pestka56 08.03.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ja bym ją okleiła, ale poszłoby sporo...o więcej tapety niż widać na tej szafie. Trzeba wziąć pod uwagę zagięcia i podlepienia, i jeszcze to wszystko ze sobą spasować. Ale zrobiłabym dla samej radości efektu Myślę, że wcale malowanie nie byłoby prostsze, zważywszy na ilość kolorów i odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.03.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 A może poduszki do salonu http://houzee.pl/kampania/detale-z-charakterem/komplet-2-poszewek-jazz-style-40-x-40-cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.03.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 mam takie I zdjęłam gdy przyszły w literki od Diany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.03.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ruszamy z ogrodem:wiggle: Przyjechały dwie wywrotki ziemi, żeby podnieść to, co za bardzo osiadło. Zamówiłam żywotniki, nie mogę się doczekać efektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.03.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ruszamy z ogrodem:wiggle: Przyjechały dwie wywrotki ziemi, żeby podnieść to, co za bardzo osiadło. Zamówiłam żywotniki, nie mogę się doczekać efektu:) masz jakis projekt ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) Pamiętaj o wymieszaniu starej, rodzimej ziemi z tą nawiezioną. Jak masz glinę, to jeszcze dołóż wywrotkę piasku rzecznego nie za bardzo drobnego. Edytowane 10 Marca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.03.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Pamiętaj o wymieszaniu starej, rodzimej ziemi z tą nawiezioną. Jak masz glinę, to jeszcze dołóż wywrotkę piasku rzecznego nie za bardzo drobnego. Pestko mam pytanie jaką trawe najlepije :dosiac" do starej trawy ?? Chyba chwilowo musze tylko uzupełnić na pewnym kawałku straej strawy ubytki Czymś sie kierować konkretnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 A jaką masz tą starą? Każda inna będzie się różnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.03.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 A jaką masz tą starą? Każda inna będzie się różnić. a kto to wie nie mam pojęcia. Nie ma być to piękny dywan, raczej ma nie straszyć plackami bez trawy coś co sie przyjmie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Jeśli to na tymczasem to możesz kupić Iławę w markecie. Też będzie ok. Jeśli to małe placki to są tzw. renowacyjne z dodatkiem odrobiny nawozu. jak już będziesz zakładać trawnik na tip-top to wtedy warto zainwestować w dobrą i drogą trawę. Ja mam zaufanie do Barenbrug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.03.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 masz jakis projekt ?? I tak i nie - moja siostra jest architektem krajobrazu - zrobiła mi koncepcję bez wizualizacji, także idziemy trochę po papierze, trochę na łączach tel. i na czuja;) Pamiętaj o wymieszaniu starej, rodzimej ziemi z tą nawiezioną. Jak masz glinę, to jeszcze dołóż wywrotkę piasku rzecznego nie za bardzo drobnego. Ja się do tego nie dotykam - siedzą panowie i robią - mieszanie ziemi robili poprzednio - teraz sadzą żywopłot i położą antykreta plus trawnik. Co za szczęście, że kret jeszcze do nas nie przeskoczył, bo pole za naszym płotem całe zryte:sick: A.. majster od płotu zrobi drewutnię i składzik na grabki -machnęliśmy projekt na kawałku kartonu ale wierzę w niego - płot wyszedł tak, jak chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.03.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Chloe koniecznie pochwal sie efektami:P:P:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.03.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 I tak i nie - moja siostra jest architektem krajobrazu - zrobiła mi koncepcję bez wizualizacji, także idziemy trochę po papierze, trochę na łączach tel. i na czuja;) . cos czuje ze będzie super Chloe koniecznie pochwal sie efektami:P:P:wiggle: koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.03.2015 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Jeszcze nic nie widać - żywopłot powstaje:) Odmarzam - byliśmy rano w szkółce na wygwizdowie - siedzę pod kocem i łapię stopnie Celcjusza, bo za 10 minut muszę już wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 12.03.2015 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Oj tam musisz nie musisz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.03.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Cloe przepięknie urządziłaś dom masz rękę i oko bardzo mi się podoba fotka z Anią świetna, ujęcie rewelacyjne nie wiem, czy znalazłaś już lampy do sypialni, ale szukając dla siebie wpadła mi w oko taka: http://cleoni.pl/files/fotob/product-16095.jpg jestem z tej firmy zadowolona, maja teraz sporo nowości, urzekła mnie jedna do salonu, ale cena nie do przejścia, niestety nie wiem, ile ta kosztuje, ale wiele firm z pewnością na zapytanie je wyceni (katalogow jest niestety dość wysoka) tylko nie wiem, czy trafiłam w klimat, jaki chcesz tam uzyskać inne propozcje http://cleoni.pl/files/foto_add_medium/foto_add-549.jpg http://cleoni.pl/files/foto_add_medium/foto_add-547.jpg http://czasnawnetrze.pl/i/aD0zMDAmdz0xOTk=/30e388e7/40311-_lampa_avantador_cleoni.jpg wersja nawiązująca do Twojej tapety (btw wiatrołap robi wrażenie podoba mi się bardzo bardzo odważny i inny, a ja lubię to co inne http://wnetrzeiogrod.pl/images/post/41268/AVANTADOR-KOLOROWY.jpg Edytowane 13 Marca 2015 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Chloe, zajrzyj do mnie plisssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.03.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 przynoszę wielki uśmiech :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.03.2015 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 (edytowane) Hello:) Ogród mnie pochłonął. Dużo czasu zabiera szukanie roślin (a mamy raptem kupione 5 drzewek na krzyż). Podzieliliśmy sobie prace na etapy - raz, że nie wykończymy się finansowo, dwa - wolimy żeby wszystko się nam ułożyło w głowach. Na razie posadziliśmy tylko to, czego byliśmy pewni, czyli żywopłot i te kilka bidulek, mamy też wykorowane rabaty. A.. najważniejsze - trawa się rozwinęła:rotfl: Kolejny etap mniej więcej wtedy, kiedy berberysy będą miały liście, a magnolie pąki. Karolajna:hug: Mari,mam nadzieję że coś te moje wywody pomogły. Słonko, dziękuję za lampy - zamówiłam już Do sypialni by u mnie nie pasowały ale jedną sobie zapisałam do inspiracji:) W domu niewiele się dzieje - przyjechała szafka rtv - kilka dni temu ale dopiero dzisiaj znaleźliśmy czas, żeby wypakować do niej kompakty. Niemoc, dramat - wiem;) Nie ma czego fotografować - zwykły raczej nowoczesny klocek. W przypływie litości M. zawiesił mi kawową grafikę przy zlewie (coś czuję, że te grafiki mogą się u mnie często zmieniać) Obdarowana przepiękną rameczką przez OwcęAnię dumam, jakie zdjęcie będzie jej godne - póki co tylko dziecko się na nią łapie. Mam szatański plan co do witrynki w kuchni ale nie mogę nic upolować, więc na razie plan pozostaje w lekkim zawieszeniu łamane na oczekiwaniu;) Edytowane 20 Marca 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 20.03.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A już liczyłam na jakąś nową fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts