Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gdzie podłoga nie wygląda na tak wściekle pomarańczową i harmonizują się z granatową kanapą. A poduszka w kolorze brudnego różu na krześle cudownie podkreśla granat kanapy. Zmieniłabym obicia w krzesłach na taki pudrowy/brudny róż. Jak szaleć, to na maxa :)

:lol2:

Jus - nie przejmuj się:) tam nie stoi żadna konsolka. Przecież widzę;)

Ty nie, ale ja tak :p

Ja się nie przejmuję :D Mmeliska zawsze się ze mnie naśmiewa :p

wcale ze nie... :D

Detektywi w spódnicy - hehe - będzie więcej zdjęć:) ale nie obiecuję, kiedy to nastąpi:D

no i powiedz im Chloe ze ja widze ta konsolke tam!

to ze one jej nie widza to nie moja wina co nie? :lol:

Napiszę tak:lol2::lol2::lol2:

Solidnie się uśmiałam z rana:D.

Meliska widzi przez ściany, wróży z poduch i konsolkę widziała na pewno. Oraz stół:)

--

Dziewczynki - kiedyś pisałam, że nie wklejam zdjęć, gdzie widać, co jest na zewnątrz, więc jestem z dziewczynami na łączach. Niestety utrudnia to sprawę, bo wstawianie salonu, gdzie nie widać okien wiele komplikuje i przekłamuje wyobrażenie. Postaram się poprawić i cyknę to jakoś, żey było widać odległości. I stół:)

Ps. Brudny róż szalenie mi się podoba! Poduszka co prawda znalazła się na krzesłach przypadkiem, bo przewędrowała z pokoju zabaw dziecka ale nie wykluczam, że róż wejdzie w związek z granatem, a co tam;)

Aga, mnie się te obicia krzeseł nigdy nie podobały ale ostały się, bo do poprzedniego mieszkania pasowały - teraz chciałabym jednolite. Zanim kupiłam sofę, myślałam o granatowych - teraz o szarych - takich gołębich albo wręcz srebrzystych - o różu nie myślałam ale też wyglądałby świetnie. Pewnie skończy się na świecach albo poduchach, bo jak powiem M. za dwa lata, że znowu tapicerujemy krzesła, to kupi strzelbę;)

Jest taka piosenka, która tłumaczyła by WIDZENIA Meliski....na szczęscie to się daje leczyć :lol2:

Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma..

a Ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz...kon so laaaaaaaaaaaaaaaa ... ;)