pestka56 29.11.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Proszę Cię bardzo http://www.harrisonlighting.co.uk/indoor-lighting/lanterns/3-light-traditional-lantern.html Chrome Finish Moroccan Style Lantern with Hand Polished Bevelled Glasses You Pay: £96.00 Solid Brass with a Chrome Finish Height 370mm Diameter 220mm Takes 3 x 60 watt E14 Candle lamps (not included) Edytowane 29 Listopada 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Lampa jest piekna Ja wlasnie ogladam nowe fotki obrobionego tarasu i nie pogardzialbym taka No jak na nia nie patrze to mi pasuje tam Chloe takie akcenty rzekomo "niepasujace" daja pazura wnetrza - jesli oczywiscie nie przesadzimy z ich iloscia. No i na zew. tez sie to sprawdzi. Wyglad klasyczny a kolor jak najbardziej nowoczesny Tak się robi wnętrza eklektyczne Ta lampa jest niestety tylko do użytku we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Tak się robi wnętrza eklektyczne Ta lampa jest niestety tylko do użytku we wnętrzach I mnie się marzy użyć ją w środku:D U mnie od dawna toczy się walka klasyki z nowoczesnością - teraz mam taki mix w domu, że trzeba to będzie uporządkować, pogodzić i mam nadzieję,że z Waszą pomocą się to uda:) Dzięki Pesteczko! Zajrzę tam zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.11.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ...U mnie od dawna toczy się walka klasyki z nowoczesnością... we mnie od niedawna... zaczynam zakochiwać się bardzo w klasyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 To https://www.jossandmain.com/Lighting-Favorites~E7622.html?utm_source=daily&utm_medium=email&utm_content=&utm_campaign= działa jak Westwing.Pod „SHOP EVENTS” po lewej u góry strony są wszystkie aktualne kampanie, co dziennie są nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) we mnie od niedawna... zaczynam zakochiwać się bardzo w klasyce Najfajniejsze w klasyce jest to, że jest ponadczasowa. Zrobiłam sobie tydzień z lampami i zaczynam myśleć logicznie - lampy to spory wydatek i mocno narzucają styl. Dobrze byłoby uśmiechnąć się w stronę klasyki - nie trzeba będzie szybko ich wymieniać. Zobaczymy, na czym stanie. Edytowane 29 Listopada 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jest ponadczasowa, ale też bardzo wymagająca. Ciekawe o jakiej klasyce myślicie Ja lubię najbardziej takie wnętrza, gdzie mieszają się style, tzn. jeden dominuje i do niego robi się dodatki, zakłócające jednostajność. Wtedy na pewno się nie znudzi. Poza tym lubię wnętrza, które nie powstały nagle, ale dorastały z domem i jego mieszkańcami. Mają duszę. Dlatego niezbyt mi się podoba większość domów na fm. To jak z biblioteką. Nie można pójść do antykwariatu i powiedzieć sprzedawcy „kupuję wszystkie z tego regału, bo mam nowe półki w domu”. Na wizualizacjach wszystko inaczej wygląda. Grzeczne i uporządkowane, a potem człowiek we własnym domu czuje się jakby był w gościach. Więc nie spieszcie się z wyborami i zaczynajcie od podstawowych sprzętów. Reszta pojawi się powoli z właściwą satysfakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Jest ponadczasowa, ale też bardzo wymagająca. Ciekawe o jakiej klasyce myślicie Ja lubię najbardziej takie wnętrza, gdzie mieszają się style, tzn. jeden dominuje i do niego robi się dodatki, zakłócające jednostajność. Wtedy na pewno się nie znudzi. Poza tym lubię wnętrza, które nie powstały nagle, ale dorastały z domem i jego mieszkańcami. Mają duszę. Dlatego niezbyt mi się podoba większość domów na fm. To jak z biblioteką. Nie można pójść do antykwariatu i powiedzieć sprzedawcy „kupuję wszystkie z tego regału, bo mam nowe półki w domu”. Na wizualizacjach wszystko inaczej wygląda. Grzeczne i uporządkowane, a potem człowiek we własnym domu czuje się jakby był w gościach. Więc nie spieszcie się z wyborami i zaczynajcie od podstawowych sprzętów. Reszta pojawi się powoli z właściwą satysfakcją Powinnaś wpaść teraz do mnie- złapałabyś się za głowę, czego tu nie ma. To nie jest eklektyzm - to jest burdelyzm:/ Uciekam od tego, co mam w domu, bo czuję się przytłoczona rzeczami, a lubię porządek. Pewnie dlatego ostatnio podobają mi się nowoczesne wnętrza. Wydaje mi się jednak, że stare naleciałości będą miały odbicie w wyglądzie naszego domu.. I chciałabym już znać efekty i boję się, że je poznam;) Edytowane 29 Listopada 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 hello widze ze temat lamp na tapecie nadal sie kreci rety ja dzisiaj bylam u mnie w living.. i zakochalam sie w kilku lampach... na zewnatrz i do srodka.. wlasnie czesc pokazywalam mojemu M ktory powiedzial ze sa ok kto wie..moze za jakis czas bede je posiadala.. (za jakis mam na mysli, w dalszej przyszlosci:P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Chloe, kupiłaś ta lampę? Bo cena nie była najgorsza, a skoro tak Ci się podobała... Ja od początku budowy sukcesywnie kupowałam sobie lampy na wyprzedażach. Dzięki temu na sam koniec zostały mi tylko 3 do dokupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Chloe, kupiłaś ta lampę? Bo cena nie była najgorsza, a skoro tak Ci się podobała... Ja od początku budowy sukcesywnie kupowałam sobie lampy na wyprzedażach. Dzięki temu na sam koniec zostały mi tylko 3 do dokupienia Nie kupiłam, bo od razu o 8 rano była już zarezerwowana:bash: Potem oczywiście już jej nie było.. ALE pewnie ją kupię, z tym że poczekam na powtórkę na WE, a jak przegapię, to zostają mi dalekie kraje, bo w Polonii chromowanej nie uświadczysz:( Szkolę się w Sweet Home - czy wiecie, jak zamienić pliki do sketchupa, żeby działały tak, jak Collada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.11.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No to proszę rączki me całować, a potem wziąć sobie TO, a może i nawet wolisz TO Zaje**sta stronka Ceny jak z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No to proszę rączki me całować, a potem wziąć sobie TO, a może i nawet wolisz TO Zaje**sta stronka Ceny jak z biedronki http://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/flower.gif Ozłocę Cię normalnie kobieto - dzięki Tobie zasnę dzisiaj szczęśliwa:lol2: --- Edit zamawiam jutro, bo już widzę więcej rzeczy wartych posiadania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Asia, jesteś wielka Zobaczę, czy znajdę w archiwum obrazki z wnętrzami spokojnymi, ale z pazurkiem. Na początek coś co uwielbiam – styl francuskich, włoskich, austriackich i szwajcarskich chalet. Lubię je za klimat i ciepło. Brakuje tylko kota rozciągniętego na kanapie. Te wnętrza mają masę drewna na ścianach i sufitach, ale będą równie dobrze i ciepło wyglądały jeśli drewno się otynkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 I taka właśnie latarenka zadecydowała o charakterze domu:PPesteczko, nie krępuj się - tę pierwszą fotkę czuję już na pierwszy rzut oka.Najchętniej siedziałabym przy kompie do rana ale niestety dzieć śpi od 21 - znaczy może zrobić wędrówkę o 3, czyli wypadałoby iść spać i/lub upodlić się drinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 zasnę dzisiaj szczęśliwa:lol2: Za takie chwile uwielbiam FM Asia, jesteś wielka A to akurat nie wiem czy dobrze p.s. Jeszcze w podobnym stylu TO, ale pewnie już tam sobie sama wyszperasz co potrzeba I może TAKI gotowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 30.11.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Wklejam nieśmiało moje wypociny - weźcie poprawkę na to, że mam ubogą bibliotekę i nie umiem tapetować.Chodzi mi o zamysł latarenkowy - potem usunę. http://img5.imageshack.us/img5/5673/j7ec.png http://img823.imageshack.us/img823/1848/sta6.png Edytowane 30 Listopada 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Anetka piekny ten twoj zamysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Chloe, a Ja myślałam, że Ty idziesz w nowoczesność Bardzo ładnie Ci wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Marimag, mi sie wydaje ze Chloe idzie w nowoczesnosc z nutka akcentu klasyki... no chyba ze sie myle, to mnie poprawcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts