Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkiełko w Tropikach - dziewczyna na placu budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Umieram dzisiaj - koszmarny dzień w pracy miałam. Nie umiem nawet policzyć ile razy moje ciśnienie wzleciało ku niebu. Jeden plus - wracając kupiłam 3 funkie i idę ryć:cool:

ja taki dzień miałam wczoraj :mad: dzisiaj jest lepiej ...jeszcze chwila i weekend :D:D:D

ja też wczoraj taki miałam, a dziś już czuję,że prawie weekend:D

No i ja też, wczoraj i dziś :mad: Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję :lol2:

wiersz.jpg

• 1 month później...

Cześć kochane dziewczyny!

Trochę mnie tu nie było, to fakt - sporo różnych spraw ostatnio mi się pokomplikowało ale chyba wychodzę na prostą, więc jestem i mam nadzieję że czas pozwoli żeby zaglądać tutaj częściej.

Ponieważ to forum Muratora, pokrótce napiszę że u nas baardzo powoli następują drobne zmiany. Od kilku dni mamy deskę elewacyjną i kończy się malowanie drewutni.

W środku nic się nie dzieje - nie ma czasu, bo trzeba zająć się ogrodem, który pochłania mnóstwo czasu. Mamy już własne truskawki, kwitną ogóreczki, rośnie jedna dynia:lol2: Nowoczesny dom i ogród jak nic:p

Potaram się cyknąć kilka fotek i poodwiedzam Was troszkę, bo stęskniłam się okropnie.

Ps. kiedy zlot???