ivy17 23.01.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 chyba bala bym sie korzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.01.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Nawet na szyi powiesic i nie zdejmowac ceny ...ale szpan ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.01.2014 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Słowo daję - pierwszy raz w życiu pomyślałam, że ma kibelek piękną linię. Chyba dostaję wnętrzarskiego fixum-dyrdum:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 a mi się plytki podobają drogie to to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.01.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ale te plyteczki betonowe sa piekne!! Wiesz co mozesz zrobic kup skarbonke (taka co sie tylko jednorazowo otwiera) podpisz zbieram na kibel i bidet! I tam wrzucaj cala reszte z zakupow albo "niepotrzebna" kase (ha ha ha!) nim sie obejrzysz a tron bedzie na swoim miejscu. Chyba muszę ją kupić czym prędzej;) a mi się plytki podobają drogie to to ??? Właśnie nie zapisałam sobie ale w necie ta sama wielkość i firma to 150-200 zł/m. Za to drugie płytki, których zdjęcia nie mam są po 79,90 i jestem nimi oczarowana - mam nadzieję, że to nie dziadostwo jakieś. Nazywają się Essensa Graffito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.01.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Sprawdziłam w "moim" sklepie mającym z reguły vileroje taniej, ale też sama deska 219.91 Eurosów, a kibelek sam 469,50 Eurosów, ponoć z 900 przeceniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.01.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Sprawdziłam w "moim" sklepie mającym z reguły vileroje taniej, ale też sama deska 219.91 Eurosów, a kibelek sam 469,50 Eurosów, ponoć z 900 przeceniony. Dzięki za dobre chęci Dorka:hug: Mam jeszcze jedną opcję - projektantka może je kupić na swoje rabaty i chyba skorzystam, jeśli oczywiście do tej pory nie wyleczę się z La belli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.01.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Chloe, mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli wkleję u Ciebie: prośbę o wsparcie dla Córeczki jednej z naszych koleżanek z forum Edyty E&K dziewczynka ma ciężką wadę serca i wymaga pilnej operacji we Włoszech: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!!&p=6331484#post6331484 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Jasne, że się nie pogniewam. W takich chwilach człowiek wie, jak błahe są jego problemy. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.01.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Jasne, że się nie pogniewam. W takich chwilach człowiek wie, jak błahe są jego problemy. dokladnie.. wiec smialo robimy zzute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.01.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dokładnie Meliska. Ja bynajmniej nie próżnuję - wzięłam sobie Wasze rady do serca i myślę o zmianach w kuchni. Mam pomocnika, więc idzie sprawnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.01.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Zdradź jakieś szczegóły:mad: Gdzieś brzęczło mi w głowie to, co powiedziała kiedyś Reni. Nie chciałam zrezygnować z wyspy w szerz ale czułam, ze to upór maniaka raczej, niż rozsądek i postanowiłam się przemóc. Inspiracja: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/802/a4hz.png Pierwsze próby: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/404/4c0h.png Proszę bardzo: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/28/tbky.jpg Made by Magda34 Edytowane 26 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.01.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 no i jest szafka narożna hehe ja bezwzględnie nie akceptuję siedzenia przy płycie, więc mi ten układ nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.01.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Szafka narożna to największy ból:mad: Siedzenie przy płycie mi nie przeszkadza. Przypuszczam, że towarzystwo przy stole będę miała w godzinach porannych, wtedy jeszcze nie ma bulgoczących garnków. Coś kosztem czegoś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A Ja bym wróciła do poprzedniego ustawienia sprzetów, ale zrezygnowałabym z witrynki i w to miejsce wstawiła wysoka zabudowę.Skoro ma tam być lodówka, a przy wyspie będzie sie jadło i pracowało to odległośc lodówka - wyspa jest dobra.Miejsce po byłej wysokiej zabudowie, obstawiłabym tylko niskimi szafkami co optycznie odciąży kuchnię.Tam zaraz jest wejście, więc przy wysokiej zabudowie, wchodzi sie na ścianę szafek a tak, będzie lekko wizualnie.Mam nadzieję, ze wyraziłam się w miarę czytelnie.Łeb mi pęka, ledwo widze na oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.01.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 A Ja bym wróciła do poprzedniego ustawienia sprzetów, ale zrezygnowałabym z witrynki i w to miejsce wstawiła wysoka zabudowę. Skoro ma tam być lodówka, a przy wyspie będzie sie jadło i pracowało to odległośc lodówka - wyspa jest dobra. Miejsce po byłej wysokiej zabudowie, obstawiłabym tylko niskimi szafkami co optycznie odciąży kuchnię. Tam zaraz jest wejście, więc przy wysokiej zabudowie, wchodzi sie na ścianę szafek a tak, będzie lekko wizualnie. Mam nadzieję, ze wyraziłam się w miarę czytelnie. Łeb mi pęka, ledwo widze na oczy. Mari, możesz bardziej łopatologicznie? Bo nie wiem, o które poprzednie ustawienie chodzi? Pierwotnie wysoka zabudowa była po lewej, a witrynka po prawej -wyspa wszerz. Problemem jest głównie lodówka - kiedy jest w ciągu po lewej, jest trochę daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Mogę, ale potem. Mam zapierdzielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.01.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Mogę, ale potem. Mam zapierdzielik Jasne, dzisiaj się nie wprowadzam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.01.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Kto głosuje na starą wersję? Ktoś jest za nową? Czas się kurczy o tyle, że na początku lutego mam spotkanie z elektrykiem i powinnam mu podać, która koncepcja jest aktualna.. Magda sporo rzeczy mi rozjaśniła - wklejam jeszcze opcję mniej inwazyjną - czyli coś pomiędzy wersją starą a nową - lodówka we wnęce, a wyspa wzdłuż. (reka mi się omsknęła i zrobiłąm za blisko płytę i zlew ale wiecie, o co chodzi) http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/15/iocl.jpg Edytowane 26 Stycznia 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.01.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Porównanie:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/543/t0k7.jpgOd lewej najnowsza--->najstarsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts