pestka56 04.12.2013 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Do Pałacu Kultury mam równo 37 km. Mari dodaj swoje kilometry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 04.12.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Do Pałacu Kultury mam równo 37 km. Mari dodaj swoje kilometry a ja 1,5 godzinki w gorze a moze Bruksela ?Jak postawie te swoje 300 m2 to miejsca nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.12.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 a ja 1,5 godzinki w gorze a moze Bruksela ?Jak postawie te swoje 300 m2 to miejsca nie zabraknie Światowo się zrobiło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.12.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 same szychy tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 W kontekście Norwegii, to przecież pikuś no tak...co to jest te 1200 a 200... lub w powietrzu 1000km pikus... Pan pikus dzien dobry... lece nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Beatka!!! ale my te nasze rumaki zamienimy wyjatkowo na zlot na jakies ogiery co nie? Ja juz nawet kreacje wybralam odpowiednia do spotkania http://img2.national-geographic.pl/uploads/photo/322/322299/amazonka-konie-322299-large.jpg Aneta, zebys wiedziala, oj zebys wiedziala... ino do tej Wawy...czy gdzie to by mialo byc,...nie mam bezsposredniego lotu..dostalam przed 3dniami zaproszenie do kuzyna i kuzynki na odwiedziny..bo ja nigdy w tej naszej stolycy nie bylam... i kurka kombinuje co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Nie widze kreacji http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif no jak to nie? no ta zielona suknia... na moim ogierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.12.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Beatka!!! ale my te nasze rumaki zamienimy wyjatkowo na zlot na jakies ogiery co nie? Ja juz nawet kreacje wybralam odpowiednia do spotkania http://img2.national-geographic.pl/uploads/photo/322/322299/amazonka-konie-322299-large.jpg Aneta, zebys wiedziala, oj zebys wiedziala... ino do tej Wawy...czy gdzie to by mialo byc,...nie mam bezsposredniego lotu..dostalam przed 3dniami zaproszenie do kuzyna i kuzynki na odwiedziny..bo ja nigdy w tej naszej stolycy nie bylam... i kurka kombinuje co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.12.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Melisko...ja u Ani-Mari pokazywałam swojego rumaczka:D i strój mnie się "podobuje" taki nawet:D http://img21.imageshack.us/img21/8668/pvh5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 to ty Beatka rob za ma amazonke w koffbojskim wdzianku no jak juz takie przybedziemy to cos mi sie wydaje, ze nas na pewno nie pogonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 04.12.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ale Wam dobrze - jestem zasypana robotą. po grzywę konia mego. Nie wiem, kiedy się wygrzebiemy:mad: A tu jeszcze gorące negocjacje z elektrykiem, deszczówka już się zaklepała na sobotę, a do tego wyceniły się pozostałe okna i trzeba podpisać umowę. A ja jestem tylko jedna:cry: Nie wyrabiam. Żeby było fajniej huragan jakis idzie, a u mnie dach się robi:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.12.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Na własne życzenie się rozchorowałam, ehhh:sick: Siedzę w łóżku prowadzę hot line z elektrykiem, deszczownikiem i kierownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.12.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 trzymaj sie http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.12.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki Pralinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.12.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 trzymaj sie http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif Ale zagrzanie do walki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.12.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 dziś wieczorem GORĄCY CHŁOP i GRZANE PIWKO jutro będziesz jak nowo narodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.12.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 HOT Będę co najwyżej od gorączki - angina zwaliła mnie z nóg.Mam nadzieję, że jutro się pozbieram;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 jutro to lepiej z domu nie wychodz.... wichura bedzie na maksa, jezeli jestes z polnocy... ja wlasnie to przezywam dzisiaj u siebie od rana (wiecej info u vipek ) Pralinka, ale ty motywujaca jestes ..zeby tak siusianiem usmiech narysowac, no no chlopaki przy tobie wymiekaja :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 05.12.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Pralinka, ale ty motywujaca jestes ..zeby tak siusianiem usmiech narysowac, no no chlopaki przy tobie wymiekaja :lol2::lol2: mam to od Ciebie /chyba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 05.12.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 jutro to lepiej z domu nie wychodz.... wichura bedzie na maksa, jezeli jestes z polnocy... ja wlasnie to przezywam dzisiaj u siebie od rana (wiecej info u vipek ) Pralinka, ale ty motywujaca jestes ..zeby tak siusianiem usmiech narysowac, no no chlopaki przy tobie wymiekaja :lol2::lol2: U mnie też wiatr hula, wicher dmie i takie tam;) Pozdejmowałam lekkie przedmioty z balkonu, bo nie wiadomo, czy i gdzie się rano odnajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts