Mmelisa 08.05.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 małpkę do zoo na wycieczkę do rodziny oplulam monitor, bo pomyslalam ze chodzi o nasza rodzine ta z PL.. no co..znacie mnie i historyjki z tesciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.05.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Umieram dzisiaj - koszmarny dzień w pracy miałam. Nie umiem nawet policzyć ile razy moje ciśnienie wzleciało ku niebu. Jeden plus - wracając kupiłam 3 funkie i idę ryć ja taki dzień miałam wczoraj dzisiaj jest lepiej ...jeszcze chwila i weekend :D:D ja też wczoraj taki miałam, a dziś już czuję,że prawie weekend:D No i ja też, wczoraj i dziś Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.05.2015 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No i ja też, wczoraj i dziś Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję [ATTACH=CONFIG]316396[/ATTACH] O, tak!!! Właśnie tak się czułam! Mąż podbiera na fejsa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.05.2015 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 O, tak!!! Właśnie tak się czułam! Mąż podbiera na fejsa:D Mel, na forum nie piszę o pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Mel, na forum nie piszę o pracy;) nie o to mi chodzilo.. przeciez az tak glupia nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.05.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 nie o to mi chodzilo.. przeciez az tak glupia nie jestem Nikt tak nie twierdzi- spotkamy się, to pogadamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Nikt tak nie twierdzi- spotkamy się, to pogadamy;) jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.05.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No i ja też, wczoraj i dziś Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję [ATTACH=CONFIG]316396[/ATTACH] wierszyk piękny juz weeekend i musi być tylko luuuzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 08.05.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Skubane nie dadzą się wyrzucić ja się ulokuję gdziekolwiek Chloe, rozgryzalam temat pergotendy. Ta Asi jest piękna, prześlę Ci w weekend kilka wycen, które robiłam jeśli chcesz mi - czy ja też mogłabym prosić o wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.05.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 wierszyk piękny juz weeekend i musi być tylko luuuzzz i bedzie tak jak na filmiku na YT... ide, albo nie ide :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 08.05.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No i ja też, wczoraj i dziś Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję [ATTACH=CONFIG]316396[/ATTACH] uwielbiam taką poezję... z innej beczki: dwie rożne klientki dziś do mnie : proszę pani bo to SKS jest już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.05.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No i ja też, wczoraj i dziś Z tego wszystkiego wzięłam się za poezję [ATTACH=CONFIG]316396[/ATTACH] No to ten wiersz przypomniał mi inne hasło które jest moja mantra od wielu lat http://img.sadistic.pl/pics/23f6cad85b81.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.05.2015 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 No to ten wiersz przypomniał mi inne hasło które jest moja mantra od wielu lat http://img.sadistic.pl/pics/23f6cad85b81.jpg Kwiatem... rozdartą wiązanką dzisiaj byłam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 mi - czy ja też mogłabym prosić o wyceny? I ja też, bo temat mnie conajmniej zainteresował, a z tego co się w necie połapałam - tanio nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 11.05.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dziewczyny, podeślę Wam info jakoś w tym tygodniu. Podeślijcie mi proszę adresy mailowe na PW, będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 11.05.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Dziewczyny, podeślę Wam info jakoś w tym tygodniu. Podeślijcie mi proszę adresy mailowe na PW, będzie łatwiej super! bardzo dziękuję i juz wysyłam pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.06.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Chloe gdzie sie podziewasz? Zasluzony urlop? A moze juz nas nie lubisz i przez to nie zagladasz Wiekszosc dziewczyn juz zakonczyla budowe, urzadzanie wnetrz i zapanowala cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.06.2015 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Cześć kochane dziewczyny! Trochę mnie tu nie było, to fakt - sporo różnych spraw ostatnio mi się pokomplikowało ale chyba wychodzę na prostą, więc jestem i mam nadzieję że czas pozwoli żeby zaglądać tutaj częściej. Ponieważ to forum Muratora, pokrótce napiszę że u nas baardzo powoli następują drobne zmiany. Od kilku dni mamy deskę elewacyjną i kończy się malowanie drewutni. W środku nic się nie dzieje - nie ma czasu, bo trzeba zająć się ogrodem, który pochłania mnóstwo czasu. Mamy już własne truskawki, kwitną ogóreczki, rośnie jedna dynia:lol2: Nowoczesny dom i ogród jak nic:p Potaram się cyknąć kilka fotek i poodwiedzam Was troszkę, bo stęskniłam się okropnie. Ps. kiedy zlot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Cześć kochane dziewczyny! Ps. kiedy zlot??? :wave: JESTES!!!!!!!! ps. w sobote lece do PL(znowu ) na wakacje najszybszy kontakt ze mna to jedynie tel wiec jakby cos to na pw moge podac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.06.2015 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Meliska, a na fejsie bywasz? to tam mi napisz, żeby nie zginął nr. Czasu wciąż jak na lekarstwo ale planuję się w końcu ogarnąć. I zbratać z naturą - od dwóch tygodni czeka na mnie w sklepie zamówiony rower i nie mam kiedy odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts