marimag 18.02.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Nie wiem czy była o tym mowa, ale jest specjalny (prosty w budowie jak cep) odkurzacz do popiołu. Ostatnio reklamowali że w Jula jest taki po ...cos ponad 100 zł. Co się stało z owieczką ? Czemu się zniknęła ? Co tu sie wyprawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Też kocham kominek Czytałaś bloga Piotra Batury? Jeśli nie to naprawdę warto. On tam pisze bardzo pomocne rzeczy. Np. jak szybko rozpalić w kominku i uniknąć ciągłego dokładania drewna. Pewnie nie będziesz zainteresowana wszystkim co tam można przeczytać, więc wklejam linki do tych najbardziej przydatnych użytkownikowi kominka wpisów: http://blog.kominki-batura.pl/przydasie/ http://blog.kominki-batura.pl/czy-mozna-palic-do-gory-nogami/ http://blog.kominki-batura.pl/bez-powietrza-nie-ma-zycia/ http://blog.kominki-batura.pl/245/ http://blog.kominki-batura.pl/wentylacja-mechaniczna-i-nieszczelny-kominek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Nie wiem czy była o tym mowa, ale jest specjalny (prosty w budowie jak cep) odkurzacz do popiołu. Ostatnio reklamowali że w Jula jest taki po ...cos ponad 100 zł. W Leroyu kosztuje odkurzacz do kominka ponad 200 zł. Sam separator jest za 99 zł Drobna różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.02.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 chodzi o tą fontannę z góry co leci?? taki prysznic?? też to chcę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.02.2015 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 chodzi o tą fontannę z góry co leci?? taki prysznic?? też to chcę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.02.2015 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Pesteczko, jak myślisz jaką grubość ma ta rzeźba?Pan Krzysztof wyrysował coś o wielkości 3m wys x1,5 szer i ok 30 cm grubości - chciałabym uchwycić proporcje - przejście powinno mieć tak właśnie minimum metr - to razem z przęsłami wyjdzie 1,6.Chyba muszę to sobie rozrysować, żeby nie było zonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.02.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ooooooooo tak TO OSTATNIE!! :) jest piękne!! ale chyba wolałabym by było tylko na trawie (nie przy tarasie jak na foto), by dzieciaki mogły sobie pod nim biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.02.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 ooooooooo tak TO OSTATNIE!! :) jest piękne!! ale chyba wolałabym by było tylko na trawie (nie przy tarasie jak na foto), by dzieciaki mogły sobie pod nim biegać O to, to to! Takie drzwi wodne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) Na trawie, ale trzeba zrobić dobre odprowadzenie wody, bo się trawnik utopi Spróbuję sprawdzić proporcje, które podajesz z tym zdjęciem. Tę bramę wodną – Copper Rain Shower – postawiono po raz pierwszy na Melbourne International Flower and Garden Show 2012. Wg tego co mogłam pomierzyć ze zdjęcia, to ma ona 3 m wysokości i tyle samo szerokości. Rama ma przekrój kwadratu o boku 33-35 cm. EDIT: Dogrzebałam się ciekawostki Można ją kupić za jedne 5 900 $ http://www.waterfeaturesdirect.com.au/product-category/copper-wall/ Edytowane 18 Lutego 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.02.2015 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Na trawie, ale trzeba zrobić dobre odprowadzenie wody, bo się trawnik utopi Spróbuję sprawdzić proporcje, które podajesz z tym zdjęciem. Tę bramę wodną – Copper Rain Shower – postawiono po raz pierwszy na Melbourne International Flower and Garden Show 2012. Wg tego co mogłam pomierzyć ze zdjęcia, to ma ona 3 m wysokości i tyle samo szerokości. Rama ma przekrój kwadratu o boku 33-35 cm. [ATTACH=CONFIG]305101[/ATTACH] EDIT: Dogrzebałam się ciekawostki Można ją kupić za jedne 5 900 $ http://www.waterfeaturesdirect.com.au/product-category/copper-wall/ Jak to kwadrat?? Mam złudzenie optyczne, czy co? Chciałabym prostokąt ale nie koniecznie w proporcji 2:1- jakiś taki foremny. U mnie taka duża brama będzie za bardzo dominować.. Co za cena:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 W Leroyu kosztuje odkurzacz do kominka ponad 200 zł. Sam separator jest za 99 zł Drobna różnica Oj tam, oj tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 O to, to to! Takie drzwi wodne:) cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Zdjęcie jest pod kątem perspektywa kłamie i robi skróty. Myślę, że możesz o metr zwęzić, żeby proporcje się nie wyłożyły. Albo zrobić ramę o przekroju zmniejszonym proporcjonalnie do szerokości całej konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Chloe...jak juz bedziesz to cudo miala.. to daj mi znac gdzie mieszkasz... w wakacje odwiedze Cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.02.2015 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Zdjęcie jest pod kątem perspektywa kłamie i robi skróty. Myślę, że możesz o metr zwęzić, żeby proporcje się nie wyłożyły. Albo zrobić ramę o przekroju zmniejszonym proporcjonalnie do szerokości całej konstrukcji. Pogłówkuję Chloe...jak juz bedziesz to cudo miala.. to daj mi znac gdzie mieszkasz... w wakacje odwiedze Cie Już dawno Ci mówiłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.02.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Wygląda to przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Już dawno Ci mówiłam;) nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek dostawala namiary pomylilas mnie z Sheep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.02.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 mini zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2015 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 z checia, ale nie wiem gdzie mieszkasz do UK mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts