Mmelisa 26.02.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 wiedziałam ze będzie super ten wiatrołap tapeta rewelacja ze tez ja nie mam miejsca na ławeczkę w wiatrolapie :bash: ja u siebie tez nie mam szans chyba ze zrobie ja we wnece tam gdzie mial byc hmm wccik/pralnia itd itp... teraz bedzie mini garderoba..chyba kurde nie mam pomyslu co zrobic Anetka podoba mi sie baaardzo wiatrolap! te latarenki tak hmm zostawione same sobie i moja wyobraznia po zapaleniu tych lampek obrazuje mi mordke liska uszy u gory, oczy z lampek piekne lustro..skad to? czym Ty sie zajmujesz? bo podobnie jak Justys, nie wiem Lampy w kuchni maja charrakterek, podoba mi sie bardzo ile bys zdjec nie pokazala to wiecznie czuje niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Oj TAK, Mel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 u Ciebie to aż się http://emotikona.pl/gify/pic/taniec-dziewczyny.gif chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Karolina, podlapujesz tance od Sheep? dobrze Ci to idzie Tez tak umiem http://www.playcast.ru/uploads/2014/02/03/7316772.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2015 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 u Ciebie to aż się http://emotikona.pl/gify/pic/taniec-dziewczyny.gif chce :) Oj tak TANCZYC :wiggle: Karolina, podlapujesz tance od Sheep? dobrze Ci to idzie Tez tak umiem http://www.playcast.ru/uploads/2014/02/03/7316772.gif Co Wy dzisiaj paliłyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Co Wy dzisiaj paliłyście? to ta Twoja tapeta na dzień dobry daje taki power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 to ta Twoja tapeta na dzień dobry daje taki power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 tak tapeta ponoc cannabis daje efekty uboczne.. nie wiem, nie probowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Owieczka, czemu nie?? do jutra jest jeszcze czas..moze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 no to tez bym sie martwila... pisalas do nich? dzwonilas?? zaraz przypomina mi sie scena z lodowka jakiego bujaczka? egg oki wiem, ale bujaczek? jaka ja nie dzisiejsza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Zamowilam rar rocking chair- ale nie pisalam o tym:P Chyba tylko Anecie przez tel;) Ty mialas MEGA przejscia z ta lodowka- no ale najwazniejsze ze juz jest na swoim miejscu... zaraz wyklikam o co chodzi tja nie tylko lodowka... a indukcja to co? kurrde.. przeciez nadal borykam sie z kuchnia fronty do wymiany, cokoly do poprawy.. ehh dobrze ze czlowiek nie przeprowadza sie w tym roku, bo bym osiwiala:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ania, może zadzwoń, powęsz, o co chodzi, że go nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ania, może zadzwoń, powęsz, o co chodzi, że go nie ma?? tylko dac mi tel .. ja juz wiem jak sie z takimi rozmawia jednych pismem chcialam straszyc..nawet do rzecznika o porade dzwonilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.02.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ... przeciez nadal borykam sie z kuchnia fronty do wymiany, cokoly do poprawy.. ehh ... ja to podziwiam Cię Mel... ja bym nie miała siły na te przepychanki z wykonawcą i wieczne poprawki robioną miałam jedną szafę na wymiar... i źle...robili poprawkę i jest masakra... poprawiać będziemy sami, bo nie chcę ich widzieć! szafkę pod umywalki też spitolili i musimy poprawić masakra jakaś ci (celowo z małej) wykonawcy... a z polecenia byli, bo u szwagierki robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Wiec badz tu madry/a z wykonawcami... jedyna rada umowa i płacenie po robocie. Zaliczka jedynie symboliczna, zawsze nawet spartolone to zostanie materiał na budowie/w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2015 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 No wlasnie... dostalam wycene zabudowy lazienki; srodkowa cena jest od stolarza Chloe, a najwyzsza i najnizsza od lokalnych firm... I to jest dylemat, brac kogos kto wiem, ze zrobi to dobrze (czyt. stolarz od Chloe ) czy zaoszczedzic 2-3 tys?!:bash: Podobnie mialam z lozkiem i zaglowkiem, pewna znana na forum firma wycenila mi o kilka tys. drozej niz tapicer z jakiejs malej wioski(widzialam jego realizacje i wygladaly SUPER, ba wysylal je za granice). Montaz lozka i pikowanej sciany juz niedlugo, wiec sie przekonam czy warto bylo zaryzykowac... Wiec badz tu madry/a z wykonawcami... Z perspektywy czasu nie żałuję że nie wybierałam najtańszych wykonawców - dwa razy mnie podkusiło - jeden to był sławetny pan Deszczówka i do dzisiaj mnie wzdryga na samo wspomnienie, drugi był niby chwalony ale miał różne ekipy i ta dla nas nie umiała kurde przykręcić uchwytów do regipsu:bash: Wytrzymałam tydzień i wywaliłam. Po nich przyszły moje anioły - jak tak patrzę na naszą budowę, to w większości mieliśmy naprawdę dobre ekipy. I opłaciło się im, bo moi znajomi już ich poprzejmowali. A stolarz to już mi nawet gratisy robi, taki fajny facet - mało jest już takich wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.02.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Wiatrołap jest obłędny i lampy w kuchni cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2015 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dzięki Diano:) Chloe stolarz jest fajny, taki chłopek roztropek Taki prawdziwy chłop z dawnych czasów, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.02.2015 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ja to podziwiam Cię Mel... ja bym nie miała siły na te przepychanki z wykonawcą i wieczne poprawki moje szczescie, ze przepychanek z wlascicielem salonu nie mam, zglaszam co jest nie tak i on natentychmiast mowi-zamowimy poprawimy, wymienimy itd.. gorzej jest z jego montazystami.. jak bym sie wkurzyla to bym kazala tyl szafek wymieniac bo tez sa popekane:bash: ja to widze i mi to przeszkadza... przy otwartych szufladach tez ciemne rysy..widoczne po otwarciu boli mnie to, naryczalam sie juz tyle, ze nie mam sil na wiecej powaznie.. i im wiecej mysle o poprawkach tym bardziej sie doluje i odnosze wrazenie ze nie bedzie konca.. z checia bym rozp*** te szafki i kupila z ikea;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Beata Weronika.... wysiadacie wszystkie przy jej kłopotach z wykonawcą kuchni i poleconym przez Kraszewską facetem od blatu z czarnego łupku. Chyba już z rok się miga przed wymianą tego kawała kamienia, który źle wypoziomował i trzasnął w 2 miejscach na pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts