Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już mi normalnie głupio ale DZIĘKUJĘ jeszcze raz:D

Migotko, trafiłaś w sedno - brakowało mi czegoś w tej kuchni - lampy musiały być ciemne i cieszę się, że już są ale dopiero kiedy zawisła grafika, mam wrażenie, że kuchnia jest prawie skończona. Prawie, bo hokery jeszcze zostały.. no i witryna na lewo od wejścia. nie zamówiłam w końcu u stolarza, bo marzy mi się, żeby dać drugie życie jakiemuś rupieciowi-starociowi. Pojęcia nie mam, ile czasu zajmie szukanie czegoś, nad czym zabije mi serce ale nie zrażam się - mam czas:)

Kochana powiedz mi czy zanim obetnę zasłonki to powinnam je uprać?

wiesz coś może na ten temat?

Karolina, ja zwykle nie piorę ale przewaznie obmierzam sobie troszkę za długie, więc gdyby się w praniu skurczyły, nie ma strachu - najwyżej nie będą opadać na podłogę;)

Piorę na zimno - 30 st.

Kejt, dziękuję:hug: Zapraszam

chloe - to piękny wymiar i dziękuję, bo mogę sobie unaocznić moją - 4,8szer x 3,80dł;) świetna, duża, wygodna kuchnia:D

Karolina, nie wiem, jakie planujesz zasłonki, ale moje ikeowe po pierwszym praniu i suszeniu w suszarce (niestety, tu chyba zginęły śmiercią straszną) skróciły się o 30cm(!!!). Oczywiście zostały obcięte PRZED pierwszym praniem i teraz wiszą sobie na bezsensownej wysokości od podłogi:lol2: Nowe będę prać przed skróceniem;)

Aneta pomyślałam, że może tobie przypadną do gustu :[ATTACH=CONFIG]310683[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310684[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]310685[/ATTACH]

Dzięki, że pamiętałaś:hug: A co to jest to pierwsze? Gdzie można kupić? Są jakieś inne kolory?

Ania, priva Ci wysłałam z obiecanymi fotkami z demolki.