_Chloe_ 11.12.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Tak ! U mnie zyrandole to jak buty czy torebki u innych Nie łam się tą droga bagienną. Chłopaki sobie poradzą. Mierzyłas sobie cisnienie ? A może to cos z oczami ? To tak, jak u nie- buty i torebki są na odległym miejscu w porównaniu z fisiem wnętrzarskim - od zawsze;) A dzięki - poradzą sobie - dopłacamy tysiaka i w 2-3 dni wniosą te dachówki na piechotę. Trudno - strata jest ale gorzej by było, gdyby zima zastała nas w połowie dachu. Ciśnienie - nie śmiejcie się tylko- zażyczyłam sobie ciśnieniomierz pod choinkę. Mam bardzo niskie ciśnienie - po 3 kawach ledwie dobija do 110 na 70 - chodzę jak śnięta ryba nieraz. Może to przez stresującą pracę - poza nią serce mi prawie nie bije;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 No to masz pewnie i zimne stopy i dłonie i......uszy Teraz szaleje cisnienie plus Twoje niskie = zombie. Ruchu więcej, lufka koniaczku no i seks !!!! Ja wiem, ze inicjator popędu mamy mały, no ale dla zdrowotności, trza sie zmusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.12.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a u mnie buty i torebki to najniżej... mam jedną torebkę, po jednej/dwie parze butów na porę roku i gites niecierpię zakupów ciuchowych łażenie, szukanie, mierzenie to nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ZOMBIE - to ja właśnie Czas odszukać ośrodek popędu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a u mnie buty i torebki to najniżej... mam jedną torebkę, po jednej/dwie parze butów na porę roku i gites niecierpię zakupów ciuchowych łażenie, szukanie, mierzenie to nie dla mnie Witaj w klubie - nie znoszę "babskich" zakupów:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 KOCHANE MOJE !!!! Aż sie popłakałam...... To Ja myslałam, że jestem trolem...że dziwadłem...że czubem.... A tu ??? Okazuje się, że jest nas więcej ! Aż 3 ! Musimy się spotkac i połazić po złomowiskach, sklepach narzędziowych i hurtowniach części do samochodów ciężarowych Ale będzie czad ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 KOCHANE MOJE !!!! Aż sie popłakałam...... To Ja myslałam, że jestem trolem...że dziwadłem...że czubem.... A tu ??? Okazuje się, że jest nas więcej ! Aż 3 ! Musimy się spotkac i połazić po złomowiskach, sklepach narzędziowych i hurtowniach części do samochodów ciężarowych Ale będzie czad ! Ja chętnie - daleko do Was mam ale czuję, że to byłyby świetne zakupy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.12.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ... połazić po złomowiskach, sklepach narzędziowych i hurtowniach części do samochodów ciężarowych ... gadaj kiedy?????? może coś wyczaimy wspólnie ciekawego i będę znów mogła rzeźbić dla mojego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dam Wam znać. Muszę tylko wyczaić kiedy będą mieli akcje "Wietrzenie magazynów" lub wyprzedaże. Nigdy nie byłam z kolezanką na takiej akcji. A po tym, zapraszam Was na setę w miejscowej mordowni i kaszanę od kierowniczki, tegoż lokalu. Strój wiecie jaki....nijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dam Wam znać. Muszę tylko wyczaić kiedy będą mieli akcje "Wietrzenie magazynów" lub wyprzedaże. Nigdy nie byłam z kolezanką na takiej akcji. A po tym, zapraszam Was na setę w miejscowej mordowni i kaszanę od kierowniczki, tegoż lokalu. Strój wiecie jaki....nijaki W dechę. Mam takie nijakie kalosze - idealne na tę okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ja otrzepię z moli mój wyjściowy waciak.Walonki i torebkę ze sklepu "Tani Armani" oraz trendy apaszkę już mam...Poszukam jakiejś twarzowej biżu i w miasto ! Aaaa zapomniałam!Makijaż też bym jakis uskuteczniła, tylko, ze Ja nie zaznajomiona z kosmetykami ( bo sie nie maluję) i instruktaz z YT by sie przydał. O !Taka ze mnie gwiazda !....betlejemska ...w mordę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Ja otrzepię z moli mój wyjściowy waciak. Walonki i torebkę ze sklepu "Tani Armani" oraz trendy apaszkę już mam...Poszukam jakiejś twarzowej biżu i w miasto ! Aaaa zapomniałam! Makijaż też bym jakis uskuteczniła, tylko, ze Ja nie zaznajomiona z kosmetykami ( bo sie nie maluję) i instruktaz z YT by sie przydał. O ! Taka ze mnie gwiazda !....betlejemska ...w mordę ! Córa Asizett robi ostatnio mekeapy - może by nas poratowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Widziałam...No powiem Ci, że stylizacja taka zupełnie nasza, nie ?Ni to makijaż, ni to efekt za słonej zupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Widziałam... No powiem Ci, że stylizacja taka zupełnie nasza, nie ? Ni to makijaż, ni to efekt za słonej zupy.... Doskonale dopełni image - czuję go, pasuje jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.12.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 to ja się wyłamię ciut od Was - ja chcę niebieski cień i różowe usta!! widziałam to w jakimś magazynie trendowo/modowym a swoją drogą muszę się wybrać na szrot jakiś i popatrzeć co tam mają ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 to ja się wyłamię ciut od Was - ja chcę niebieski cień i różowe usta!! widziałam to w jakimś magazynie trendowo/modowym a swoją drogą muszę się wybrać na szrot jakiś i popatrzeć co tam mają ciekawego Niebieski też może być- nie będziesz bardzo odstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.12.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Dziołchy ale z Was krejzole A Ty nie miałaś się wełnić na machoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 11.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ooo powtarzasz sie ,hm chyba juz cos chlapnelas w oczekiwaniu na otwarcie winka;)wszystkiego naj ,naj;;;; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.12.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 100 lat ! 100 lat ! Wszystkiego co naj, szczęścia, usmiechu, kasy, miłości, przyjaciół, radości, pogody ducha, sukcesów, pociechy i pięknego futerka życzę JA http://us.123rf.com/400wm/400/400/yupiramos/yupiramos1206/yupiramos120600169/14039029-kartka-urodzinowa-z-cute-owiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.12.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 I ode mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts