_Chloe_ 30.01.2015 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jeszcze ostatnie popraweczki można myć szybki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.01.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jak szybki, to czekamy na szybką fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.01.2015 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.01.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.01.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 To ja też trzymam i cieszę się już na nową porcję zdjęć A co do hokerów, to w grę wchodzą tylko takie tapicerowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.01.2015 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Niestety:( Ostatni element nie pasował. Kolejny termin - okolice Walentynek. Trudno - nie ma się co smucić w sumie - widać, że ekipa wie co robi i nie chciała zrobić bubla. --A u nas zimaaaa! Można lepić giga bałwany i jeśli będzie tak dalej padać, jutro będziemy kopać tunele:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.01.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Niestety:( Ostatni element nie pasował. Kolejny termin - okolice Walentynek. Trudno - nie ma się co smucić w sumie - widać, że ekipa wie co robi i nie chciała zrobić bubla. W międzyczasie staramy się coś tam działać - powiesiliśmy większość karniszy w gabinecie M. - czarne, cieniutkie. Zaispirowało mnie to do powieszenia lampy - chciałabym ciemnobrązową albo czarną. Mamy jedną ze starego mieszkania, tylko trzeba po nią pojechać -- A u nas zimaaaa! Można lepić giga bałwany i jeśli będzie tak dalej padać, jutro będziemy kopać tunele:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.01.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nic to grunt, że będzie dobrze A że kilka dni później - phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 30.01.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) oglądam sobie zdjęcia które Julianna16 zamieściła i tak sobie wzdycham i dziękuję jej w duchu że wszystkie są w jednym poście i mogę znowu je oglądać a w dodatku mogę porównać je z propozycjami Pestki Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.01.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 taaaak, wszystkie razem sprawiają, że uzmysławiam sobie jak wspaniałą tworzą całość. I w sumie odszczekuję wszystko, nawet lampę bo łazienka jest cudowna w tych swoich chorobliwych aż kontrastach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.02.2015 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) O rany - dzięki dziewczyny - z tą lampą to już w ogóle:jawdrop: - Aga co się dzieje, że zmieniłaś zdanie? -- Weekend pod hasłem odśnieżanie - fajnie było:) -- Dzisiaj mam do odebrania woale. Ps. szukam inspiracji lampowych - cel -zwisy w sypialni. Macie jakiś pomysł? Coś kołacze mi się w głowie ale nic nie mogę znaleźć. Ma być bardziej klasycznie. Zwisy najchętniej pojedyncze. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cea6d0b1d2f.jpg Zmianie ulegną szafki nocne Edytowane 2 Lutego 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.02.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 a ja z takim pytankiem?ta zasłonka w sypialni co ja widać na foto teraz wklejonym to jest na karniszu takim krótkim że cała go wypełnia?bo jej nie rozsuniesz już, ona tylko do ozdoby, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.02.2015 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nie zmienilam zaakceptowalam Twoje wybory. Lazienka jest obledna a Twoja lampa tam jest na zasadzie mojego kranu w szufladzie w kuchni. Stylem nie pasuje ale wyglada zartobliwie - taka zabawa przestrzenia. Bo przeciez nie musi byc smiertelnie powaznie. I fajnie, ze w koncu udalo mi sie dac i Tobie do tego prawo taki progres moj wewnetrzny a granatowa kanapa na tym zdjeciu z forum faktycznie sie gryzie ale na tych zdjeciach innych wyglada lepiej, bo kolory na zywo nie sa takie wsciekle podobaja mi sie Twoje wybory. Podoba misie rowniez, ze pozwalasz zaszczepiac w sobie pewne idee. Ale fajne jest tez to, ze nie zalujesz podjetych decyzji. Bo wiadomo, ze kazde wnetrze mozna zrobic na milion sposobow Milego dni. Dostalam dzis 4 czesc Crossa a moj maz wyje ze szczescia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.02.2015 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 a ja z takim pytankiem? ta zasłonka w sypialni co ja widać na foto teraz wklejonym to jest na karniszu takim krótkim że cała go wypełnia? bo jej nie rozsuniesz już, ona tylko do ozdoby, tak??? Dokładnie tak jak piszesz - zasłona pełni tylko f. ozdobną. Ponieważ mamy rolety zewnętrzne, nie było sensu dawać szyny po całości, bo ani z drugiej strony nie można nic powiesić ani to wygodne kombinować w narożnikach. W euofiranach powiedzieli, że można zrobić szynę do ozdoby, wtedy 20 cm zachodzi na okno i ok 50 wychodzi na ścianę. Tak właśnie zrobiliśmy. Nie zmienilam zaakceptowalam Twoje wybory. Lazienka jest obledna a Twoja lampa tam jest na zasadzie mojego kranu w szufladzie w kuchni. Stylem nie pasuje ale wyglada zartobliwie - taka zabawa przestrzenia. Bo przeciez nie musi byc smiertelnie powaznie. I fajnie, ze w koncu udalo mi sie dac i Tobie do tego prawo taki progres moj wewnetrzny a granatowa kanapa na tym zdjeciu z forum faktycznie sie gryzie ale na tych zdjeciach innych wyglada lepiej, bo kolory na zywo nie sa takie wsciekle podobaja mi sie Twoje wybory. Podoba misie rowniez, ze pozwalasz zaszczepiac w sobie pewne idee. Ale fajne jest tez to, ze nie zalujesz podjetych decyzji. Bo wiadomo, ze kazde wnetrze mozna zrobic na milion sposobow Milego dni. Dostalam dzis 4 czesc Crossa a moj maz wyje ze szczescia ;p Też cały czas dojrzewam:). Podoba mi się odwaga ludzi, nowatorskie pomysły ale też akceptuję, że moje zdanie nie musi być najmojsze i nie głoszę jedynej prawdy;). Z tą lampą jest trochę jak z Walentynkami - nie lubię święta ale mam ochotę na przerysowaną, przesłodką imprezę, najchętniej przebieraną. Czasami coś we wnętrzu musi się wysunąć, zakontrastować - im bardziej nieoczywiste, tym fajniejszy może być efekt:). -- No to ja sobie wracam do pracy, bo parę projektów leży odłogiem, a tymczasem pozostawiam otwarty temat lamp w sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Lampy w sypialni. pisalyśmy już o tym może lepiej byłoby z mniejszymi; http://www.robsonrak.com.au/works/malvern/ 2 zdjęcia z sypialni pokazują fajne lampy wiszące. Moim zdaniem ich zaletą jest nienachalność wyglądu. Ode mnie z pinterestu: https://www.pinterest.com/pin/413064597047208067/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.02.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Te lampy są niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.02.2015 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Lampy w sypialni. pisalyśmy już o tym może lepiej byłoby z mniejszymi; [ATTACH=CONFIG]302338[/ATTACH] http://www.robsonrak.com.au/works/malvern/ 2 zdjęcia z sypialni pokazują fajne lampy wiszące. Moim zdaniem ich zaletą jest nienachalność wyglądu. Ode mnie z pinterestu: https://www.pinterest.com/pin/413064597047208067/ Pamiętam inspirację Piękne ale za nowoczesne dla mnie - szukam czegoś bardziej klasycznego albo niklowanego.. hmm trudny temat, bo sama do końca nie wiem, o co mi chodzi:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jest trochę lamp o kształcie tuby chromowanej, ale to pewnie też za nowoczesne. A może coś tę stronę, żeby było prawie niewidoczne, gdy nie świeci: „Tulip” -- wys_24+Ø19cm „Bullet”-wys_21+Ø15cm FLOS tylko pojedyncze. Stylo Chrome Azzardo Chyba za nowoczesne ;( Crystal bulb lighting Lee Broom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 02.02.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 chloe, a ja zapytam gdzie kupowaliście zasłony do sypialni, i jaki to konkretnie model/wzór?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.02.2015 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 chloe, a ja zapytam gdzie kupowaliście zasłony do sypialni, i jaki to konkretnie model/wzór?? Asc - kupowałam w Ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00232321/ Pesteczko - właśnie bardziej jak te pierwsze albo nawet takie latarenkowe delikatne ale ze ściętym dołem nie mogę znaleźć. Nawet takie bardziej "kuchenne" chromowane mogłyby być. No nie wiem, nie wiem sama:( -- Diana robi mi takie cudeńka, że chce się skakać z radości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts