_Chloe_ 12.11.2013 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 :lol2: Ładnie ??? Ja się cieszę, ze ich wogóle ogarniam. Na stronę estetyczną, nie ma już czasu :lol2: Tak, sztuk mam 4 i 5 w pamięci. Jakbyś do mnie wpadła, przekonałabyś się, że ŁADNIE ograrniasz A mieszkanie po chorobie wszelakich domownikow wygląda, jakby miało tyfus. I pani domu na środku z laptopem -pół śpi, pół pracuje http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/g075.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ...ale widzę, że rodzinkę masz liczną.... to znaczy ile zaciekawiło mnie to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Tyfus to moje mieszkanie ma bez względu na to czy My chorzy czy zdrowi.Są ważniejsze rzeczy lub na dopieszczanie ( bez sensu zreszta) brak sił. A czym się zajmujesz, ze tak cie odymiło przy tym kompie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Karolinko, napisałam wyzej. Ale dla ŚLEPOT, moge powtórzyć. Mam 4 dzieci a mąż piaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 no faktycznie powinnam moje binokle założyć 4 latorośle ale czad :) mój się zgodził tylko na 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Karolinko, napisałam wyzej. Ale dla ŚLEPOT, moge powtórzyć. Mam 4 dzieci a mąż piaty Pewnie macie cudne święta - zawsze żałowałam, że mam tylko jedną siostrę. Aktualnie płacę zaległe faktury. Jednym kliknięciem pozbyłam się też okrągłej sumki, bo zaliczkowałam okno i bramę. Oczadziałam, jak zobaczyłam aktualne saldo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 to jak jak ja gdy płaciłam za blachę i nagle mi ponad 20tysi zniknęło bolało... ps. laleczki u mnie na tapecie oświetlenie salonowe - pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jak to zgodził ??? Nas nikt o zdanie nie pytał. Pojawili się nie wiadomo skąd. Świadomie robione było jedno ale promocje wyhaczylismy i otrzymalismy...bliźniaki. Potem, okazało się, ze jakos puchnę w brzuchu no i ...synuś. Dopiero co sie urodził a już wieść, ze znowu pęcznieję i tego samego roku, urodzi sie 4...córcia. Kurna. Strach sie bać ! Mam leki i nie spię z mężem. Mam bezpieczne legowisko na fotelu Karolino, trójka to juz prawie, prawie to co u mnie. Silniejszy wiatr i 4 mozesz się spodziewać. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 no faktycznie powinnam moje binokle założyć 4 latorośle ale czad :) mój się zgodził tylko na 3 sztuki Mój aktualnie nie godzi się na drugie (a miały być dwa ludki), bo nasz Energiser starcza za resztę. W odległych planach może drugie, chyba że wcześniej przyjdzie menopauza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Laleczki ? Czy to tez do mnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jak to zgodził ??? Nas nikt o zdanie nie pytał. Pojawili się nie wiadomo skąd. Świadomie robione było jedno ale promocje wyhaczylismy i otrzymalismy...bliźniaki. Potem, okazało się, ze jakos puchnę w brzuchu no i ...synuś. Dopiero co sie urodził a już wieść, ze znowu pęcznieję i tego samego roku, urodzi sie 4...córcia. Kurna. Strach sie bać ! Mam leki i nie spię z mężem. Mam bezpieczne legowisko na fotelu Mam nadzieję, że wygodnie Ci chociaż? A plecki taki fotel pomasuje? Mari, czasami takie niespodzianki są najlepsze, bo świadomie człowiek nie podjąłby się wyzwania. Karolina, lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Laleczki ? Czy to tez do mnie ??? Tu same laleczki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ale Ja z tym fotelem to zupełnie powaznie. Plecków nie masuje, a rano chodze jak zbity pies ale naprawdę, często na nim spię bo padam w opakowaniu. Najczęsciej przy fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ... Świadomie robione było jedno ale promocje wyhaczylismy i otrzymalismy...bliźniaki.... ooo też mi pasuje taka promocja teraz Laleczki ? Czy to tez do mnie ??? no no - pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 O kurna. Moze bardziej, 100 kg rusałka ? Jakoś bardziej sie identyfikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zaraz ale gdzie iść ?Drogowskazów Ci...ło matko i córko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 jak zwał tak zwał ale nie widzę Cię jeszcze w doradzaczach link u mnie we stopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Widzę te linki ale w który mam się wbijac ? aaaa w to niebieskie ! Idę ale ze mnie gówniany doradzacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 :lol2: masz szansę się poprawić już na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ale Ja z tym fotelem to zupełnie powaznie. Plecków nie masuje, a rano chodze jak zbity pies ale naprawdę, często na nim spię bo padam w opakowaniu. Najczęsciej przy fm Mam znajomą, której dziecko spało w dzień 2x po15 minut i tak się wyszkoliła, że kiedykolwiek i gdziekolwiek usypiało, ona kładła się od razu obok. Ta to dopiero dopiero chodziła połamana:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts