Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

Zdecydowanie, ogladasz za mało reklam !

Popatrz jak tam babki forsuja swoje pomysły na remont ;)

Pewnie boisz sie zasugerowac obniżenie kabelków ?

Mari - to nie to - serce mnie boli na każde rycie w ścianie. Jakieś irracjonalne podejście mam - żal mi domu - nie lubię mu robić takich rzeczy;) Może gdybym kupiła gotowy, nie byłabym z nim tak emocjonalnie związana:lol2:

I jeszcze jedna myśl się kołacze - na pewno jest gdzieś lampa, która będzie idealna do powieszenia w prześwitach okiennych. Forsowałam tę opcję i staram się ją obronić. Czy się uda? Hmmm.. zobaczymy.

Meliska -jest szansa, że do tej pory nic nie wymyślę:rolleyes:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... I po co mi następne źle dobrane lampy do sypialni?:p

Otworzysz sklep z lampami. Asortyment na rozruch będzie jak znalazł :)

Ja jestem za niklowanymi. A dlaczego miały by nie pasować?

A które z Mivieny mówisz? Które? Jakbym ja na ten sklep trafiła w trakcie wykańczania to zupełnie inne miałabym lampy w domu :bash:

Dziewczyny - powiesiłam woal ale nie mam siły, żeby ruszyć po aparat. Może jutro;)

Ps. Nie lubię mieć zasłoniętych okien - już wiem to na pewno - duszę się w takich pomieszczeniach - centralnie wytrzymałam 10 minut i firanka powędrowała tam, gdzie jej miejsce - na boki:lol2: Całkowite zasłonięcie przewiduję tylko gdybym postanowiła ganiać się z M. nago dookoła stołu albo jak teściowa przyjdzie, bo ją z kolei stresują takie okna na przestrzał;)

Dziewczyny - powiesiłam woal ale nie mam siły, żeby ruszyć po aparat. Może jutro;)

Ps. Nie lubię mieć zasłoniętych okien - już wiem to na pewno - duszę się w takich pomieszczeniach - centralnie wytrzymałam 10 minut i firanka powędrowała tam, gdzie jej miejsce - na boki:lol2: Całkowite zasłonięcie przewiduję tylko gdybym postanowiła ganiać się z M. nago dookoła stołu albo jak teściowa przyjdzie, bo ją z kolei stresują takie okna na przestrzał;)

Hej, Bratnia Duszo od okien bez zasłaniaczy :yes: Też się duszę jak pozasłaniane i mam wrażenie zamknięcia w piwnicy. „Straszne” rzeczy przeżyłam wojując o okna z moim J. On miał tak zakodowane, że sąsiedzi będą zaglądać, że nic nie trafiało. Wreszcie kupiliśmy 2 lornetki. Posadziłam go przy oknie i kazałam opowiedzieć co widzi u sąsiadów 150 m od nas. Bliżej nie mamy. Pomogło, bo nie zobaczył nic wystarczająco wyraźnie, ani przez otwarte okna, ani nawet wieczorem, gdy mieli zapalone światło. :lol2:

...

Nie lubię mieć zasłoniętych okien

...

przybij sobie piątaka z Ł :D

chciałam zamówić żaluzje to mi wypalił, że on nie chce zasłaniać okien! że nie po to są takie kolosy by teraz je schować... jak chce nas ktoś podglądać to jemu to wisi... mają być odkryte i już... znów mi popsuł system :-P hehe ale w głębi duszy się cieszę

Hej, Bratnia Duszo od okien bez zasłaniaczy :yes: Też się duszę jak pozasłaniane i mam wrażenie zamknięcia w piwnicy. „Straszne” rzeczy przeżyłam wojując o okna z moim J. On miał tak zakodowane, że sąsiedzi będą zaglądać, że nic nie trafiało. Wreszcie kupiliśmy 2 lornetki. Posadziłam go przy oknie i kazałam opowiedzieć co widzi u sąsiadów 150 m od nas. Bliżej nie mamy. Pomogło, bo nie zobaczył nic wystarczająco wyraźnie, ani przez otwarte okna, ani nawet wieczorem, gdy mieli zapalone światło. :lol2:

Ty to masz pomysły Kasiu :)