ivy17 31.08.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam się serdecznie i podglądam :rolleyes: Zapowiada się ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.09.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witam się u Ciebie, od kilku dni podczytyuję i jak mogę zostanę. Domek zapowiada się piekny! Miejsce jakie macie jest urocze i ta sarenka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.09.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Ivy17, channel8 Witajcie, rozgościcie się Miło mi, że zaglądacie, tym bardziej że nie ma jeszcze zdjęć domu:D Obiecuję, że będą Edytowane 1 Września 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 01.09.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Super inspiracje, coś takiego mi sie też podoba moze "cuś" zgapię pozdrawiam Edytowane 2 Września 2013 przez GOSC12_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.09.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Riri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja donosze, ze zagladam codziennie Dzien dobry p.s. dzialka piekna i ta sarna tez ciekawe czy przychodzi ona tam regularnie? moze bedzie Wasza lesna przyjaciolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.09.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja donosze, ze zagladam codziennie To mamy ten sam nawyk, ja też śmigam i podglądam, o ile tylko czas na to pozwala:-) A sarny kiedyś zaglądały często - teraz pewnie przestaną (no chyba że to sarny z gatunku budowlanych:p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.09.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Wrócą jak wybudujecie.U mnie 5 chodzi za płotem i czasem mamy spotkania 3-ciego stopnia - kręcę się po ogrodzie, a one mnie kompletnie olewają.Byle Ci po ogrodzie nie grasowały, bo niszczą nawet spore drzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.09.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Plan musi zostać zweryfikowany - rozchorowałam się na poważnie - pierwszy raz od kilku lat. Może za dużo rzeczy mam na głowie i organizm postawił weto:oSpotkanie z panami od ogrzewania przesunęłam na przyszły tydzień.--Inspiracje się zbierają, powrzucam, jak już dojdę ze sobą do ładu.Pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.09.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.09.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 To czekam na inspiracje bo te które pokazałaś do tej pory są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 To i ja się witam:DWizualki świetne....będę zaglądać jeśli pozwolisz:)Trzymam kciuki za zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.09.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Bogumil:welcome:Będzie mi bardzo miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 03.09.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 [quote=_Chloe_;6105136 Harmonogram na najbliższy miesiąc: wybrać dachówkęrozejrzeć się za kominkiem a następnie dobrać go do możliwości komina dowiedzieć się, co z drenażem działki ustalić układ funkcjonalny kuchni i łazienek na górze---> projektantka nie zwariować to ostatnie najważniejsze:lol2: trzymam kciuki za realizację planu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Chloe ja rowniez wysylam od siebie moc fluidow abys szybciutenko wyzdorwiala :hug: z tym ostatnim punktem bedzie ciezko : nie zwariowac ... tylko jak? jest na to jakis sposob? moze myslenie, ze to ja buduje i to ja mam wykonczyc dom a nie on mnie, to ja jestem Pania Góru i to ode mnie wszystko zalezy, a jesli zaczne wariowac to zeby nie dac sie zwariowac, zastrasze go (dom) i myslicie ze bedzie wtedy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.09.2013 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Chloe ja rowniez wysylam od siebie moc fluidow abys szybciutenko wyzdorwiala :hug: z tym ostatnim punktem bedzie ciezko : nie zwariowac ... tylko jak? jest na to jakis sposob? moze myslenie, ze to ja buduje i to ja mam wykonczyc dom a nie on mnie, to ja jestem Pania Góru i to ode mnie wszystko zalezy, a jesli zaczne wariowac to zeby nie dac sie zwariowac, zastrasze go (dom) i myslicie ze bedzie wtedy ok? Dzięki:hug: Gdyby się dało tak, jak piszesz, to ja chętnie, nawet palcem podrożę, żeby się nie stawiał (??? lepiej niech się stawia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dzięki:hug: Gdyby się dało tak, jak piszesz, to ja chętnie, nawet palcem podrożę, żeby się nie stawiał (??? lepiej niech się stawia) ja bym powiedziala, zeby nie podskakiwal tylko sie stawial (w jakimkolwiek tego slowa brzmieniu, bo znaczen jest wiele ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.09.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ja bym powiedziala, zeby nie podskakiwal tylko sie stawial (w jakimkolwiek tego slowa brzmieniu, bo znaczen jest wiele ) A niech to -w końcu DOM to mężczyzna (chyba), niech się stawia, jak chce - byle po mojemu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 :rotfl: malo monitoru nie oplulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.09.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Nadal mamy prąd na działce, wodę również. Pojechałam sprawdzić, ponieważ jakiś czas temu jacyś delikwenci "wyczyścili" wszystkim sąsiadom (i nam również) wodomierze. Byle do wtorku;-) --- Aaaa, najważniejsze - nie ma już stalowych słupków w oknach - nigdzie Odebrałąm projekt wykonawczy konstrukcji - trzeba za to dokupić 1,5t stali na wzmocnienie konstrukcji. Edytowane 6 Września 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts