Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

wiedziałam ze będzie super ten wiatrołap :rolleyes: tapeta rewelacja :cool: ze tez ja nie mam miejsca na ławeczkę w wiatrolapie :bash::bash:

ja u siebie tez nie mam szans ;)

chyba ze zrobie ja we wnece tam gdzie mial byc hmm wccik/pralnia itd itp...

teraz bedzie mini garderoba..chyba :lol2:

kurde nie mam pomyslu co zrobic :sick::bash:

Anetka podoba mi sie baaardzo wiatrolap! te latarenki tak hmm zostawione same sobie i moja wyobraznia po zapaleniu tych lampek obrazuje mi mordke liska :lol2: uszy u gory, oczy z lampek :D

piekne lustro..skad to? czym Ty sie zajmujesz? bo podobnie jak Justys, nie wiem :sick::rolleyes:

Lampy w kuchni maja charrakterek, podoba mi sie bardzo :yes:

ile bys zdjec nie pokazala to wiecznie czuje niedosyt :rolleyes:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zamowilam rar rocking chair- ale nie pisalam o tym:P Chyba tylko Anecie przez tel;)

Ty mialas MEGA przejscia z ta lodowka- no ale najwazniejsze ze juz jest na swoim miejscu...:wiggle:

zaraz wyklikam o co chodzi ;)

tja nie tylko lodowka... a indukcja to co?

kurrde.. przeciez nadal borykam sie z kuchnia ;) fronty do wymiany, cokoly do poprawy.. ehh dobrze ze czlowiek nie przeprowadza sie w tym roku, bo bym osiwiala:sick:

... przeciez nadal borykam sie z kuchnia ;) fronty do wymiany, cokoly do poprawy.. ehh ...

ja to podziwiam Cię Mel... ja bym nie miała siły na te przepychanki z wykonawcą i wieczne poprawki

robioną miałam jedną szafę na wymiar... i źle...robili poprawkę i jest masakra... poprawiać będziemy sami, bo nie chcę ich widzieć!

szafkę pod umywalki też spitolili i musimy poprawić

masakra jakaś ci (celowo z małej) wykonawcy... a z polecenia byli, bo u szwagierki robili

No wlasnie... dostalam wycene zabudowy lazienki; srodkowa cena jest od stolarza Chloe, a najwyzsza i najnizsza od lokalnych firm... I to jest dylemat, brac kogos kto wiem, ze zrobi to dobrze (czyt. stolarz od Chloe :p) czy zaoszczedzic 2-3 tys?!:bash::bash:

Podobnie mialam z lozkiem i zaglowkiem, pewna znana na forum firma wycenila mi o kilka tys. drozej niz tapicer z jakiejs malej wioski(widzialam jego realizacje i wygladaly SUPER, ba wysylal je za granice). Montaz lozka i pikowanej sciany juz niedlugo, wiec sie przekonam czy warto bylo zaryzykowac...

Wiec badz tu madry/a z wykonawcami...

Z perspektywy czasu nie żałuję że nie wybierałam najtańszych wykonawców - dwa razy mnie podkusiło - jeden to był sławetny pan Deszczówka i do dzisiaj mnie wzdryga na samo wspomnienie, drugi był niby chwalony ale miał różne ekipy i ta dla nas nie umiała kurde przykręcić uchwytów do regipsu:bash: Wytrzymałam tydzień i wywaliłam. Po nich przyszły moje anioły - jak tak patrzę na naszą budowę, to w większości mieliśmy naprawdę dobre ekipy. I opłaciło się im, bo moi znajomi już ich poprzejmowali.

A stolarz to już mi nawet gratisy robi, taki fajny facet - mało jest już takich wykonawców.

ja to podziwiam Cię Mel... ja bym nie miała siły na te przepychanki z wykonawcą i wieczne poprawki

moje szczescie, ze przepychanek z wlascicielem salonu nie mam, zglaszam co jest nie tak i on natentychmiast mowi-zamowimy poprawimy, wymienimy itd..

gorzej jest z jego montazystami.. ;)

jak bym sie wkurzyla to bym kazala tyl szafek wymieniac bo tez sa popekane:bash: ja to widze i mi to przeszkadza...

przy otwartych szufladach tez ciemne rysy..widoczne po otwarciu :bash:

boli mnie to, naryczalam sie juz tyle, ze nie mam sil na wiecej powaznie..

i im wiecej mysle o poprawkach tym bardziej sie doluje i odnosze wrazenie ze nie bedzie konca..

z checia bym rozp*** te szafki i kupila z ikea;)

Beata Weronika.... wysiadacie wszystkie przy jej kłopotach z wykonawcą kuchni i poleconym przez Kraszewską facetem od blatu z czarnego łupku. Chyba już z rok się miga przed wymianą tego kawała kamienia, który źle wypoziomował i trzasnął w 2 miejscach na pół.