kjuta 06.05.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 jestem ciekawa tych żagli, wygooglowałam, wolę chyba stabilniejsze osłony przed słońcem chloe mam nadzieję, że tak jak Ty za parę lat stwierdzę, że to była dobra decyzja to całe budowanie i umartwianie się wszystkimi jego etapami cieszę się razem z Tobą edit: dojrzałam zdjęcia, pięknie jest! Twój kawałek na Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.05.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 O wow, przepięknie, przepięknie:) cudowne te ogromne okna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dziękuję dziewczyny - my naprawdę lubimy nasz domek i w zasadzie nie rozpatruję go już pod kątem urody, a wygody, tym bardziej mi miło, że Wam się podoba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Żagle z deską się nie pogryzą. Gdzież by śmiały morska tradycja nie pozwala A może Pergotenda http://www.ogrodowysalon.pl/product/twin.html Tak nie lubię markiz Corradi ma i żagle i Pergotendy http://www.corradi.eu/en/products.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.05.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2015 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Pesteczko, to nie o żagle mi jednak chodziło, tylko o Pergotendę właśnie - poczekam aż zrobi się deska i pomyślę, co dalej. Ja markiz też nie lubię - szukałabym ewentualnie jakiejś nowoczesnej. Pergotenda: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dc1f8632584.jpg i względnie akceptowalna markiza: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f49280e74d3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.05.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Corradi ma w ofercie Pergotendę z drewnianymi słupami i belkami. Będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 (edytowane) Chloe, boshe ale pięknie u Ciebie!!!!!! jaką masz szeroką wnękę na karnisz? Edytowane 6 Maja 2015 przez Juskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.05.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Justyś, mogę zmierzyć dokładnie ale szeroka jest - ok 30 cm i głęboka chyba na 12cm. Nie potrzeba aż tak szerokiej, u mnie jest to wymiar wynikowy - tak profile pasowały:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 06.05.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ślicznie,HS to jedno ale narożny to wrażenie co najmniej razy dwa,ogród wchodzi do domu z dwóch stron jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 06.05.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Justyś, mogę zmierzyć dokładnie ale szeroka jest - ok 30 cm i głęboka chyba na 12cm. Nie potrzeba aż tak szerokiej, u mnie jest to wymiar wynikowy - tak profile pasowały:p no właśnie podobała się taka szeroka bo pewnie wygodniej przy wieszaniu zasłonek paluszki tak nie bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.05.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jestem zdruzgotana. To okno jest wspaniałe! Muszę to przyznać - czuję zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.05.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ja tobie prywate wysyłam a tu wątek ruszył Chloe, jest przepięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.05.2015 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Dzień Dobry Chloe:bye: Mój OCH zniknie w gąszczu innych ochów i achów ale i tak dołączam do chóru. Chloe masz piękny ,przepiękny dom . Absolutny top ten najpiękniejszych domów wszech czasów na tym forum. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.05.2015 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Rany, dziękuję dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 07.05.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Chloe - doczekałam się:D jest pięknie!!!!! Czy dobrze widzę, że u Ciebie to okno jest asymetryczne? Przypomnisz mi wielkość całego szklenia? Idę się jeszcze pozachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.05.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Ale to wyjście na taras masz nieziemskie, ja tez mam nieosłonięty taras i nic tam nie ma na razie bo jakoś nic nam nie pasuje, a jest od południa i latem jak na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 pięknie! niesamowite wrażenie ogromnej przestrzeni domowej :) świetnie, że pokazałaś kawałek tarasu - to tu jest mijanka? bo niedowidzę dokładnie - bo widzę jak wygląda połączenie tarasu z hs'em :) buziam!!!! ps. i widzę swojego zięcia rezerwuję go dla mojej J. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Kochana jest cudownie, jak kiedyś mial abym miec kolejny domek to tylko z takim oknem , jest rewelacyjne Pergodentę ma forumowa RASIA tutaj znajdziesz fotki , na zywo wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 07.05.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Chloe przepiekny tarasik a okno boskiepytanko, tam w oddali za tujami jakie masz panele drewniane zaciemniające??gdzie kupowalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts