Juskra 25.04.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 proszę Cię... jestem przeciwna aż takiemu późnemu macierzyństwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Justys no co Tyyy...Ty i Aga to normalnie jak nastki jestescie cudowne i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.04.2015 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na króciutko wpadam, bo właśnie znad morza wróciliśmy. O Jezu, jak to fajnie, kiedy dziecko jest już większe - w końcu odpoczywamy:cool: W dziedzinie potomka nie mam spinki - co ma być, to będzie - jeden pokój wolny, także ten;) Karolina, "pampersowe" trawy to by się czasem bardzo przydały, co nie? -- Co do wieku, nie demonizujcie - dopóki organizm ma ochotę być matką, to czemu nie - mam sporo koleżanek, które mają dzieci o 40-stce - czasem planowanych, czasem zupełnie nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 26.04.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Justys no co Tyyy...Ty i Aga to normalnie jak nastki jestescie cudowne i dziekuje A ty jesteś śliczną dziewczynką Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.04.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Na króciutko wpadam, bo właśnie znad morza wróciliśmy. O Jezu, jak to fajnie, kiedy dziecko jest już większe - w końcu odpoczywamy:cool: ... wczasowicze :) oj też doceniam wyskoki z większych dobytkiem - już takie samodzielne są nie trzeba co chwila a to tyłka, a to nosa wycierać jest przyjemniej duuuuuuuużo ... Karolina, "pampersowe" trawy to by się czasem bardzo przydały, co nie? ... się wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.04.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Chloe jak pogoda nad morzem ? gdzie byliście dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 A ty jesteś śliczną dziewczynką Dziękuję Justys, czyzbys pomylila mnie z moja corka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Chloe jak pogoda nad morzem ? gdzie byliście dokładnie ? u nas w nocy sypal snieg... rano gradobicie, po poludniu slonce... dojdzie to i do PL nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 26.04.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 u nas w nocy sypal snieg... rano gradobicie, po poludniu slonce... dojdzie to i do PL nad morze ej ej tylko nie do PL, i tylko nie na weekend majowy:) Melisko, trzymaj sobie u siebie te śniegi i gradobicia;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ej ej tylko nie do PL, i tylko nie na weekend majowy:) Melisko, trzymaj sobie u siebie te śniegi i gradobicia;p sniegu juz rano nie bylo, tylko gradobicie.. ale tak raz porzadnie i spokoj za to od godz 15 jest przeeeeepieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.04.2015 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Byliśmy w Trzęsaczu - ciepło, trochę chmur, sporo słońca - udany weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 26.04.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 w Trzęsaczu byłam w na wycieczce w liceum, jeszcze stoi ten kawałek kościoła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.04.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 w Trzęsaczu byłam w na wycieczce w liceum, jeszcze stoi ten kawałek kościoła ? Stoi - dużo kasy idzie na to, żeby morze go nie zabrało, chociaż z drugiej strony jeśli to się stanie, dopełni się legenda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.04.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Byliśmy w Trzęsaczu - ciepło, trochę chmur, sporo słońca - udany weekend:) a trzęsło ? nawet ciekawa nazwa miejscowosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.04.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 kurcze nie znam legendy, bać się czy śmiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 29.04.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Justys, czyzbys pomylila mnie z moja corka? Na pewno nie też nie znam legendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2015 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję - są dwie legendy "W Trzęsaczu mieszkał rybak Kaźko, pałający ogromna miłością do pewnej Ewki. Niestety, Kaźko zginął w walce z Brandenburczykami, a wtedy jego ukochana umarła z żalu. Dziewczynę pochowano przy kościele. Od tej pory Kaźko, skryty w falach Bałtyku, próbuje do niej dotrzeć. Kochankowie mają połączyć się na wieki, gdy ostatni fragment kościoła runie do morza. Druga legenda mówi z kolei o córce króla mórz, którą przed wiekami rybacy wyłowili z morskiej głębi. Dziewczyna z nieszczęścia zmarła w niewoli i została pochowana na przykościelnym cmentarzyku. Jej zrozpaczony ojciec, władca mórz, postanowił odzyskać dziecko i rok po roku wydzierał kolejne pasy lądu, by dotrzeć do kościoła i zabrać grób ukochanej córki na dno Bałtyku." Znałam tę pierwszą ale druga też fajna;P Z dziennika budowy Nasze felerne okno w końcu działa - okazało się, że nie miało jednej uszczelki - Dopiero teraz możemy korzystać z uroków HS-a ale już bardzo mi się ta możliwość podoba - mamy ogród w domu albo dom w ogrodzie. Już nam się wydawało, że wychodzimy na prostą z wydatkami, a tu oprócz tarasów i deski elewacyjnej dojdzie markiza albo nawet dwie, leżaki, grill. jakiś stolik ogrodowy.. Dobrze że mamy małą rattanową sofkę, bo siedzielibyśmy na trawie;) Nie wspominam nawet o konieczności zakupu roślin - nie mam na waciki:p Kurcze, fajnie jest.. z perspektywy czasu widzę że było warto.. Rok projektowania, rok z hakiem budowania ale lubimy się z tym naszym domkiem, no;) Dzisiaj sadziliśmy z J. trawy pampasowe i rozplenice -mam nadzieję, że będą cieszyć oko. Zaczynam rozumieć, dlaczego wątki budowlane przekształcają się w ogrodnicze - pracy jest dużo ale przyjemność i satysfakcja wynikająca z efektów o wiele większa:rolleyes: Pozdrawiam Was ciepło, jeśli jeszcze tu zaglądacie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 No pewnie, że zaglądamy! I czekamy na fotki tarasu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Pokaż co posadziłaś. Nad tarasem możesz zamiast markizy zainstalować żagle. Nie psują się, a efekt bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2015 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) Pesteczko, myślałam o żaglach i myślę jeszcze ale będę mieć dechę na elewacji i boję się że zepsuję efekt (no chyba że chodzi nam o coś innego). Szukam jakiejś fotki właśnie - wszystkie są z tysiącem samochodów na pierwszym planie;) Jak zrobię skarpę, to wstawię foto, bo na razie łyso i strasznie. Na chwilę wrzucam: http://naforucfe9.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6228677e5fb5.jpg http://naforuf3cf.jpg Edytowane 9 Maja 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts