asiazett 30.10.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 ojejku, jak ja pamiętam to odliczanie, jeszcze tylko to, to, to i to i się wprowadzamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.10.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 wpadam na chwilke i sie witam nie zglebilam ostatnich rozwazan, wiec sie nie biore za doradzanie trzymam kciuki za termin przyszlych swiat BN my potrzebowalismy 14 m-cy dacie rade Chloe uswiadomilas mi, ze to bedzie nasze pierwsze BN w nowym domku chyba nie wystawie nosa z domu przez tydzien, by sie tym cieszyc az sie doczekac nie moge zapachu piernikow wiem, wiem ............ dzis nie powinnam o tym, ale jakos taki nostalgia mnie ogarnela ......... w kazdym razie chce powiedziec, ze jest to mozliwe i tego sie trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 31.10.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 wpadam na chwilke i sie witam nie zglebilam ostatnich rozwazan, wiec sie nie biore za doradzanie trzymam kciuki za termin przyszlych swiat BN my potrzebowalismy 14 m-cy dacie rade Chloe uswiadomilas mi, ze to bedzie nasze pierwsze BN w nowym domku chyba nie wystawie nosa z domu przez tydzien, by sie tym cieszyc az sie doczekac nie moge zapachu piernikow wiem, wiem ............ dzis nie powinnam o tym, ale jakos taki nostalgia mnie ogarnela ......... w kazdym razie chce powiedziec, ze jest to mozliwe i tego sie trzymaj Słonko- nic a nic się Tobie nie dziwię - myślami jestem już przy tej wielkiej choince, która stanie u nas w salonie. I będzie szał przy wyspie - tam powstaną wszystkie pyszne potrawy;). A tak w ogóle, to pierwszy raz od 2 lat myślę z utęsknieniem o świętach.. I chce mi się robić prezenty i bigos i paszteciki.. W zeszłym roku nie miałam weny - widać przy malutkim dziecku człowiek nie ma nawet siły pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam się serdecznie u nowej koleżanki ale, zeby i bigosik i paszteciki lepic na moje przyjście to juz chyba lekka przesada Okna antracytowe...moje odwieczne marzenie, ale przeszłam różne etapy i jednak zostałam przy PCV. Dlaczego ? Ano dlatego, że jak drewno to po to zeby pokazac jego naturalny rysunek, cieszyc sie jego naturalnym pieknem itp. Skoro ma byc kolor, dośc mocno kryjacy to jak najbardziej tworzywo. Szkoda kaski...To moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam się serdecznie u nowej koleżanki ale, zeby i bigosik i paszteciki lepic na moje przyjście to juz chyba lekka przesada Okna antracytowe...moje odwieczne marzenie, ale przeszłam różne etapy i jednak zostałam przy PCV. Dlaczego ? Ano dlatego, że jak drewno to po to zeby pokazac jego naturalny rysunek, cieszyc sie jego naturalnym pieknem itp. Skoro ma byc kolor, dośc mocno kryjacy to jak najbardziej tworzywo. Szkoda kaski...To moja opinia. Hej Marimag:welcome: Miło mi Cię gościć U mnie z drewnianym oknem to jest tak - że w PCV nie da rady zrobić tak dużego wymiaru, więc zostało mi drewno, bo na aluminium z kolei nie ma jeszcze atestu na okno z ruchomym słupkiem. Zagmatwanie to opisuję - chodzi o to, że okna z ruchomym słupkiem w tej firmie, w której będę robić nie są chlebem powszednim i nie chcąc sprzedać bubla zrobią w materiale, w którym już wykonywali i mają atesty. Chloe co u Ciebie tak cicho? Czyżbyś już nie miała budowlanych dylematów? Ano nie miałam ostatnio czasu pojechać na budowę, to i weny nie było;) ALE ALE to się już zmienia, bo mam dostać wizkę głównej łazienki, kuchnia się robi oraz uzgadniam z sąsiadem wysokość betonowej podstawy płotu pomiędzy nami:lol2: Nie myślałam, że coś takiego, jak siatka na podmurówce może wymagać tak wiele uwagi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Dzień 57, murowanie ścian na piętrzehttp://img266.imageshack.us/img266/3097/nu6w.jpgnasza sypialniahttp://img24.imageshack.us/img24/3130/ae80.jpg Garaż czeka już tylko na daszek (no to jeszcze sobie poczeka;))http://img19.imageshack.us/img19/8370/7k94.jpg Mamy pierwszego małego zonka - wyłapany w kilka godzin po powstaniu, więc powinien być szybko naprawiony. Do pozostałych spraw nie mam zastrzeżeń. Edytowane 5 Listopada 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Przepraszam za byc może głupie pytanie ale...dlaczego szkiełko i dlaczego w tropikach ? Przyznam się, ze jeszcze Cie nie przeleciałam ( może odpowiedź juz padła ) i stąd ta niewiedza. Szykuj sie na wieczór. Mamy małe spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Przyznam się, ze jeszcze Cie nie przeleciałam :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Renia i Ty tu ? No żesz! Flaszkę trza wreszcie obalić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 (edytowane) Przepraszam za byc może głupie pytanie ale...dlaczego szkiełko i dlaczego w tropikach ? Przyznam się, ze jeszcze Cie nie przeleciałam ( może odpowiedź juz padła ) i stąd ta niewiedza. Szykuj sie na wieczór. Mamy małe spotkanko http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/e011.gif Mari - jak napiszę wszystko, to za bardzo się zdradzę ALE wiąże się to z tym, że nasz projekt nie ma nazwy i nie mogłam napisać "Oleńka w chaszczach" albo "Edek na polance", a na nasz projekt od dawna mówimy SZKIEŁKO, bo okien i szyb jest od zatrzęsienia (już nam się kieszenie zaczynają trząść). A Tropiki to już oddzielna historia;) Swoją drogą, to za tydzień dupkę odmrożę w tych TROPIKACH. Edytowane 5 Listopada 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Renia i Ty tu ? No żesz! Flaszkę trza wreszcie obalić ! Tu wszyscy piją - jak ja mam pracować? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/musik/h040.gif Idę po lód http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/nahrung/f065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A po co Edek czy Oleńka ? Trzeba było od razu walnąc z grubej rury i napisać : Szklarnia na .....lub w..... a może tak bardziej z amerykancka : Nasze WTC No niestety kochana. Ktos musi pracowac, zeby ktos mógł pić Lód o tej porze ??? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A po co Edek czy Oleńka ? Trzeba było od razu walnąc z grubej rury i napisać : Szklarnia na .....lub w..... a może tak bardziej z amerykancka : Nasze WTC No niestety kochana. Ktos musi pracowac, zeby ktos mógł pić Lód o tej porze ??? :lol2: Żeby odwiedzali mnie Talibowie ? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/k018.gif A co - że lód to w ciepłe południe nie przystoi? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Żeby odwiedzali mnie Talibowie ? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/k018.gif A co - że lód to w ciepłe południe nie przystoi? http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a015.gif Kombinuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Renia i Ty tu ? No żesz! Flaszkę trza wreszcie obalić ! ja jestem wszędzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kombinuj dalej ja jestem wszędzie:yes: A ja jestem w czarnej...., bo zaśmiewam się od dwóch godzin i tylko po kawkę chodzę. A praca stoi. Dzisiaj mam mini urlopik:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Chloe ja też zamiast pracować to się opierdzielam i wypisuję głupotki na forum Uszzz to chyba ta pogoda... Kiedy wrzucisz wizki kuchni i łazienki?!! Ania - tylko że ja pracuję dla siebie - chyba muszę się zwolnić Wizki miały być już dawno ale dziewczyna, która się "mną" zajmuje zachorowała i dopiero wyszła ze szpitala. Łazienka jest ponoć gotowa (to znaczy gotowa do usłyszenia słów krytyki;)) ale kuchnia w lesie. Czekam na maila, nie wiem, kiedy przyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Do kogo nie zajdę tam impreza No co zrobić? Takie czasy Dzisiaj mam mini urlopik:yes: Dzisiaj mini urlopik, za tydzień tropic urlopik - się powodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.11.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dzisiaj mini urlopik, za tydzień tropic urlopik - się powodzi... Tak się POWODZI, że przy aktualnym tempie pracy niedługo co najwyżej POPŁYNĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No kochana! Trzymaj sztringi! Zaczynam Cię od przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts