pestka56 26.01.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Ja ją widziałam na fotkach w mailu Chloe, powieś na ściane schodowej wielki obraz. Będzie super. Ja o tych szmatach na ścianę piszę, bo lubię tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.01.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 gdzie podłoga nie wygląda na tak wściekle pomarańczową i harmonizują się z granatową kanapą. A poduszka w kolorze brudnego różu na krześle cudownie podkreśla granat kanapy. Zmieniłabym obicia w krzesłach na taki pudrowy/brudny róż. Jak szaleć, to na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.01.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Dziewczyny, jeżeli nad kanapą jest obraz lub galeria obrazów, to na ścianie na przeciwko może być kolejna galeria?? Nie będzie za bardzo obrazowo? Pytam pod swoim kątem, bo o obrazach mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 jaaasne http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif Jus - nie przejmuj się tam nie stoi żadna konsolka. Przecież widzę Ty nie, ale ja tak Ja się nie przejmuję Mmeliska zawsze się ze mnie naśmiewa wcale ze nie... Detektywi w spódnicy - hehe - będzie więcej zdjęć ale nie obiecuję, kiedy to nastąpi:D no i powiedz im Chloe ze ja widze ta konsolke tam! to ze one jej nie widza to nie moja wina co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 26.01.2015 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 hahahah, wariatki! nie ma konsolki, nie widzę ale...jest jeszcze gorzej...nie widzę krzeseł i jadalni i nie wiem o jakich obiciach różowych mówicie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Pudrowy, brudny róż to hit-kolor na 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ana... bo sa takie osoby, co to widza... np ja i pestka i andariel... spokojnie...jak bedziesz grzeczna, to Chloe wklei takie ujecie... moze niebawem... wkrotce... za jakis czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 26.01.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 przeż wiem - to mój ulubiony:)od 10 lat, a nie od tego roku;)i pomyśleć, że 3 lata temu zamalowałam moją sypialnię w brudnym różu - ależ byłabym trendy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 26.01.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 tak wiemy, Marsala )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 26.01.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ana... bo sa takie osoby, co to widza... np ja i pestka i andariel... spokojnie...jak bedziesz grzeczna, to Chloe wklei takie ujecie... moze niebawem... wkrotce... za jakis czas... no ej...no doobra... ale przecież napisałam, że ładna sofa:D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.01.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Pudrowy, brudny róż to hit-kolor na 2015. i miedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.01.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Chodzi mi po głowie prostopadłościenny miedziany okap.... tylko nijak mi póki co do innych pomysłow nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.01.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Chodzi mi po głowie prostopadłościenny miedziany okap.... tylko nijak mi póki co do innych pomysłow nie pasuje nie widzę problemu - trzeba wszystko do niego dopasować mocno w tym kibicuję!! wiesz bo potem ja małpuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.01.2015 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Napiszę tak:lol2::lol2: Solidnie się uśmiałam z rana:D. Meliska widzi przez ściany, wróży z poduch i konsolkę widziała na pewno. Oraz stół -- Dziewczynki - kiedyś pisałam, że nie wklejam zdjęć, gdzie widać, co jest na zewnątrz, więc jestem z dziewczynami na łączach. Niestety utrudnia to sprawę, bo wstawianie salonu, gdzie nie widać okien wiele komplikuje i przekłamuje wyobrażenie. Postaram się poprawić i cyknę to jakoś, żey było widać odległości. I stół Ps. Brudny róż szalenie mi się podoba! Poduszka co prawda znalazła się na krzesłach przypadkiem, bo przewędrowała z pokoju zabaw dziecka ale nie wykluczam, że róż wejdzie w związek z granatem, a co tam;) Aga, mnie się te obicia krzeseł nigdy nie podobały ale ostały się, bo do poprzedniego mieszkania pasowały - teraz chciałabym jednolite. Zanim kupiłam sofę, myślałam o granatowych - teraz o szarych - takich gołębich albo wręcz srebrzystych - o różu nie myślałam ale też wyglądałby świetnie. Pewnie skończy się na świecach albo poduchach, bo jak powiem M. za dwa lata, że znowu tapicerujemy krzesła, to kupi strzelbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.01.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 OOOO takie srebrzystoszare byłyby piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.01.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Napiszę tak:lol2::lol2: Solidnie się uśmiałam z rana:D. Meliska widzi przez ściany, wróży z poduch i konsolkę widziała na pewno. Oraz stół reasumujac... normalnie czarownica (nie mylic z wiedzma! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.01.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Ha, a ja widze na tych krzeselkach granacik, wowczas mamy przypadek przyczynowo-skutkowy z kanapa:P A tak w ogole:confused: to nie myslalam np. o jakis eamesach? poduchy moglyby byc granatowe a jak sie znudza to pudrowe:P. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.01.2015 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jest taka piosenka, która tłumaczyła by WIDZENIA Meliski....na szczęscie to się daje leczyć Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma.. a Ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz...kon so laaaaaaaaaaaaaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.01.2015 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Do granatu pasowałyby też śliwkowe dodatki - natchnienie przyszło przy obiedzie - śliwkowy kubeczek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.01.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Marimag, ale ze co leczyc? ze niby mam przewidzenia?? aaaa no moze , moze tak, moze nie ... bo moze ja widze to, czego ty nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts