owcaania 10.04.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Mel, nie siada bo sie boi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 tjaa bo taki z niego strongman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.04.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 tjaa bo taki z niego strongman sikam normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 sikam normalnie! No co? watpisz w to? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.04.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 kochana wiesz - widziałam go jest postury mojego Ł i do strongmanów to im daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.04.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 razem wzieci dadza rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.04.2015 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Wariatki - my oswajamy koty... z kurzu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.04.2015 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Weny nadal brak ale jest nadzieja - coś się jednak turla w dobrym kierunku. Mamy nowe lampy w sypialni:wiggle: Nie jest to wielkie osiągnięcie ale wraz z lampami przywędrował do sypialni ulubiony dywan OwcyAni i teraz nie mam co zrobić z poprzednim;) Chyba będę zamieniać je sezonowo Będzie fotorelacja. Plus oczywiście "przeddom" - projekt by Karolina (a co - dobre rzeczy się powiela:)) -- Próbowałam znaleźć podobne ujęcie ale miałam tylko sprzed zmiany szafek, więc jest lekkie przekłamanie na niekorzyść starej wersji. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac243c8bdb75.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bfcb189e246.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24b323b87fcc.jpg Teraz czuję się u siebie;) Obiecuję, zrobić kiedyś PRAWDZIWE zdjęciahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zwyciestwo.gif. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 17.04.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Są a jakby ich nie było. Ostatnie zdjęcie najpiękniejsze To teraz jeszcze jakiś piękny obraz nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 17.04.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Świetnie pasują kształtem i stylem do tapety i dywanu Chloe, może masz nadwyżki mocy przerobowych, kuchnię bym Ci podesłała do zaprojektowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.04.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Śliczna sypialnia, lampy super Jaki masz pomysł na ścianę nad łóżkiem? Ja tam widzę metalowy duży czarny zegar, coś takiego Może dlatego, że ostatnio na niego choruję i często widzę już wykupione na Ww I koniecznie więcej poduszek Pięknie jest, pięknie!! Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Chloe pieknie i pierwsza moja mysl to : wiecej poduszek. Tomkowa widze ze podobnie myslimy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.04.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 OMG:jawdrop: ale piękny dywan... :P Bardzo fajnie wkomponowaly się nowe lampy. A ja bym dała nad łóżko "obraz" z grantowej tapety, która masz obok w jakiejś srebrnej i mocno zdobionej ramie (wiem... poniosło mnie trochę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.04.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 OMG:jawdrop: ale piękny dywan... :P Bardzo fajnie wkomponowaly się nowe lampy. A ja bym dała nad łóżko "obraz" z grantowej tapety, która masz obok w jakiejś srebrnej i mocno zdobionej ramie (wiem... poniosło mnie trochę ) No właśnie: dywan! Jest obłędny. Czy to Artisan z Komfortu, czy kupiony w Trellis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.04.2015 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Są a jakby ich nie było. Ostatnie zdjęcie najpiękniejsze To teraz jeszcze jakiś piękny obraz nad łóżkiem Właśnie chyba to jest w nich takie fajne - jak mówiła Pesteczka - powinny być szklane żeby nie przesłaniać okna, nie przytłaczać go. Co do obrazu,nie mam konkretnego pomysłu ale liczę na jakąś wenę twórczą w niedalekiej przyszłości:yes: Świetnie pasują kształtem i stylem do tapety i dywanu Chloe, może masz nadwyżki mocy przerobowych, kuchnię bym Ci podesłała do zaprojektowania Dziękuję - Kejt - zawsze możesz tu wrzucić pomysł, coś pokombinujemy. Na forum jest Ana - jakby tu zajrzała, to na bank urodzi się coś ciekawego:) Śliczna sypialnia, lampy super Jaki masz pomysł na ścianę nad łóżkiem? Ja tam widzę metalowy duży czarny zegar, coś takiego Może dlatego, że ostatnio na niego choruję i często widzę już wykupione na Ww [ATTACH=CONFIG]313485[/ATTACH] I koniecznie więcej poduszek Pięknie jest, pięknie!! Zegar byłby cudowny ale musiałby nie działać, bo M. jest nadsłuchowcem i nie przespałby w sypialni ani minuty. Aaa... racja - poduszek generalnie jest więcej ale takie małe coś ciągle łazi i zrzuca je na parter. Chyba dokupię jeszcze ze trzy na zapas - może się więcej ostanie. Chloe pieknie i pierwsza moja mysl to : wiecej poduszek. Tomkowa widze ze podobnie myslimy :lol2: O to, to to! Jak wyżej - taka niewyjściowa ta sypialnia bez poduch - szczególnie bez większych. OMG:jawdrop: ale piękny dywan... :P Bardzo fajnie wkomponowaly się nowe lampy. A ja bym dała nad łóżko "obraz" z grantowej tapety, która masz obok w jakiejś srebrnej i mocno zdobionej ramie (wiem... poniosło mnie trochę ) Ty to jesteś normalnie! prześlę Ci jedno foto to się uśmiejesz, bo już to zrobiłam. No właśnie: dywan! Jest obłędny. Czy to Artisan z Komfortu, czy kupiony w Trellis? Artisan, a jakże! Jak to fajnie móc pogadać z kimś, kto od razu wie, o co chodzi:). Tak właśnie jest, kiedy tu zaglądam - nie mogę się wyleczyć z forum - same pokrewne dusze. Bałam się tego dywanu - bo to tapeta wzorzysta, a to deski pstrokate... Kupiłam inny, szary, stonowany i co? I wiem, że moja sypialnia potrzebowała po prostu więcej odwagi. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.04.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Dokonałaś świetnego wyboru, całość wygląda znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.04.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Podziamgoczę a nie mówiłam, że szklane mają być Jest SUPER Chloe, co do ściany i wykończenia łóżka mam pomysł i propozycję. Napiszę maila, bo mi tak będzie łatwiej pokazać trochę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 17.04.2015 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Chloe - przepiękna sypialnia, cudowny dywan i absolutnie trafione lampy - ZNAKOMICIE!!!:D:yes: I podpisuję się pod pomysłem z zegarem, choć pasowało by mi również słońce http://www.lovingit.pl/wp-content/uploads/2012/10/herecomesthesun6.jpg5_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 18.04.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Te słońca mi się kojarzą z kościołem i mnie to dosłownie odrzuca. Ale to ze mną chyba coś nie tak Chloe, nie będę Ci tu śmiecić. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.04.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Chloe, bardzo udana metamorfoza Kejt, no faktycznie...kościelnie ale i na to jest sposób. Przestań chodzic do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts