Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

Jeszcze raz dziękuję za tak miłe słowa:hug:

Karolina,tak tu jest mijanka.

Iwonko, już sobie popodglądałam Rasię - o czymś takim myślę:yes:

Wielkość okna to chyba 5mx2,65 i tego mniejszego 2,4mx2,65- po powarciu na wprost jest 2,5 m przejścia i z lewej 1,2- wcale nie tak dużo - to brak narożnika potęguje wrażenie przestrzeni.

Asc, to zwykły płot - na dole murek betonowy, powyżej dechy - chyba sosnowe (nie pamiętam już). Szerokość deski 10 cm, odległości między deskami 1 cm:) Fajnie się sprawdza takie ogrodzenie - jest tańsze niż pełny mur a mimo wszystko osłania trochę od wiatru, którego w naszych "Tropikach" sporo.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwonko, już sobie popodglądałam Rasię - o czymś takim myślę:yes:

Asia byla z tego co pamietam zadowolona z firmy wiec pewnie poda Ci bez problemu namiary - znajż życie takie firmy działaja w całej Polsce :-)

Sam wygląda oceniam na duży plus, miałam okazje widzieć i jest super :-) Jak kiedyś będę miała takie okno jak ty to seeee też sprawię ;)

Chloe, wczoraj nie mialam juz sil zeby skrobnac...ale dzisiaj to juz MUSZE :D

Jest Z A J E B I S C I E ! ! !

Teraz nie ma ze nie... wpadam przy najblizszej okazji na kawke :D

jeeesssoooo to bedzie akurat lato! To ja sie pisze na noc! obiecuje ze moge kolacje ugotowac i sniadanko do lozka rano przyniesc... w sumie zakleszcze sie w lazience i nie wyjde nawet sila :lol2:

Sheeep dolaczysz do mnie??!! :lol2:

Kochana jest cudownie, jak kiedyś mial abym miec kolejny domek to tylko z takim oknem , jest rewelacyjne :rolleyes:

Pergodentę ma forumowa RASIA tutaj znajdziesz fotki , na zywo wygląda super ;)

tez mialam jej watek tutaj polecic :D

Ivy dobrze ze czuwasz, czy tez trzymasz reke na pulsie :D :lol2:

Wariatki kompletne :rotfl: Chyba Wam kogoś z packą potrzeba, bo Chloe żadnej przyjemności z Waszego pobytu mieć nie będzie. Łazienka zajęta, okna zamknąć się nie da przez przecięcia Owieczki na pół :lol2:

Wariatki kompletne :rotfl: Chyba Wam kogoś z packą potrzeba, bo Chloe żadnej przyjemności z Waszego pobytu mieć nie będzie. Łazienka zajęta, okna zamknąć się nie da przez przecięcia Owieczki na pół :lol2:

jak widzisz Pesteczka, to jedyne powody by nas zatrzymac u siebie bez uzycia sily :lol2:

Owieczka tez zaluje ze przylot dopiero wieczorem bede miala :(

na szczescie co sie odwlecze to nie uciecze co nie? ;)

albo spakuje moje mlode braciakowi do auta a sama wyrusze na nocne podboje do Chloe :lol2: akurat weekendowy wieczor to bedzie :lol2:

:lol2:

Cześć laski - sorki, młody coś się rozchorował, gorączkę zbijałam.

No to kiedy?? Lipiec?? Dwie w gościnnym, a dwie może w bawialni? Tam co prawda łóżka nie ma ale pociągi sobie poukładamy:p. Zorganizuje się materac i luuuz. To nawet pięć wychodzi:wiggle: Coś się wymyśli - będzie jak w wojsku;)

Ps. jeśli zapomnicie szczoteczek, dołączycie do grona tych, co u nas mają szczotki podpisane. Zawsze mam zapas, bo nie wiadomo, czy impreza się nie przedłuży i ktoś nie zalegnie;)

Mi, bardzo chętnie dowiem się, jakie masz wyceny:cool: Z góry dziękować:)

Edytowane przez _Chloe_

Ja bede wiedziala na stowe po drugiej polowie maja..wtedy moge sie deklarowac :D

spooko malenka..juz ja sobie ta szczoteczke do torby zapakuje :lol2: a jak cos to bedzie mycie jak kiedys w szkole gdy sie jej zapomnialo -palcem :lol2:

dzien dobry :bye:

a teraz zmykam na jakis czas... :hug:

S...

Chloe, rozgryzalam temat pergotendy. Ta Asi jest piękna, prześlę Ci w weekend kilka wycen, które robiłam jeśli chcesz :)

a mi?? :)

może nie zabije mnie cena

...

Ps. jeśli zapomnicie szczoteczek, dołączycie do grona tych, co u nas mają szczotki podpisane. Zawsze mam zapas, bo nie wiadomo, czy impreza się nie przedłuży i ktoś nie zalegnie;)

...

ooooooooooooo proszę, jaka gospodyni :) dba o gości na każdy możliwy sposób :)