a stolik to myslalam ze jest odpowiedni, dopasowany do kolorystyki schodow Kolorem faktycznie się wpasował ale właśnie trochę za duży jest - poza tym ma już tyle lat, że moze iść na emeryturę Mi się też podoba i wiem, że na żywo te wrażenie będzie dwa razy mocniejsze. Wnętrze jest bardzo Anetkowe a nie trendo-podazajace wiec linijkowe ustawienie kanapy czy podniesienie regału nie ma zbyt wielkiego znaczenia (ba to nawet nie było pytaniem gospodyni ) Podejrzewam, że granatowa kanapa jest mniej krzykliwa w dziennym świetle - sztuczne światło zwykle przeklamuje. Nawet podłoga chyba na żadnej fotce nie wygląda jak w realu. I myślę, że dobrze jest przemycić trochę kolorów do tych "nowoczesnych" wnętrz- chociaż królowa kolorów jest tylko jedna - Karolajna:hug: Chloe twój domek jest niesamowitym miksem klasyski i nowoczesności-nie widziałam nigdy wcześniej takich realizacji na żywo więc zawsze będę się zachwycać bo wiem, że autorka wie co robi Mimo, iż czasem mam wątpliwość co do wyborów to na koniec wszytsko gra i trabi. A teraz wymiksowuje się na śniadanie Owieczka, cóż mogę napisać? Bardzo dziękuję i jest mi strasznie miło - rumienię się Kolory faktycznie przekłamują - nie do końca jest to wina aparatu, bo cykam z dwóch, lampa też jest ok -zmniejszacz to rozmazuje i jakby dodaje żółci. Może zrobię obróbkę w picasie, to wyjdzie rzeczywisty obraz. dla mnie stolik jest trochę za duży I to jest sedno . To jest chyba najlepszy komplement świata, ze coś jest nasze, a nie skopiowane Wierzę ze na żywo robi jeszcze większe wrażenie i zazdroszczę wizyty Moim zdaniem jest super, tak ze mogla bym am już dzisiaj sie wprowadzać. Mimo ze u mnie jest moze inaczej, to czje ze jest to wnetrze w ktorym bym sie bardzo dobrze czuła, mimo ze krotko mieszkane już takie udomowione Ja jestem na TAK;) Sofa w granacie sama choruje na ten kolor tylko nie umiem go zastosować, ale dorosnę i do tego Iwonka, - połechtałyście mnie z Anią bardzo. Nie w tym rzecz, czy coś jest wyżej, czy niżej - głównie zależy mi na tym, żeby w danym wnętrzu dobrze się czuć, a jeśli to nawet nie jest nasza estetyka, to przynajmniej czuć, że czyjś zamysł zrozumiały i spina rzeczy w całość. Ivy ja mam ten sam syndrom:rotfl: ciężko mi zastosować kolory u mnie ale może kiedyś dojrzeję. Chociaż u mnie będzie inna bajka to Anetkowe wnętrza uwielbiam i podziwiam. Aniu, nie będziesz miała problemów - do taupe dobierzemy całe mnóstwo barw dopełniających. Co jak co ale u Ciebie na pewno będzie elegancko! Edytowane 25 Stycznia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts