Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ślicznie u Pani :yes: jak bym miła takie okna tez bym ich nie zasłaniała :yes::yes:

Iwonka- Twoje okna też są niczego sobie - i masz gdzie wieszać te wszystkie ustrojstwa:). Wyrosłam na ekshibicjonistkę:lol2:

No... Anetka ma dar przekonywania bo już napisałam Asiuli, że nie jadę ale chyba zmienię zdanie i na jeden dzionek wpadnę. Tylko więcej szczegółów potrzebuję ;)

:wave: byłoby tak:cool:

Ale macie cudowne okna. Piękne.

Dzięki Migotko:)

--

Wzięło mnie - robiłam dla Any projekt domu z patio.. i się wszystko zes...ło za przeproszeniem - laptop umarł śmiercią męczenniczą i musi go obejrzeć doktor od kabli, bo albo przeszczepimy z niego wnętrzności i damy życie jakiemuś nowemu albo wszystko pójdzie na przemiał. Dobrze że coś mnie tknęło i kilka dni temu zgrałam większość rzeczy na pena.

Projektu już raczej nie odzyskam, tak chyba miało być;)

--

Z powodu braku narzędzia pracy miałam dzisiaj dzień sprzątający, a z powodu konieczności wykonania kilku czynności na kompie wyciągnęłam z poddasza stacjonarnego, podłączyłam i tak sobie pracowałam na podłodze, aż tu nagle okazało się, że wieczorem przyjeźdża dostawa ze sklepu na "I" i będę miała biurko. Tutaj idealnie wkomponował się czasowo mój tata, bo postanowił razem z mamą mą wpaść w odwiedziny i strzeliliśmy sobie ikeowskie puzzle nie dla idiotów;). Mam biurko. Mam gdzie postawić komputer. Mam syf. Nie mam pomysłu na gabinet ale liczę na owocną noc;).

Dobranoc:)

--

Z powodu braku narzędzia pracy miałam dzisiaj dzień sprzątający, a z powodu konieczności wykonania kilku czynności na kompie wyciągnęłam z poddasza stacjonarnego, podłączyłam i tak sobie pracowałam na podłodze, aż tu nagle okazało się, że wieczorem przyjeźdża dostawa ze sklepu na "I" i będę miała biurko. Tutaj idealnie wkomponował się czasowo mój tata, bo postanowił razem z mamą mą wpaść w odwiedziny i strzeliliśmy sobie ikeowskie puzzle nie dla idiotów;). Mam biurko. Mam gdzie postawić komputer. Mam syf. Nie mam pomysłu na gabinet ale liczę na owocną noc;).

Dobranoc:)

I jak tam po nocy, wymyśliłaś coś fajnego ?? Jakie biureczko sobie sprawiłaś ??

Rany, jak ślicznie - uwielbiam taką grę świateł. Miło mi się zrobiło, że tak dobrze pomyślałaś o naszym domku:hug: I nawet widzę eklektyzm w tym salonie - to ja, to ja:)

Ostatnio hamuję się i nie patrzę na żadne starocie, bo zaraz chciałabym przygarnać i jakoś wkomponować w nowoczesność ale co za dużo to niezdrowo.

Nie mam jak zgrać zdjęć, bo ten pradziad nie ma nawet wejścia na kartę pamięci ale cyknęłam parę dni temu takie fajne ujęcie i jak tylko wróci lapek, podzielę się z Wami.

Biurko to taki najzwyklejszy zwyklak z Ikei - jednocześnie inspiracja dla szafek nocnych

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffc1b600884e.jpg

Zanim skończę gabinet, to chyba lata świetlne miną;) ale cieszy mnie to powolne urządzanie.

--

Przyjechały lampy z westa - o miesiąc wcześniej niż podawali:wave:

Jutro wypożyczam maszynkę do moli i będę błagać tatę, żeby znów mnie odwiedził i zamontował je (lampy, nie same mole:p) w kuchni.

--

Edit - po 2 miesiącach ubrałam pościel w gościnnym:lol:

--

Edit 2 -- pożarłam 3 pączki - wszystkie w ciągu jednej godziny (bo nie wypadało odmówić, no i dzisiaj nie tuczą:lol2:) Od jakiegoś czasu kocham pączki. Whyyyy???

Edytowane przez _Chloe_

Witaj Chloe. Rok mnie nie było, ale jestem w totalnym szoku. Wtedy był stan surowy, a teraz już mieszkasz. Gratulacje i musze przyznać że masz cudownie.

pozdrawiam

Przepraszam Riri, że przegapiłam - dziękuję że do mnie zajrzałaś:). I za miłe słowa dziękuję Ci bardzo. Zaglądaj częściej, zapraszam:D