Juskra 02.03.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Chloe, czy Ty mas zadaszenie nad Twoimi pięknymi oknami? podobnież miałaś problem ze słupem podtrzymującym dach ? Przypominasz sobie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.03.2015 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Chloe, czy Ty mas zadaszenie nad Twoimi pięknymi oknami? podobnież miałaś problem ze słupem podtrzymującym dach ? Przypominasz sobie coś na ten temat? Juskro - nie strasz - jakim słupem? Mieliśmy tylko źle wymierzony jeden konstrukcyjny (kilka cm) i dlatego na szybko przesunęliśmy ściankę i zrobiliśmy z niej nośną. Poza tym dach szedł gładziutko i akurat ta część inwestycji ma się dobrze:) Nad oknami nic nie ale dojdzie jeszcze deska na elewacji, więc powstanie coś w rodzaju okapu. Będę jeszcze o tym rozmawiać z wykonawcą, bo może moglibyśmy wysunąć to bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.03.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 acha, za to ja mam ogromny i okropny słup dobrze że Ty nie miałaś takich "gwiazdeczek" bo Twoje przeszklenia piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.03.2015 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 acha, za to ja mam ogromny i okropny słup dobrze że Ty nie miałaś takich "gwiazdeczek" bo Twoje przeszklenia piękne Ale gdzie ten słup - dachowy, czy w narożniku okiennym? Bo w narożniku okiennym z zasady jest słup - jeśli żelbetowy, to ok 25x25 cm - usunięcie go wymaga zmian w konstrukcji na etapie projektu - to jest właśnie cały problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.03.2015 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Owieczka, gdzie Ty? Napisz, kiedy będziesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 02.03.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Jestem jestem , daj znac kiedy jestes wolna to zadzownie do ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.03.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Chloe, ja jeszcze pomarudzę ze zlewem. Kupiłaś w czynnecaładobe.pl? Mieli też akcesoria? Czy byłabyś tak miła i zrobiła dla mnie zdjęcie tego zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.03.2015 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Chloe, ja jeszcze pomarudzę ze zlewem. Kupiłaś w czynnecaładobe.pl? Mieli też akcesoria? Czy byłabyś tak miła i zrobiła dla mnie zdjęcie tego zlewu? Zabij mnie ale nie pamiętam - z racji pracy zamawiam dużo rzeczy przez internet, w tym agd i niestety wylatuje mi to. Wiem na pewno, że w komplecie była szklana deska. Jeśli znalazłaś w wątku, gdzie go kupiłam, mogę napisać że byłam bardzo zadowolona z tej firmy, bo zlew był na palecie, bardzo dobrze zapakowany. Postaram się cyknąć foto ale nie wieczorem, bo aparat strasznie przekłamuje kolory z lampą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.03.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Karola mi doniosła, że tam kupiłaś. Chciałam potwierdzić. Nie zabijam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.03.2015 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Karola mi doniosła, że tam kupiłaś. Chciałam potwierdzić. Nie zabijam:rolleyes: Dobrze, że ona chociaż pamięta:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.03.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Przysiadłam i uporządkowałam pierwszą stronę z odnośnikami do zdjeć,wizualizacji i ważnych elementów konstrukcyjnych - może się komuś przyda. Wszystko dzięki Juskrze, przypomniała mi że warto być systematyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.03.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Chloe witaj zeby bylo jeszcze latwiej, (iciut wiecej pracy jeszcze dla Ciebie na teraz ) to powinnas mies ukryte linki na wpisanych stronach wtedy nikt nie musi wertowac stron w poszukiwaniu tej odpowiedniej i przejdzie dzieki temu natentychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.03.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Chloe witaj zeby bylo jeszcze latwiej, (iciut wiecej pracy jeszcze dla Ciebie na teraz ) to powinnas mies ukryte linki na wpisanych stronach wtedy nikt nie musi wertowac stron w poszukiwaniu tej odpowiedniej i przejdzie dzieki temu natentychmiast Cześć Melisko:) I najlepiej jeszcze zrobić galerię na pierwszej stronie ale do tego trzeba zrobić dobre zdjęcia.. Tymczasem obiecany zlew dla Migotki - mam nadzieję, że widać to, co ma być widać. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/514a62aaac21.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8af3817a12c4.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/09a436d57121.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d04222a2226b.jpg Sorki za jasność - strasznie słońce daje przez okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Chloe dziękuję. Czy on się mieni? Ma w sobie takie jakby drobinki brokatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.03.2015 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Chloe dziękuję. Czy on się mieni? Ma w sobie takie jakby drobinki brokatu? Najbardziej kojarzy mi się z pieprzem i solą ale jakby się dokładnie przyjrzeć, niektóre drobinki odbijają światło. Do brokatu im daleko, są bardzo malutkie ale powierzchnia nie jest jednorodna - Karolina ma chyba czarny - u niej będzie bez drobinek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Chyba się zdecyduję. Zakupiłaś do niego te specjalne preparaty do czyszczenia? Widziałam, że są zestawy tego samego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.03.2015 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Chyba się zdecyduję. Zakupiłaś do niego te specjalne preparaty do czyszczenia? Widziałam, że są zestawy tego samego producenta. No coś Ty - myję tym, czym myję całą resztę - czasem nawet płynem do mycia szyb albo pronto, jak jest w pobliżu:sick: Nic mu nie jest - nie przebarwia się, a jest okropnie narażony na blaknięcie, bo ma 4 okna wokoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Widzisz, ja metodycznie do tematu podchodzę kupię taki jak ma Karola bo u mnie blat będzie taki antracytowy, to lepiej już żeby się odcinał, niż udawał, że jest podobny. Dziękuję Ci za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.03.2015 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Widzisz, ja metodycznie do tematu podchodzę kupię taki jak ma Karola bo u mnie blat będzie taki antracytowy, to lepiej już żeby się odcinał, niż udawał, że jest podobny. Dziękuję Ci za pomoc. Słusznie,słusznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.03.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Hello:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts