_Chloe_ 01.07.2015 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Będę robić testy, słowo:wiggle: Chciałabym jak najszybciej zacząć ale to nie jest dobry moment, b jestem zawalona pracą i tylko będę się złościć. Chciałabym mieć tyle werwy co Tomkowa - klaśniesz w dłonie i już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.07.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 E tam, klaszczę i klaszczę, a huśtawka i hamak jeszcze nie zawieszone http://emotikona.pl/emotikony/pic/0doubledown.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dzień dobry Był kurier z lustrem? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.07.2015 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Chyba z lusterkiem:lol2: Był, cyknę jak dziecko wyprawię z domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.07.2015 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Chloe, ten mebel super! Powinnaś stawiać na takie orginalne akcenty bo akurat u Was pięknie i naturalnie się komponują. Będzie niebanalnie jak podkolorujesz staruszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.07.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 To czekam na lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 02.07.2015 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Lustereczko http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d9e7f09f8b2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.07.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ciężkie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Bardzo ładne zwierciadełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.07.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Chloe dodałam u siebie projekt na ten pokrowiec, zerknij czy zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.07.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Chloe, a propos Twojej witrynki, widziałaś co ze swoją zrobiła forumowa Mania? TU szczegóły i mam wrażenie, że w przypadku Twojego mebelka pomysł z dodaniem wyższych nóżek też nie jest pozbawiony sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 http://www.onekindesign.com/2015/07/07/stainless-steel-wrapped-home-in-the-english-countryside/ Myślę, że spodobają Ci się wnętrza w tym domu Ja z drobnymi zmianami mogłabym zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.07.2015 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki dziewczynki! Tomkowa - już kiedyś widziałam ten wątek - bardzo mi się podoba jego właścicielka:p Lubię takie zaradne kobitki.Na razie nie mam czasu żeby zabrać się za to, co mam ale moze jak przysiądę, coś pokombinuję.Albo na raty;) Pesteczko -no piękne - nie wiem, które lepsze nawet. I klimaty też mi się podobają - wiesz, że lubię takie eklektyczne połączenia. Ps. lusterko nie najlżejsze, to fakt na razie stoi na serwantce ale raczej się tam nie ostanie. Ps2. Zrobiłam test z bejcą - szału nie ma.. Może farba kredowa jednak? http://farbakredowa.pl/5--vintage-farby-do-mebli?id_category=5&n=42 ---- Poniżej jeszcze coś ciekawego - można zastąpić bejcę rozcieńczając farbę akrylową: http://e-decoupage.blogspot.com/2010/02/co-to-jest-bejca-i-czym-ja-zastapic.html albo rozjaśnić mebel używając pasty wybielającej do drewna i potem malować. oraz ku pamięci: rozcieńczanie bejc,malowanie różnymi kolorami http://decopinia.blogspot.com/2013/04/bejce.html Edytowane 9 Lipca 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 14.07.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Chloe przepiękny mebel, no nie mogę Was oglądać bo ciągle bym coś chciała u siebie zmieniać w ogóle przepięknie u Ciebie, co masz na oknie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2015 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Myślałam szczególnie o tych zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.10.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 O matuniu ! Kiedy ja tu byłam ?!? Lustro bombowe, a witrynka ma niezły potencjał! Ja bym go na jasny granat pomalowała! Ktoś gdzieś wpominał, że w Pepco są jakieś ładne lustra?okrągłe tylko nieduże. Ale kilka obok siebie tez fajne nie? Chloe drogie to lutereczko było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 23.12.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.03.2016 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 (edytowane) Co prawda zupełnie inne święta się już teraz zbliżają ale wpadłam na forum, bo zatęskniłam Co to dużo pisać - weszłam i zaczęłam czytać - wątki stare, wątki nowe.. jakaś siła ciągnie w to miejsce:D Dziękuję, że zaglądacie - nieustannie dziwi mnie fakt, kiedy mam maile na poczcie - właściwie pogodziłam się z tym, że wątek umarł ale nie - on sobie jakoś radzi - zakurzony ale żyje. Dostałam kilka wiadomości, że nie widać już większości zdjęć, próbuję się więc zmobilizować i zrobić nowe. Tymczasem napisze kilka zdań, co się dzieje w Szkiełku - kilka, bo naprawdę dzieje się tyle co nic - jakiś czas odpoczywałam od budowania - nie miałam weny, nie miałam wizji.. Miałam do siebie trochę pretensji, że zbyt wiele rzeczy poszło w kierunku nowoczesności ale jakoś się z tym pogodziłam i chyba zacznie się uklasycznianie . Nic wielkiego - zmiana szafki, może jakaś lampa.. Nie ma o czym pisać, bo tego jeszcze nie ma ale powstała myśl, a to już jakiś progres. Udało nam się w końcu osłonić trochę od słońca - jak tylko wyjrzy zza chmur ta niesprawiedliwa gwiazda, zrobię zdjęcia, gdyż mamy żaluzje I plisy w kuchni. Po trzecim podejściu wydarłam pewnym drewnolubom z gardeł (dosłownie!) moją serwantkę - zajęło to bagatela 9 miesięcy! ALE JEST - i najwyraźniej ma się dobrze. To tyle wstępu - pozdrawiam zaglądających i następnym razem wpadam z fotkami:bye: Edytowane 24 Marca 2016 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.03.2016 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Chloe, ja nieustannie czekam na wieści w Twoim wątku. Zdjęcia zniknęły i bardzo szkoda. Nie byłoby tak, gdybyś wstawiała z komputera a nie via fotosiki lub inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts