_Chloe_ 20.03.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 A już liczyłam na jakąś nową fotorelację Szalona;) Skoro już tu wpadłam, staram się nadrobić ulubione wątki - u Ciebie siedzę Gdyby tak się zdarzyło, że w przypływie dobrych zbiegów okoliczności posprzątałabym w domu, postarłabym się coś cyknąć. Ale... kiedy to będzie? W dodatku tak mi się ostatnio fanie pracuje, że nie ogarniam domowej rzeczywistości - zapadam się w realizacje. Do tego dzieć po szczepieniu - gorączka, stracha mam bo to żywe wirusy, także ten:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Dziecię silne, szybko dojdzie do siebie chłonę informacje jak to jest "ogarniać" dom, dajesz radę ? no i jeszcze ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.03.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Chloe, u Ciebie jest tak ładnie, że mogę oglądać fotki z bałaganem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 20.03.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Chloe, u Ciebie jest tak ładnie, że mogę oglądać fotki z bałaganem fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.03.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 ja też!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 21.03.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Chloe, u Ciebie jest tak ładnie, że mogę oglądać fotki z bałaganem Ja też!!! - jest nas tak dużo, że jesteś przegłosowana Chloe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.03.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 dolaczam do Was i ja jest nas teraz jeszcze wiecej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.03.2015 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dziewczynki, naprawdę nie ma co pokazywać. Zrobię kilka fotek, same zobaczycie - zmiany są kosmetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.03.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dziewczynki, naprawdę nie ma co pokazywać. Zrobię kilka fotek, same zobaczycie - zmiany są kosmetyczne. popstrykaj z roznych ujec, bedzie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.03.2015 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ups, poślizg mam:p kuchnia z nową (tymczasową pewnie grafiką) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/386d33ab48e0.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2dee12246e10.jpg Trudno jest zrobić zdjęcia kuchni, żeby nie wyszły prześwietlone, bo mamy okna na 3 strony świata - zawsze jest jasno. Kolekcjonuję zachody słońca - wierzcie na słowo, że bywają piękniejsze. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02f3c3076d27.jpg Postaram się bywać częściej - jak zaprojektuję drewutnię i młody wyzdrowieje, powino być łatwiej:yes: Czy u Was już czuć święta? Kupiłam sobie żółtą callę doniczkową i od dzisiaj jestem przygotowana:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 24.03.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ale masz piękne okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mnie święta już są od dwóch tygodni zajączki siedzą na parapecie a dziś jajeczka dołożyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.03.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Powzdycham sobie do tych fotek:yes: NO..... FAJNO !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.03.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 O rety, jak pięknie!!!! Wiedziałam, że warto było czekać I a propos rzekomego bałaganu: ja nigdy nie mam takiego porządku w kuchni, jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.03.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 wooow Chloe! Boossskoo! jak to Kora mowi: kocham kocham kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 24.03.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Chloe - ale śliczniehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif Zazdroszczę takiej jasnej kuchni, jest przepiękna!Jaka jest jej szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.03.2015 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 ale masz piękne okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u mnie święta już są od dwóch tygodni zajączki siedzą na parapecie a dziś jajeczka dołożyłam Własnie wyciągnęłam z Narni (roboczo nazwane przez przyjaciół wejście na poddasze nad garażem) świeczki i jajka:D Powzdycham sobie do tych fotek:yes: NO..... FAJNO !!!!!! No to mi kobieto powiedz, czy czasami nie powinnam dać hokerów szarych albo beżowych...albo po prostu całych drewnianych?? O rety, jak pięknie!!!! Wiedziałam, że warto było czekać I a propos rzekomego bałaganu: ja nigdy nie mam takiego porządku w kuchni, jak Ty Tomkowa, masz mnie - wyczekałam moment, kiedy panowie byli na dworze, zgarnęłam misz-masz do szuflady et voila, jak to mówią wooow Chloe! Boossskoo! jak to Kora mowi: kocham kocham kocham Melcia, Chloe - ale śliczniehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif Zazdroszczę takiej jasnej kuchni, jest przepiękna! Jaka jest jej szerokość? Dzięki Ana - ma też minus (jedno okno łapie południe, więc słonko potrafi przygrzać - planuję jakąś markizę w dalszej przyszłości). Kuchnia ma szer 4m - równiuteńko - dł. 4,86. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.03.2015 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ja widze to tak, ze jak drewniane to w kolorze blatu- moze chlopek roztropek by Ci zrobil jesli nic nie znalazlas? 2 opcja to szare :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.03.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 kopara :jawdrop:moja na podłodze... pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.03.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ale prześlicznie ach te okna zachody słońca muszą być wspaniałe i ta kuchnia.U mnie już mocno wielkanocnie tlko sie nie mogę zdecydować w jakim kolorze, pewnie z 5 razy zmienię koncepcję, miało być w granacie a jak będzie to hmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 24.03.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Chloe przepięknie u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts