marimag 03.12.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Śliwowiczkę ściągam z kredensu Nieco na płd-wsch od miasta, po zachodniej stronie rzeki. Pestka, zaczynam dostawac pomroczności... Czyzby bliżej niż sądziłam??? Dawaj po oczach konkretem bo tak się namierzasz jak Krzysiu w GPS-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.12.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Pestka, zaczynam dostawac pomroczności... Czyzby bliżej niż sądziłam??? Dawaj po oczach konkretem bo tak się namierzasz jak Krzysiu w GPS-ie 10 km za Zalesiem, a 5 przed Górą Kalwarią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.12.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 o Górze to wyguglałam po kodzie pocztowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.12.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 10 km za Zalesiem, a 5 przed Górą Kalwarią E ! To nie moje rewiry Ja mieszkam na północnym wschodzie czyli KURNA zupełnie odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 E ! To nie moje rewiry Ja mieszkam na północnym wschodzie czyli KURNA zupełnie odwrotnie. To ile km macie do siebie? -- U mnie przekomarzanki z panem od deszczówki - targuję się ostro, bo MUSZĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 to kto z moich okolic bedzie? nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Meliska, wskakujesz do naszej grupy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 to znaczy? wy blisko mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 03.12.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja już z Wami nie gadam, ja całkiem z południa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wojnarki... ja nadal nie wiem jak daleko sa dziewczyny ode mnie... na dzien dzisiejszy ja tez z poludnia...ale nie tego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 03.12.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja Mmelisko myślałam o Włoszech, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 to znaczy? wy blisko mnie??? Co to jest 200 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja Mmelisko myślałam o Włoszech, a Ty? eee niee no o takim poludniu to ja nie myslalam powalilas mnie na lopatki teraz :lol2: ja poludniowy zachod Norwegii ... na zachodnia polnoc Polski to nakrecilam Anetka no wez mnie kurka tak dalej dobijaj.... 200 to duzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 eee niee no o takim poludniu to ja nie myslalam powalilas mnie na lopatki teraz :lol2: ja poludniowy zachod Norwegii ... na zachodnia polnoc Polski to nakrecilam Anetka no wez mnie kurka tak dalej dobijaj.... 200 to duzo ... W kontekście Norwegii, to przecież pikuś -- No dobra, chyba się uda - będę miszczem negocjacji, jak to wypali. Deszczówka spacyfikowana:wiggle: -- U mnie normalnie zima się robi:jawdrop: Pojechałam na budowę, żeby ustalić, gdzie będzie wyłaz na poddasze nieużytkowe i dach, a tam sople mi z dziury na świetlik wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.12.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A może cieśla miał gile ???? Pocieszać się mozna zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A ja ci powiem Meliska, że my do siebie też ze 200 km mamy....ale jak będziemy jechały na zlocik to razem możemy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 zresztą, ty wiesz....na Warszawkę to my razem.....na koniu:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A może cieśla miał gile ???? Pocieszać się mozna zawsze Całkiem możliwe, bo słabo z dołu widziałam;) Ja nie wiem, jak oni wytrzymują na tym dachu - ja po godzinie na budowie pół godziny odmarzam w wannie:jawdrop: Beatko, Meliska i bez konia chętnie na zlot przybędzie- taka dusza towarzystwa nie usiedzi, gdy coś się dzieje:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No ja myślę...mam nadzieję, że uda nam się w szerszym gronie spotkać http://www.pic4ever.com/images/grouphug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No ja myślę...mam nadzieję, że uda nam się w szerszym gronie spotkać http://www.pic4ever.com/images/grouphug.gif Ania - pewnie że tak - będę Królową Śniegu w Tropikach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts