_Chloe_ 07.05.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Jeszcze raz dziękuję za tak miłe słowa:hug: Karolina,tak tu jest mijanka. Iwonko, już sobie popodglądałam Rasię - o czymś takim myślę Wielkość okna to chyba 5mx2,65 i tego mniejszego 2,4mx2,65- po powarciu na wprost jest 2,5 m przejścia i z lewej 1,2- wcale nie tak dużo - to brak narożnika potęguje wrażenie przestrzeni. Asc, to zwykły płot - na dole murek betonowy, powyżej dechy - chyba sosnowe (nie pamiętam już). Szerokość deski 10 cm, odległości między deskami 1 cm:) Fajnie się sprawdza takie ogrodzenie - jest tańsze niż pełny mur a mimo wszystko osłania trochę od wiatru, którego w naszych "Tropikach" sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Iwonko, już sobie popodglądałam Rasię - o czymś takim myślę Asia byla z tego co pamietam zadowolona z firmy wiec pewnie poda Ci bez problemu namiary - znajż życie takie firmy działaja w całej Polsce Sam wygląda oceniam na duży plus, miałam okazje widzieć i jest super Jak kiedyś będę miała takie okno jak ty to seeee też sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Chloe, wczoraj nie mialam juz sil zeby skrobnac...ale dzisiaj to juz MUSZE Jest Z A J E B I S C I E ! ! ! Teraz nie ma ze nie... wpadam przy najblizszej okazji na kawke jeeesssoooo to bedzie akurat lato! To ja sie pisze na noc! obiecuje ze moge kolacje ugotowac i sniadanko do lozka rano przyniesc... w sumie zakleszcze sie w lazience i nie wyjde nawet sila Sheeep dolaczysz do mnie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Kochana jest cudownie, jak kiedyś mial abym miec kolejny domek to tylko z takim oknem , jest rewelacyjne Pergodentę ma forumowa RASIA tutaj znajdziesz fotki , na zywo wygląda super tez mialam jej watek tutaj polecic Ivy dobrze ze czuwasz, czy tez trzymasz reke na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 07.05.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 (edytowane) Mel pisze sie! Szkoda, ze za 2 "TYDZNIE" Tobie nie wypali:bash: P.S. Jak ty sie zakleszczasz w lazience, to ja moge sie przykleic do HS'a jak mucha Edytowane 7 Maja 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.05.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Wariatki kompletne Chyba Wam kogoś z packą potrzeba, bo Chloe żadnej przyjemności z Waszego pobytu mieć nie będzie. Łazienka zajęta, okna zamknąć się nie da przez przecięcia Owieczki na pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2015 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 to może i ja???? tylko gdzie się zamelduję? hmmmmmm o wiem! ja rozgoszczę się pod tapetą w wiatrołapie!! OOOOO tam mi będzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Wariatki kompletne Chyba Wam kogoś z packą potrzeba, bo Chloe żadnej przyjemności z Waszego pobytu mieć nie będzie. Łazienka zajęta, okna zamknąć się nie da przez przecięcia Owieczki na pół jak widzisz Pesteczka, to jedyne powody by nas zatrzymac u siebie bez uzycia sily Owieczka tez zaluje ze przylot dopiero wieczorem bede miala na szczescie co sie odwlecze to nie uciecze co nie? albo spakuje moje mlode braciakowi do auta a sama wyrusze na nocne podboje do Chloe akurat weekendowy wieczor to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 to może i ja???? tylko gdzie się zamelduję? hmmmmmm o wiem! ja rozgoszczę się pod tapetą w wiatrołapie!! OOOOO tam mi będzie dobrze :) zbyt duze ryzyko szybkiego wywalenia za drzwi..w koncU to wiatrolap jak chcesz to biore cie z soba do lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 myślisz????? myślisz że by mnie jak zasnę wykopali na dwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 a ile to za nogi zlapac i wyciagnac za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.05.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 kurna racja... to ja się zamelduję na górze - w gościnnym przy pikowanym zagłówku :) - już trudniej będzie mnie na dół przetransportować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.05.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 kurna racja... to ja się zamelduję na górze - w gościnnym przy pikowanym zagłówku :) - już trudniej będzie mnie na dół przetransportować to lepszy pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.05.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 taaa i jak cos to bedziesz krzyczec- , radze mnie nie ruszac, bo ino raz a pikowania wyleca no to jest nas juz trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.05.2015 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Skubane nie dadzą się wyrzucić ja się ulokuję gdziekolwiek Chloe, rozgryzalam temat pergotendy. Ta Asi jest piękna, prześlę Ci w weekend kilka wycen, które robiłam jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.05.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 chloe czy Ty czytasz co tu się wyprawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.05.2015 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Cześć laski - sorki, młody coś się rozchorował, gorączkę zbijałam. No to kiedy?? Lipiec?? Dwie w gościnnym, a dwie może w bawialni? Tam co prawda łóżka nie ma ale pociągi sobie poukładamy:p. Zorganizuje się materac i luuuz. To nawet pięć wychodzi:wiggle: Coś się wymyśli - będzie jak w wojsku;) Ps. jeśli zapomnicie szczoteczek, dołączycie do grona tych, co u nas mają szczotki podpisane. Zawsze mam zapas, bo nie wiadomo, czy impreza się nie przedłuży i ktoś nie zalegnie;) Mi, bardzo chętnie dowiem się, jakie masz wyceny:cool: Z góry dziękować Edytowane 8 Maja 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Ja bede wiedziala na stowe po drugiej polowie maja..wtedy moge sie deklarowac spooko malenka..juz ja sobie ta szczoteczke do torby zapakuje a jak cos to bedzie mycie jak kiedys w szkole gdy sie jej zapomnialo -palcem dzien dobry a teraz zmykam na jakis czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 08.05.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 S... Chloe, rozgryzalam temat pergotendy. Ta Asi jest piękna, prześlę Ci w weekend kilka wycen, które robiłam jeśli chcesz a mi?? może nie zabije mnie cena ... Ps. jeśli zapomnicie szczoteczek, dołączycie do grona tych, co u nas mają szczotki podpisane. Zawsze mam zapas, bo nie wiadomo, czy impreza się nie przedłuży i ktoś nie zalegnie;) ... ooooooooooooo proszę, jaka gospodyni dba o gości na każdy możliwy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 08.05.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 To teraz mamy body challenge :yes: Musimy tak schudnac by sie wszystkie zmiescily na jednym lozko:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts