_Chloe_ 08.02.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 ojaaa spotkalyscie sie jednak! plotki z przyjaciółką fajna rzecz co ustaliłyście ? czy pierwszoroczniaki też się załapują ? : Niestety - tylko na telefon tym razem ale uradziłyśmy że......................... trzeba się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ślicznie u Pani jak bym miła takie okna tez bym ich nie zasłaniała :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.02.2015 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ślicznie u Pani jak bym miła takie okna tez bym ich nie zasłaniała :yes: Iwonka- Twoje okna też są niczego sobie - i masz gdzie wieszać te wszystkie ustrojstwa:). Wyrosłam na ekshibicjonistkę No... Anetka ma dar przekonywania bo już napisałam Asiuli, że nie jadę ale chyba zmienię zdanie i na jeden dzionek wpadnę. Tylko więcej szczegółów potrzebuję byłoby tak:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.02.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ale macie cudowne okna. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.02.2015 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Ale macie cudowne okna. Piękne. Dzięki Migotko:) -- Wzięło mnie - robiłam dla Any projekt domu z patio.. i się wszystko zes...ło za przeproszeniem - laptop umarł śmiercią męczenniczą i musi go obejrzeć doktor od kabli, bo albo przeszczepimy z niego wnętrzności i damy życie jakiemuś nowemu albo wszystko pójdzie na przemiał. Dobrze że coś mnie tknęło i kilka dni temu zgrałam większość rzeczy na pena. Projektu już raczej nie odzyskam, tak chyba miało być -- Z powodu braku narzędzia pracy miałam dzisiaj dzień sprzątający, a z powodu konieczności wykonania kilku czynności na kompie wyciągnęłam z poddasza stacjonarnego, podłączyłam i tak sobie pracowałam na podłodze, aż tu nagle okazało się, że wieczorem przyjeźdża dostawa ze sklepu na "I" i będę miała biurko. Tutaj idealnie wkomponował się czasowo mój tata, bo postanowił razem z mamą mą wpaść w odwiedziny i strzeliliśmy sobie ikeowskie puzzle nie dla idiotów;). Mam biurko. Mam gdzie postawić komputer. Mam syf. Nie mam pomysłu na gabinet ale liczę na owocną noc;). Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 11.02.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 biedna chloe:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.02.2015 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jaka biedna?? Owocna noc to biedna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.02.2015 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jaka biedna?? Owocna noc to biedna?? Myślałam raczej o natchnieniu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 12.02.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witaj Chloe. Rok mnie nie było, ale jestem w totalnym szoku. Wtedy był stan surowy, a teraz już mieszkasz. Gratulacje i musze przyznać że masz cudownie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 -- Z powodu braku narzędzia pracy miałam dzisiaj dzień sprzątający, a z powodu konieczności wykonania kilku czynności na kompie wyciągnęłam z poddasza stacjonarnego, podłączyłam i tak sobie pracowałam na podłodze, aż tu nagle okazało się, że wieczorem przyjeźdża dostawa ze sklepu na "I" i będę miała biurko. Tutaj idealnie wkomponował się czasowo mój tata, bo postanowił razem z mamą mą wpaść w odwiedziny i strzeliliśmy sobie ikeowskie puzzle nie dla idiotów;). Mam biurko. Mam gdzie postawić komputer. Mam syf. Nie mam pomysłu na gabinet ale liczę na owocną noc;). Dobranoc:) I jak tam po nocy, wymyśliłaś coś fajnego ?? Jakie biureczko sobie sprawiłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 12.02.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Chloe pokaż biureczko A ja rozdam pączusie.. w końcu tłusty dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.02.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 OOO jak pączki to Diana pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Salon tego domu od razu skojarzył mi się z Twoim http://www.homedsgn.com/2015/02/12/herzeliyya-house-by-amitzi-architects/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.02.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Salon tego domu od razu skojarzył mi się z Twoim http://www.homedsgn.com/2015/02/12/herzeliyya-house-by-amitzi-architects/[ATTACH=CONFIG]304178[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]304179[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]304180[/ATTACH] Rany, jak ślicznie - uwielbiam taką grę świateł. Miło mi się zrobiło, że tak dobrze pomyślałaś o naszym domku:hug: I nawet widzę eklektyzm w tym salonie - to ja, to ja:) Ostatnio hamuję się i nie patrzę na żadne starocie, bo zaraz chciałabym przygarnać i jakoś wkomponować w nowoczesność ale co za dużo to niezdrowo. Nie mam jak zgrać zdjęć, bo ten pradziad nie ma nawet wejścia na kartę pamięci ale cyknęłam parę dni temu takie fajne ujęcie i jak tylko wróci lapek, podzielę się z Wami. Biurko to taki najzwyklejszy zwyklak z Ikei - jednocześnie inspiracja dla szafek nocnych http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffc1b600884e.jpg Zanim skończę gabinet, to chyba lata świetlne miną ale cieszy mnie to powolne urządzanie. -- Przyjechały lampy z westa - o miesiąc wcześniej niż podawali:wave: Jutro wypożyczam maszynkę do moli i będę błagać tatę, żeby znów mnie odwiedził i zamontował je (lampy, nie same mole:p) w kuchni. -- Edit - po 2 miesiącach ubrałam pościel w gościnnym:lol: -- Edit 2 -- pożarłam 3 pączki - wszystkie w ciągu jednej godziny (bo nie wypadało odmówić, no i dzisiaj nie tuczą) Od jakiegoś czasu kocham pączki. Whyyyy??? Edytowane 12 Lutego 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.02.2015 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witaj Chloe. Rok mnie nie było, ale jestem w totalnym szoku. Wtedy był stan surowy, a teraz już mieszkasz. Gratulacje i musze przyznać że masz cudownie. pozdrawiam Przepraszam Riri, że przegapiłam - dziękuję że do mnie zajrzałaś. I za miłe słowa dziękuję Ci bardzo. Zaglądaj częściej, zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.02.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja znowu mam tyły Cudne macie okna, ba! FANTASTYCZNE I podusie walentynkowe wyglądają super A biurko świetne w swej prostocie. Ma potencjał Lubię meble z I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Chloe, tu trochę inspiracji gabinetowych, może coś Ci się spodoba:http://www.homebook.pl/ideabooki/28513_urzadzamy-domowe-biuro-30-pomyslow-do-wykorzystania?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=fb_homebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Bardzo Ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.02.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Chloe, im czesciej do Ciebie zagladam, tym wiecej widze u siebie brakow... nie mam goscinnego, garderoby (mam schowek, ale to sie nie liczy:p ) , gabinetu tym bardziej czuje ze ta "dobudowa" bedzie jednak musiala byc zrobiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 13.02.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Melisa mam tak samo...M chciał od początku dodatkowy pokój gabineto-gościnny ale ja nie chciałam powiększać domu... a teraz trochę żałuję bo gdzie będę trzymać te wszytskie papierzyska?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts