Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za życzenia, aż mi głupio że nic nie napisałam:oops:

Taki nastał czas, że chce mi się wszystko, byle tylko nie było związane z domem:yes: Ogródek ma zrobiony pierwszy etap, za jakiś tydzień,dwa - jeśli tylko zmobilizujemy się trochę, pojedziemy kupić krzewy.

Niemoc Panie, niemoc - lampy do sypialni przyjechały 2 tygodnie temu - wstyd się przyznać ale nie otworzyłam nawet kartonów - sama będę sobie winna jeśli okaże się, że pobite w drobny mak.

Zaglądam do Was cichaczem, choć trudno mówić o byciu na bieżąco - ot nadrabiam życiowo ostatnie dwa lata. Buziaki

Aniu,słońce nas jakby opuściło, może stąd ten spadek formy?:sick:

Był nas czyściciel dywanów - pojęcia nie mam, jak może mu się to opłacać, bo za 3 dywany (fakt że nie największe) zawołał 40 zł!!! To nie żarcik - wspólpracujemy z nim od kilku lat - jest rewelacyjny - ma taki specjalny odkurzacz piorący - z maleńkiego dywanu leci wiadro czarnej wody:o Zamawiałam u pana pranie sofy, narożnika - nikt nie może się z nim równać -i te ceny - normalnie przestaję sprzątać - od razu zamawiam pana na pranie:lol2:

Witaj Chloe :hug:

u mnie dziewczyna prala ostatnio tez wszystko-wykladzine, kanape, fotele, pufy plus u rodzicow dywaniki, lozko i fotele to wyszlo za to jakies 160zl..

ja tam zadowolona jestem bo moja wykladzina prosila sie od 7lat o wypranie (jasniutenka, prawie biala) w sumie czesto nas w PL nie ma, ale jak juz jestesmy to dzieciaki w butach smigaja, a ze teraz mam alergika to jakos trzeba bylo temu brudu zaradzic :rolleyes: