pestka56 17.12.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Sorry Mari, ja dziś 2 roboty na raz ciągnę i oczywiście wsio na wczoraj. Telefon ma wyłączony dźwięk, bo inaczej dzwoniłby bez przerwy. W ten sposób piszą maile zamiast dzwonić co 5 minut. Ja mam te samą informację, a nikt mi nie p...rzy w ucho. Inaczej bym nic nie zrobiła.A jeszcze usiłuję z przeziębienia wyjść żeby sie ogarnąć przed świętami.Na fm zaglądam, bo jak nie to potem wyjść na prostą nie mogę. Za dużo piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 18.12.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 takze dziewczyny zeby pesteczce zycia nie utrudniac konkrety piszemy a nie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.12.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Piękna! Nic, tylko kasę mieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.12.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Chloe zdecydowalas sie juz na konkretne plytki do lazienek? Jakie masz typy? Niestety nie mam czasu Aniu:( Kurde, nie mam czasu, żeby żyć - nie wiem, co się dzieje. Praca mnie dobija, dziecko chore, nie śpię do nocach, nie nadążam z odbieraniem telefonów. Krawcowa grzmi, ze nie podałam wymiarów na sukienkę. No doopa na całej linii.. dlatego mało mnie tu. Wpadam tylko, żeby sobie humor poprawić Waszymi tekstami;) Jedyne, co udało mi się ustalić, to to że kwarcyt bardzo się rysuje. Widziałam próbki na własne oczy i byłam zaszokowana. Jeśli coś ma stanowić blat, to nie powinno być z kwarcytu (chyba że jest jakaś odmiana, której w sklepie kamieniarskim nie mieli). Wycena na moją łazienkę (przy zmianie na czarny granit) to ponad 2500 zł z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.12.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Nie wiem o co chodzi? Rozmawiacie o o blacie do łazienki?To może coś z typu solid-surface? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.12.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 takze dziewczyny zeby pesteczce zycia nie utrudniac konkrety piszemy a nie ........ To Ja się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 , ale jak nie będziecie pisać, to ja w doła wpadnę. Tak to sobie przynajmniej czytam i odkładam odpisywanie-dopisywnie na ciut później. Chloe, o co chodzi z tym kwarcytem.? Ja myślałam, że to na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.12.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Spojrzcie: http://img28.imageshack.us/img28/9795/zi7i.jpg ta ciemna obwódka wokół bidetu i miski to kwarcyt. Jednocześnie stanowi blat i parapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 fajne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A to ściana nad wanną też kwarcyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 18.12.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A to ściana nad wanną też kwarcyt? Na szczęście nie - zwykła płytki - odcień też jest delikatnie inny - ten kwarcyt jest ciemniejszy. -- Dziewczynki, Wy tu sobie śmiało plotkujcie, ja się trochę wycofałam, b o walczymy z zapaleniem oskrzeli ale mam nadzieję wszystko nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.12.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 a ja znalazłam taki oto wynalazek : tam taram http://i40.tinypic.com/2ez02mt.jpg Oto ozdobny grzejnik do łazienki na przykład!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Całkiem fajne ale czy to nie jest przypadkiem naklejka jak na lodówkę? Pokaż link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 19.12.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/trendy/ Ja to widziałąm wczoraj w katalogu ich Zamawiam od nich jeden grzejnik do łazienki , a Karolina zamówiła do całego domu z tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Chloe jak Twoje dziecie? Poprawiło się trochę? Odpukać chyba lepiej jest. Za to mąż zaniemógł, kuźwa:bash: Ubraliśmy choinkę - takiego WIEŚNIAKA (bez urazy;)) jeszcze nie mieliśmy - czego tam nie ma! Paskurny mix tego, co lubi dziecko - złota kaczka, żaba w piórach, samochody i hit -ogórek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Nie omieszkam poprosić o fotkę To chyba z rana, bo lampa mi padła i nic nie będzie widać --- Aaa.. u nas dachówka już na dachu. Niestety moi górale jutro jadą do domu i gąsiory zrobią się dopiero w styczniu. Dzisiaj impregnowali więźbę na przycięciach i kładli dachówkę nad garażem. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.12.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Raczej dach nam już nie odleci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 20.12.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 no baaaa:Draczj nie.....Uwzaj teraz na siecie bo jak maz zalegl to i zona moze kolo niego:yes:jakis rutinoscorbin sobie zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.12.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Chloe duzo zdrowka dla Was i sil special 4U wazne, ze dziecko zdrowieje !!! to nic, ze na choince jest wszystko wazne,ze jest i cieszy zrelaksuj sie nieco, bo sie wykonczysz ..... super, ze dachowka juz jest gratuluje i czekam na zdjecia ja tez zaganiania, pewnie innymi sprawami, ale trzeba znalezc chwile dla siebie robilam jeszcze porzadki przy domu, przenioslam palete, na to rozne cegly, wytargalam jakies 5 m prety, na drugi koniec dzialki i niemla sie nie poobrywalam ...... Wiec powiedzialam dosc ...... Bez przesady ...... Ilez mozna ..... no i teraz zajme sie tylko tym co trzeba w domu zrobic,glownie jedzeniem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.12.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki Słonko, no właśnie - trzeba odpocząć.. tylko ze ja nie umiem:sick: Bigos już mam, kapusta z grzybami jest, farsz do pasztecików zamrożony, dzisiaj zrobiłam pierwszą porcję kruchych ciasteczek. Mam jeszcze w planach tort chałwowy (tylko przepis mi się zawieruszył). Mam też kaczkę ale chyba nie znajdę czasu, żeby coś z nią zrobić, najwyżej dłużej się pomrozi;) Ania, pamiętliwa wełno - proszę bardzo - ogór:http://img34.imageshack.us/img34/2072/mr3r.JPG Żabisława: http://img19.imageshack.us/img19/174/pnx9.jpg Dziecko uczy innego spojrzenia na świat:p Edytowane 20 Grudnia 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts