pestka56 30.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Jest sporo takich. Też uwielbiam. Gdzie je chcesz mieć? Próbowałaś szukać przez grafikę google „houzz transparent lamps”. Tak można po obrazku dopaść skąd jest Emotki możesz kopiować stąd http://www.cheesebuerger.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigsNaciągasz kursor na emotkę, klikasz prawym klawiszem, wybierasz kopy i wklejasz w posthttp://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/a122.gif też przy pomocy prawego klawisza. Sorry jak uczę, chociaż wiesz Edytowane 30 Listopada 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Nie zapisałam sobie fotki i nie mogę jej teraz KUŹWA znaleźć.Szlag !!!! Nie pamiętam jak szukałam.Próbuję dokonac retrospekcji,ale doopa blada. Skolioza !!! To były zwisy w typie tych co ostatnio wkleiłaś, ale same klosze miały troche inny kształt.Nie wiem czy pojedyncze i na zdjęciu pokazane w grupie czy jeden rozbudowany o zwisy na różnych wysokościach. Wyryje sobie na czole : Podoba się ? Zapisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Do tej pory gustowałam w innych ( Chloe ) ale cos mnie siem poprzestawiało ( Chloe) i podoba się ciut insze ( Chloe). Na razie nie mam ich gdzie dac bo .....nie mam gdzie dac , ale myslę, zbieram, rozkminiam, kombinuję, zestawiam, zakochuje sie i odkochuje.... Normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Nie zapisałam sobie fotki i nie mogę jej teraz KUŹWA znaleźć. Szlag !!!! Nie pamiętam jak szukałam. Próbuję dokonac retrospekcji,ale doopa blada. Skolioza !!! To były zwisy w typie tych co ostatnio wkleiłaś, ale same klosze miały troche inny kształt. Nie wiem czy pojedyncze i na zdjęciu pokazane w grupie czy jeden rozbudowany o zwisy na różnych wysokościach. Wyryje sobie na czole : Podoba się ? Zapisz ! Mari, dźgnij palcem, które to było najbardziej podobne to tych „szklaneczek”. Większość z archiwum mam opisane nazwami, albo miejscami. Znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.11.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Lusterka do latarenek - super pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 A co Ja ma dźgać ?Szklane cóś na sznurku.Teraz tak sobie myslę, że to bardziej takie skandynawskie było niż designersko nowoczesne.Po kliknięciu na lampę, pojawiły się zbliżenia i zdjęcie jak wisza w grupie nad stołem.To pomogłam...cholera ! Tez teraz siedzę i szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Marimag, moze ty to widzialas w ktoryms linku ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Chloe, powrzucam fotki szklanych lampek. Może Mari znajdzie tę, której szuka. Sporo tego, więc potem usunę posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Pestko, dzięki serdeczne, ale to nie te.Przejrzałam juz ponad 200 stron i mam oczopląs. Szukam dalej, ale chyba filmik mi sie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Pestko, dzięki serdeczne, ale to nie te. Przejrzałam juz ponad 200 stron i mam oczopląs. Szukam dalej, ale chyba filmik mi sie urywa. Spróbuj tak https://www.google.pl/search?q=transparent+glass+pendant+light&safe=off&client=firefox-a&hs=EZv&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=u3SaUpe4EYa6hAeY2oF4&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1680&bih=921 https://www.google.pl/search?q=clear+glass+pendant+light&safe=off&client=firefox-a&hs=FKG&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=GHaaUvKoG8OthQf364CgBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1680&bih=921 Edytowane 30 Listopada 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.11.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Przyznam, ze zgłupiałam.Obejrzałam tyle, że zapomniałam jak wygladały tamte.Wszystkie wydają mi sie takie same. Idę po procę. Zastrzelę się. Dzięki pestko za pomoc i anielska cierpliwośc.Chloe sorki za bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.12.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ALE TU SIĘ DZIAŁO WIECZOREM! Mari, te kule były przezroczyste? Bo mam u siebie jakieś nad stołem, to może jakimś cudem one są? Dziewczyny, przyszło mi jeszcze do głowy, żeby te zwisy w pustce nad salonem też nie były jakieś ultra nowoczesne. Mogłoby być coś takiego nawiązującego do latarni albo chociaż zabudowane od dołu, tak jak na pierwszej inspirce od Pesteczki. Chciałabym motyw latarenki gdzieś powtórzyć właśnie. Jak macie jakieś ciekawe zwisy ale niekoniecznie nowoczesne, za to zabudowane od dołu, to ja chętnie przygarnę taką inspirację, a najlepiej nawet od razu nazwę lampy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.12.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Hej Chloe Tak, tamte były transparentne, ale coś mi się kojarzy, że miały w szkle babelki powietrza ( po wczorajszym, nie mogę sobie ufac) Kochana, co do latarni to Jest ich w bród. Nie wiem tylko czy Twój budżet jest w stanie to ogarnąć. Jeśli to pustka i leci przez 2 kondygnacje to potrzebujesz latarni morskiej a nie latarenki, a to niestety kosztuje OKRUTNIE !!! Nawet na Houzz, widziałam cuda wianki, ale ceny...buhahahahahaha Najpiekniejsze latarnie są w stanach. Widziałam tez cuda w UK, ale sa to zwykle zabytki. Zapytaj wujka google o : cooper lantern, old victorian oryginal lantern.....wyjdzie Ci tego. Wejdź równiez na Joss and Main, abey UK, Overstock. Powiem Ci, że w taka pustkę dałabym właśnie kulki. Są delikatne, znikaja w przestrzeni przez swoja transparentność, mozna je powiesić w rozmaity sposób. Jeśli koniecznie chcesz latarenkę, to możesz ja wcisnąć w wiele pomieszczeń. Może wiatrołap, holl, kuchnia ( fajne połączenie nowoczesnej zabudowy z jakims akcentem klasycznym, tylko warunek, latarnia musi być bardziej "nowoczesna" ), w łazience, może na tarasie.... Masz naprawdę wiele możliwości. Myśl nad bazą i ogólnym stylem. Wydaje mi się, że zupełnie co innego pokazałaś na inspiracjach ,a do zupełnie innego efektu dążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.12.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Mari czy tobie chodzilo o taka lampke? http://www.oswietleniewnetrz.pl/data/foto.php?f=1295984290%2Fchef_w2_amber_2.jpg&w=300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.12.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Niestety, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 kurka.. pozniej poszukam.. oddaje kompa mojemu zonkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts