pestka56 15.02.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ja niezmiennie jestem za szkłem. Może być pionowa lufka/tuba, bombka, Byle lekka i najlepiej przejrzysta. Ale to tylko moje zdanie. Ostatnio wpadły mi w oko takie Nie ma co marzyć o kupieniu w PL tych Rothschild&Bickers. Cena lamp to 340-380 funtów. Są chyba piękniejsze od Niche. Ja bym poszła w takim kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 15.02.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ale mnie to zdumiewa, czy szkło nie sprawia, że leżąc w łóżku i czytając żarówka oślepia? Kiedyś kupiłam sobie lampę szklaną na biurko i nie dałam rady jej uzytkowac, przykrywałam ją a potem wyniosłam. Leżąc w łóżku i czytając chciałabym mieś rozproszone światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Jeśli świeci znad głowy, to nie widzę powodu, żeby miała oślepiać. Postawiłaś na biurku i miałaś ja na poziomie oczu, więc musiała Cię oślepiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Chloe ja po prośbie. Czy Ty masz w kuchni sprzęty (piekarnik) Siemensa? Patrzę na zdjęcie i nie widzę . Sama chciałabym taki mały kompaktowy, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Napiszesz lub odeślesz mnie do strony w wątku gdzie piszesz o swoim AGD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.02.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 nooooo Kochana fach w ręku widać, tak pięknie pobejcowane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.02.2015 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Chloe ja po prośbie. Czy Ty masz w kuchni sprzęty (piekarnik) Siemensa? Patrzę na zdjęcie i nie widzę . Sama chciałabym taki mały kompaktowy, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Napiszesz lub odeślesz mnie do strony w wątku gdzie piszesz o swoim AGD? Migotko, ja mam elektroluxa - nie mogę na razie pochwalić, bo używam go tylko jako mikrofali - no raz zapiekałam w nim cukinie, jak była większa impreza;) To ten: http://www.oleole.pl/piekarniki-do-zabudowy/electrolux-evy7600aox.bhtml?from=pla&gclid=CjwKEAiAx4anBRDz6JLYjMDxoQYSJAA4loRmqlzAjf2RpTNgEQd5A8Ko1fHu5sDiL-Z8ubQZf8FHYxoC9ZDw_wcB Karolina, się wie - nie pierwsza to szafka i nie ostatnia:p.Ps. wiesz, w jakim stanie są moje ręce, co nie? -- Co do lamp -w dalszym ciągu myślę i szukam - podobają mi się latarenki, te co Asia wklejała ale powinny chyba być ciemniejsze - lepiej by się zgrały. Na pewno nie chciałabym kuli ani cienkiego zwisu (bez skojarzeń) Edytowane 16 Lutego 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (bez skojarzeń) :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.02.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Owieczka, tak samo mi... stad tylko ten cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.02.2015 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Mi sie dopiero skojarzylo jak napisalas bez skojarzen Owieczka, tak samo mi... stad tylko ten cytat Oj tam, oj tam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.02.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Mi sie dopiero skojarzylo jak napisalas bez skojarzen Owieczka, tak samo mi... stad tylko ten cytat Oj tam, oj tam:D -- Owieczka - dlaczego masz 277 postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.02.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 faktycznie.. usunela dziennik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 16.02.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 ... Karolina, się wie - nie pierwsza to szafka i nie ostatnia:p.Ps. wiesz, w jakim stanie są moje ręce, co nie? ... wiem wiem... moje zapewnie w podobnym choć ja ostatnio bez kolorów, ale szorowanie i wieczne moczenie w chemii im dobrze nie robią ale ja nie umiem w rękawiczkach nic robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.02.2015 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 zniklam sie Why??? Powinno być lanie:mad: wiem wiem... moje zapewnie w podobnym choć ja ostatnio bez kolorów, ale szorowanie i wieczne moczenie w chemii im dobrze nie robią ale ja nie umiem w rękawiczkach nic robić No ja jutro idę na reanimację rąk, bo dobiłam je czyszcząc kominek - masakra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.02.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Żartujesz, a rękawiczki od czego ja już ma taką wprawę, że nawet bez rękawiczek rąk nie brudzę. Polecam Ci http://sklep.starwax.pl/ Są świetne nie tylko do kominka. Używam do różnych rzeczy w domu przede wszystkim dlatego, że mają biodegradowalne środki, a ja mam oczyszczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.02.2015 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Pesteczko, kupię na pewno, bo co prawda doszorowałam ale umęczyłam się jak nie wiem. -- U nas mało się dzieje ale za to nawet najmniejsza rzecz cieszy. Zawiesiliśmy lampę w gabinecie i pokoju na górze ale nie są jeszcze podłączone - czekamy na mojego tatę. Przyjechały ponoć kinkiety ale ich nie widziałam, bo są u rodziców. Rozpakowałam kartony z dokumentami - uff. Zostało jeszcze z 10 sztuk i przeprowadzka zakończona:lol2: Zawiesiliśmy też używane lustro, które trafiło do nas przypadkiem. Pamiętacie rzeźbę ogrodową, którą Pestka tak wbiła mi do głowy, doczeka się realizacji? No to zaczęło się - pan Krzysztof przeprowadzał zimą testy i wymyślił - jesteśmy umówieni na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 WOW, świetnie Mam na pintereście w ogrodowych jeszcze kilka podobnych cudów wodnych do ogrodu. Kominek – jeśli jeszcze nie masz osobnego odkurzacza do czyszczenia kominka, to kup. Będzie łatwiej. Są też tylko separatory, ale nie polecam podłączać do domowego odkurzacza, bo prędko go zatka, nawet jeśli zastosuje się dodatkowy filtr w separatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.02.2015 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 WOW, świetnie Mam na pintereście w ogrodowych jeszcze kilka podobnych cudów wodnych do ogrodu. Kominek – jeśli jeszcze nie masz osobnego odkurzacza do czyszczenia kominka, to kup. Będzie łatwiej. Są też tylko separatory, ale nie polecam podłączać do domowego odkurzacza, bo prędko go zatka, nawet jeśli zastosuje się dodatkowy filtr w separatorze. Właśnie prowadzę rozmowy w sprawie separatora ale takiego osobnego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 To dobra decyzja. Ja zniszczyłam jeden odkurzacz. Teraz mam separator podłączony do odkurzacza niby przemysłowego, który używaliśmy do prac ciężkich. Muszę mieć takie cudo, bo raz na 2-3 tygodnie trzeba doczyścić komorę spalania w kotle peletowym. Kominek to pan Pikuś przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.02.2015 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 To dobra decyzja. Ja zniszczyłam jeden odkurzacz. Teraz mam separator podłączony do odkurzacza niby przemysłowego, który używaliśmy do prac ciężkich. Muszę mieć takie cudo, bo raz na 2-3 tygodnie trzeba doczyścić komorę spalania w kotle peletowym. Kominek to pan Pikuś przy tym No właśnie słyszałam, ze można dobić odkurzacz, więc szukałam czegoś odpowiedniego i to szybko, bo kocham palić w kominku - kto by pomyślał I ze to takie proste jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts