_Chloe_ 03.02.2015 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Zdecydowanie, ogladasz za mało reklam ! Popatrz jak tam babki forsuja swoje pomysły na remont Pewnie boisz sie zasugerowac obniżenie kabelków ? Mari - to nie to - serce mnie boli na każde rycie w ścianie. Jakieś irracjonalne podejście mam - żal mi domu - nie lubię mu robić takich rzeczy;) Może gdybym kupiła gotowy, nie byłabym z nim tak emocjonalnie związana:lol2: I jeszcze jedna myśl się kołacze - na pewno jest gdzieś lampa, która będzie idealna do powieszenia w prześwitach okiennych. Forsowałam tę opcję i staram się ją obronić. Czy się uda? Hmmm.. zobaczymy. Meliska -jest szansa, że do tej pory nic nie wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ... I po co mi następne źle dobrane lampy do sypialni? Otworzysz sklep z lampami. Asortyment na rozruch będzie jak znalazł Ja jestem za niklowanymi. A dlaczego miały by nie pasować? A które z Mivieny mówisz? Które? Jakbym ja na ten sklep trafiła w trakcie wykańczania to zupełnie inne miałabym lampy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.02.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Meliska -jest szansa, że do tej pory nic nie wymyślę czyli bedziemy myslec moze do tego czasu samo cos wpadnie w oko..tak niespodziewanie jak odpuscisz.... czesto tak jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.02.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 nie lubię mu robić takich rzeczy Nawet nie wiem czy to jeszcze da sie leczyć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.02.2015 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ja też mam tak że nie lubie niepotrzebnych dziur robić Lampa Julianny mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 tak, niektorzy to wrecz powinni zaczac sie leczyc... Chloe ja Ciebie doskonale rozumiem i wiem, co masz na mysli zawsze mozna znalezc rozwiazanie bez babrania w scianach Dzien dobry...Widze, ze Dianka juz zawitala, to moze kawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.02.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 OOOOO kawusia pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Wyjatkowo, zgodzę się z Toba Melisko Słoneczko nasze kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Moja intuicja intelektualna nie obliguje mnie do merytorycznej konwersacji z tobą , a biorąc aspekty tego wydarzenia nie będę polemizowała z tobą na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Sama to wymysliłaś ? Jajcara ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.02.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dziewczyny - powiesiłam woal ale nie mam siły, żeby ruszyć po aparat. Może jutro;) Ps. Nie lubię mieć zasłoniętych okien - już wiem to na pewno - duszę się w takich pomieszczeniach - centralnie wytrzymałam 10 minut i firanka powędrowała tam, gdzie jej miejsce - na boki:lol2: Całkowite zasłonięcie przewiduję tylko gdybym postanowiła ganiać się z M. nago dookoła stołu albo jak teściowa przyjdzie, bo ją z kolei stresują takie okna na przestrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 To ja sobie grzecznie poczekam na te zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.02.2015 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Dziewczyny - powiesiłam woal ale nie mam siły, żeby ruszyć po aparat. Może jutro;) Ps. Nie lubię mieć zasłoniętych okien - już wiem to na pewno - duszę się w takich pomieszczeniach - centralnie wytrzymałam 10 minut i firanka powędrowała tam, gdzie jej miejsce - na boki:lol2: Całkowite zasłonięcie przewiduję tylko gdybym postanowiła ganiać się z M. nago dookoła stołu albo jak teściowa przyjdzie, bo ją z kolei stresują takie okna na przestrzał Hej, Bratnia Duszo od okien bez zasłaniaczy Też się duszę jak pozasłaniane i mam wrażenie zamknięcia w piwnicy. „Straszne” rzeczy przeżyłam wojując o okna z moim J. On miał tak zakodowane, że sąsiedzi będą zaglądać, że nic nie trafiało. Wreszcie kupiliśmy 2 lornetki. Posadziłam go przy oknie i kazałam opowiedzieć co widzi u sąsiadów 150 m od nas. Bliżej nie mamy. Pomogło, bo nie zobaczył nic wystarczająco wyraźnie, ani przez otwarte okna, ani nawet wieczorem, gdy mieli zapalone światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.02.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 dobry pomysl z ta lornetka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.02.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 cześć Chloe - przychodzę w nadziei na zdjęcia, a u ciiicho...No nic, czekam i ja do jutra:) Zwisy będą w sypialni cudne wyglądać - każde, które wybierzesz, ale podpisuję się, że Julianki najpiękniejsze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.02.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 ... Nie lubię mieć zasłoniętych okien ... przybij sobie piątaka z Ł chciałam zamówić żaluzje to mi wypalił, że on nie chce zasłaniać okien! że nie po to są takie kolosy by teraz je schować... jak chce nas ktoś podglądać to jemu to wisi... mają być odkryte i już... znów mi popsuł system hehe ale w głębi duszy się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.02.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dziewczyny!! zróbcie coś z pogodą w Polsce bo utknęłam na lotnisku i nie mogę dolecieć... ba wylecieć Anetka chyba nie mam wyjścia i muszę się wybrać do Ciebie po farbę-moze jakieś kawiszcze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.02.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Czekam na fotki, ja też wole odsłonięte okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 05.02.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Hej, Bratnia Duszo od okien bez zasłaniaczy Też się duszę jak pozasłaniane i mam wrażenie zamknięcia w piwnicy. „Straszne” rzeczy przeżyłam wojując o okna z moim J. On miał tak zakodowane, że sąsiedzi będą zaglądać, że nic nie trafiało. Wreszcie kupiliśmy 2 lornetki. Posadziłam go przy oknie i kazałam opowiedzieć co widzi u sąsiadów 150 m od nas. Bliżej nie mamy. Pomogło, bo nie zobaczył nic wystarczająco wyraźnie, ani przez otwarte okna, ani nawet wieczorem, gdy mieli zapalone światło. Ty to masz pomysły Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2015 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Grunt, że podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts