Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

Ja bym ją okleiła, ale poszłoby sporo...o więcej tapety niż widać na tej szafie. Trzeba wziąć pod uwagę zagięcia i podlepienia, i jeszcze to wszystko ze sobą spasować. Ale zrobiłabym dla samej radości efektu :) Myślę, że wcale malowanie nie byłoby prostsze, zważywszy na ilość kolorów i odcieni.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pamiętaj o wymieszaniu starej, rodzimej ziemi z tą nawiezioną. Jak masz glinę, to jeszcze dołóż wywrotkę piasku rzecznego nie za bardzo drobnego. Edytowane przez pestka56

Pamiętaj o wymieszaniu starej, rodzimej ziemi z tą nawiezioną. Jak masz glinę, to jeszcze dołóż wywrotkę piasku rzecznego nie za bardzo drobnego.

Pestko mam pytanie jaką trawe najlepije :dosiac" do starej trawy ?? Chyba chwilowo musze tylko uzupełnić na pewnym kawałku straej strawy ubytki :bash: Czymś sie kierować konkretnie ?

Jeśli to na tymczasem to możesz kupić Iławę w markecie. Też będzie ok. Jeśli to małe placki to są tzw. renowacyjne z dodatkiem odrobiny nawozu.

jak już będziesz zakładać trawnik na tip-top to wtedy warto zainwestować w dobrą i drogą trawę. Ja mam zaufanie do Barenbrug

masz jakis projekt ??

I tak i nie - moja siostra jest architektem krajobrazu - zrobiła mi koncepcję bez wizualizacji, także idziemy trochę po papierze, trochę na łączach tel. i na czuja;)

Pamiętaj o wymieszaniu starej, rodzimej ziemi z tą nawiezioną. Jak masz glinę, to jeszcze dołóż wywrotkę piasku rzecznego nie za bardzo drobnego.

Ja się do tego nie dotykam - siedzą panowie i robią - mieszanie ziemi robili poprzednio - teraz sadzą żywopłot i położą antykreta plus trawnik. Co za szczęście, że kret jeszcze do nas nie przeskoczył, bo pole za naszym płotem całe zryte:sick:

A.. majster od płotu zrobi drewutnię i składzik na grabki -machnęliśmy projekt na kawałku kartonu ale wierzę w niego - płot wyszedł tak, jak chciałam.

Cloe przepięknie urządziłaś dom :) masz rękę i oko :)

bardzo mi się podoba :) fotka z Anią świetna, ujęcie rewelacyjne :)

nie wiem, czy znalazłaś już lampy do sypialni, ale szukając dla siebie wpadła mi w oko taka:

http://cleoni.pl/files/fotob/product-16095.jpg

jestem z tej firmy zadowolona, maja teraz sporo nowości, urzekła mnie jedna do salonu, ale cena nie do przejścia,

niestety nie wiem, ile ta kosztuje, ale wiele firm z pewnością na zapytanie je wyceni (katalogow jest niestety dość wysoka)

tylko nie wiem, czy trafiłam w klimat, jaki chcesz tam uzyskać

inne propozcje

http://cleoni.pl/files/foto_add_medium/foto_add-549.jpg

http://cleoni.pl/files/foto_add_medium/foto_add-547.jpg

http://czasnawnetrze.pl/i/aD0zMDAmdz0xOTk=/30e388e7/40311-_lampa_avantador_cleoni.jpg

wersja nawiązująca do Twojej tapety (btw wiatrołap robi wrażenie :) podoba mi się bardzo bardzo :) odważny i inny, a ja lubię to co inne ;)

http://wnetrzeiogrod.pl/images/post/41268/AVANTADOR-KOLOROWY.jpg

Edytowane przez ~~slonko~~

Hello:)

Ogród mnie pochłonął. Dużo czasu zabiera szukanie roślin (a mamy raptem kupione 5 drzewek na krzyż:lol2:). Podzieliliśmy sobie prace na etapy - raz, że nie wykończymy się finansowo, dwa - wolimy żeby wszystko się nam ułożyło w głowach. Na razie posadziliśmy tylko to, czego byliśmy pewni, czyli żywopłot i te kilka bidulek, mamy też wykorowane rabaty. A.. najważniejsze - trawa się rozwinęła:rotfl: Kolejny etap mniej więcej wtedy, kiedy berberysy będą miały liście, a magnolie pąki.

Karolajna:hug:

Mari,mam nadzieję że coś te moje wywody pomogły.

Słonko, dziękuję za lampy - zamówiłam już:yes: Do sypialni by u mnie nie pasowały ale jedną sobie zapisałam do inspiracji:)

W domu niewiele się dzieje - przyjechała szafka rtv - kilka dni temu ale dopiero dzisiaj znaleźliśmy czas, żeby wypakować do niej kompakty. Niemoc, dramat - wiem;)

Nie ma czego fotografować - zwykły raczej nowoczesny klocek.

W przypływie litości M. zawiesił mi kawową grafikę przy zlewie (coś czuję, że te grafiki mogą się u mnie często zmieniać;))

Obdarowana przepiękną rameczką przez OwcęAnię dumam, jakie zdjęcie będzie jej godne - póki co tylko dziecko się na nią łapie.

Mam szatański plan co do witrynki w kuchni ale nie mogę nic upolować, więc na razie plan pozostaje w lekkim zawieszeniu łamane na oczekiwaniu;)

Edytowane przez _Chloe_