Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Weny nadal brak ale jest nadzieja - coś się jednak turla w dobrym kierunku. Mamy nowe lampy w sypialni:wiggle: Nie jest to wielkie osiągnięcie ale wraz z lampami przywędrował do sypialni ulubiony dywan OwcyAni i teraz nie mam co zrobić z poprzednim;) Chyba będę zamieniać je sezonowo

Będzie fotorelacja. Plus oczywiście "przeddom" - projekt by Karolina (a co - dobre rzeczy się powiela:))

--

Próbowałam znaleźć podobne ujęcie ale miałam tylko sprzed zmiany szafek, więc jest lekkie przekłamanie na niekorzyść starej wersji.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac243c8bdb75.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3bfcb189e246.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24b323b87fcc.jpg

Teraz czuję się u siebie;)

Obiecuję, zrobić kiedyś PRAWDZIWE zdjęciahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zwyciestwo.gif.

Edytowane przez _Chloe_

Śliczna sypialnia, lampy super :) Jaki masz pomysł na ścianę nad łóżkiem? Ja tam widzę metalowy duży czarny zegar, coś takiego ;) Może dlatego, że ostatnio na niego choruję i często widzę już wykupione na Ww ;)

zegar-scienny-rzymski-wiszacy-metalowy-czarny-76cm-4462856134.jpg

I koniecznie więcej poduszek :lol2:

Pięknie jest, pięknie!!

Edytowane przez Tomkowa

OMG:jawdrop: ale piękny dywan... :jawdrop:;):p:P

Bardzo fajnie wkomponowaly się nowe lampy. A ja bym dała nad łóżko "obraz" z grantowej tapety, która masz obok w jakiejś srebrnej i mocno zdobionej ramie (wiem... poniosło mnie trochę ;))

No właśnie: dywan! Jest obłędny. Czy to Artisan z Komfortu, czy kupiony w Trellis?

Są a jakby ich nie było. Ostatnie zdjęcie najpiękniejsze :) To teraz jeszcze jakiś piękny obraz nad łóżkiem :)

Właśnie chyba to jest w nich takie fajne - jak mówiła Pesteczka - powinny być szklane żeby nie przesłaniać okna, nie przytłaczać go. Co do obrazu,nie mam konkretnego pomysłu ale liczę na jakąś wenę twórczą w niedalekiej przyszłości:yes:

Świetnie pasują kształtem i stylem do tapety i dywanu :) Chloe, może masz nadwyżki mocy przerobowych, kuchnię bym Ci podesłała do zaprojektowania :)

Dziękuję - Kejt - zawsze możesz tu wrzucić pomysł, coś pokombinujemy. Na forum jest Ana - jakby tu zajrzała, to na bank urodzi się coś ciekawego:)

Śliczna sypialnia, lampy super :) Jaki masz pomysł na ścianę nad łóżkiem? Ja tam widzę metalowy duży czarny zegar, coś takiego ;) Może dlatego, że ostatnio na niego choruję i często widzę już wykupione na Ww ;)

[ATTACH=CONFIG]313485[/ATTACH]

I koniecznie więcej poduszek :lol2:

Pięknie jest, pięknie!!

Zegar byłby cudowny ale musiałby nie działać:lol2:, bo M. jest nadsłuchowcem i nie przespałby w sypialni ani minuty.

Aaa... racja - poduszek generalnie jest więcej ale takie małe coś ciągle łazi i zrzuca je na parter. Chyba dokupię jeszcze ze trzy na zapas - może się więcej ostanie.

Chloe pieknie i pierwsza moja mysl to : wiecej poduszek.

Tomkowa :lol2: widze ze podobnie myslimy :lol2::lol2::lol2:

O to, to to! Jak wyżej - taka niewyjściowa ta sypialnia bez poduch - szczególnie bez większych.

OMG:jawdrop: ale piękny dywan... :jawdrop:;):p:P

Bardzo fajnie wkomponowaly się nowe lampy. A ja bym dała nad łóżko "obraz" z grantowej tapety, która masz obok w jakiejś srebrnej i mocno zdobionej ramie (wiem... poniosło mnie trochę ;))

Ty to jesteś normalnie! prześlę Ci jedno foto to się uśmiejesz, bo już to zrobiłam.

No właśnie: dywan! Jest obłędny. Czy to Artisan z Komfortu, czy kupiony w Trellis?

Artisan, a jakże! Jak to fajnie móc pogadać z kimś, kto od razu wie, o co chodzi:). Tak właśnie jest, kiedy tu zaglądam - nie mogę się wyleczyć z forum - same pokrewne dusze.

Bałam się tego dywanu - bo to tapeta wzorzysta, a to deski pstrokate... Kupiłam inny, szary, stonowany i co? I wiem, że moja sypialnia potrzebowała po prostu więcej odwagi.

Edytowane przez _Chloe_

Podziamgoczę :wave: a nie mówiłam, że szklane mają być :) Jest SUPER

Chloe, co do ściany i wykończenia łóżka mam pomysł i propozycję. Napiszę maila, bo mi tak będzie łatwiej pokazać trochę fotek.