_Chloe_ 22.02.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Chloe, a to okno chcesz mieć otwierane, tzn. często otwierane? Chciałaś je zasłaniać żaluzją albo czymś? Napisz coś, bo może mam rozwiązanie, żeby wilk był syty i owca cała. Cieszę się, że trafiłam. Projekt fajny, a cały czas czegoś mi brakowało Ostatnio chodzą za mną ciemne sufity. Nie wszędzie, ale świetnie robią w pomieszczeniach. Pesteczko, otwierać okna nie będę w zasadzie wcale (tylko do mycia), chciałam tylko pokorzystać ze światła, którego dostarcza - szału nie ma, bo okno ma 120x60 cm i zaczyna się na wysokości 180 ale zawsze trochę światła dziennego da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.02.2014 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 ja byl rolete z odcinkiem brakujacego mostu zrobila ze jak sie ja opusci na dol to bedzie widac polaczenie ze sciana Jest to najlepsza opcja wizualna ale będę wtedy miała ślepą łazienkę.. Szukam ratunku w innej grafice, która nie wejdzie w okno;) Czekam na to, co Pesteczka wymyśli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 22.02.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Chloe, wersja z mostem zabójcza, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.02.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Wow! Jedna mała pestka, a jak zamiesza to z przytupem... A może jakaś grafika, która ma w sobie okna i to prawdziwe byłoby wmontowane w obrazek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Są materiały na rolety, które po zadrukowaniu są przejrzyste. Pamiętasz reklamy na tramwajach i autobusach, na szybach były takie siateczki? Od środka było wsio widać na zewnątrz, a na zewnątrz były obrazki i wcale nie było widać tych dziureczek.Można na żaluzję metalową, czy drewnianą,wszystko jedno, nakleić fragment tapety. Potem porozcinać. Gdy opuścisz i pochylisz w pozycję zasłoń, będzie obraz kompletny.Roletę materiałową też można zadrukować. Zawsze też można poszukać widoku z wolnym miejscem tam gdzie okienko. Wtedy tylko dobrać kolorem, lub pomalować, żaluzję. Chodzi o to, żeby ładne było w black & white. Ania i Asia, to nie takie proste. Wklejenie tapety do okna, a wyżej już nie zabije efektZnalezienie odpowiedniego zdjęcia z oknem we właściwym miejscu i wielkości graniczy z cudem. Ja mogę taki montaż zrobić, ale nie jest to łatwe. Np. Most Rialto w Wenecji – jest woda, jest piękna architektura i można pokombinować z oknem. Trochę to teatralnie może wyjdzie, ale kto wie? Trzeba by spróbować.Można też coś z Nowego Orleanu albo z Hawany. Tylko, te miasta są ciekawsze w kolorze. Jest dużo zdjęć London Bridge, albo Golden Gate nocą we mgle. Sporo też jest różnych z Brooklyn Bridge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.02.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Są materiały na rolety, które po zadrukowaniu są przejrzyste. Pamiętasz reklamy na tramwajach i autobusach, na szybach były takie siateczki? Od środka było wsio widać na zewnątrz, a na zewnątrz były obrazki i wcale nie było widać tych dziureczek. Można na żaluzję metalową, czy drewnianą,wszystko jedno, nakleić fragment tapety. Potem porozcinać. Gdy opuścisz i pochylisz w pozycję zasłoń, będzie obraz kompletny. Roletę materiałową też można zadrukować. Zawsze też można poszukać widoku z wolnym miejscem tam gdzie okienko. Wtedy tylko dobrać kolorem, lub pomalować, żaluzję. Chodzi o to, żeby ładne było w black & white. Ania i Asia, to nie takie proste. Wklejenie tapety do okna, a wyżej już nie zabije efekt Znalezienie odpowiedniego zdjęcia z oknem we właściwym miejscu i wielkości graniczy z cudem. Ja mogę taki montaż zrobić, ale nie jest to łatwe. . i o to dokladnie mi chodzilo nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jeszcze masty, ale wzięłam pod uwagę okno – widać na ostatnim ile miejsca zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Z Brooklynskim jest problem, ale może trzeba bardziej przyłożyć się do szukania. Nie sprawdzałam co mają photoshtocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 22.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 wow pestka jak zwykle potrafi zaczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Pestuś, a jakby tak wstawić jakis budynek, co by okno Chloe udawało jedno z tych w budynku ?Masz 2 maile i setke nieodebranych połączeń na komórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.02.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Bardzo bardzo bardzo mi się to podoba:rolleyes: Boję się tylko eksperymentu z roletą, żaluzją itp. Wolałabym lukę na okno ale to trudno dopasować, niemniej jednak rozejrzę się za jakąś fajną fototapetą, bo wygląda to rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.02.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 O ja, Pesteczko czarujesz pięknie Chloe, bardzo podobają mi się propozycję Pesteczki z mostami/miastami i szła bym w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jestem za ostatnia propozycją.Białe światła budynków fajnie jakoś wypełniaja tapetę i powtarzają kolor ceramiki. Nie ma az tak duzego kontrastu i wanna fajnie się wtapia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 23.02.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 pesteczko a czemu grupona omijac ?Tak sobie myslalam ze jak pojade na wakacje do bialego to taki wstepny planik bym rozrysowala z pania od ogrodka ,u mnie to tylko 800 m2 z domem takze potrzebuje sensownego rozlozenia ,a na profesjonalny za wielka kase moj M sie nie zgodzi,no chyba ze uklonie sie do elfir OMIJAJ SZEROKIM ŁUKIEM My wzielismy projekt ogrodu z gruponu i jak zobavzylam projekt to spaflam z krzesla. Po chwili wstalam niezle wkur.....na To byla taka zenada ze nawet sie nie spodzielwalam. Zaczynali chyba i nawet programu do projekowania nie mieli tylko darmowy sciagniety z ntu. Taka im afere zrobilam ze mi kase oddali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.02.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 (edytowane) Im dłużej patrzę na te mosty, tym bardziej podobają mi się takie mocno graficzne (nie wiem, jak to ująć) zdjęcia - jak ten: [ATTACH=CONFIG]244438[/ATTACH] A ten cały czas jest pierwszy: [ATTACH=CONFIG]244395[/ATTACH] Jakby się dało wkomponować go w okno, to już całkiem rewelacja. Pesteczko, zrób sobie urlop od pomagania, na spacerek idź, odpocznij trochę Edytowane 23 Lutego 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Ja dziś do lasu na przeszpiegi i płot plotę.Mosty i zdjęcia z perspektywą np. Kolumnady, korytarze są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.02.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Zaplatanki płotowe obejrzała moja siostra i podkradła do inspiracji ogrodowych:yes:Bardzo jej się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 23.02.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Chloe ten z zalacznika za bardzo pstrokatyten z mgłą zdecydowanie fajniejszya podoba Ci sie takie cos? http://czarna-zebra.pl/26-108-thickbox/fototapeta-twarz-sepia.jpg http://styl-sklep.pl/gfx/big/1311925812.4054.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Gosia oba świetne, te obrazki. Maski karnawałowe kapitalne. Perspektywa na jeziorze też super. Problem w tym oknie co to go sobie Chloe fundnęła na ścianie i teraz trzeba zakombinować z obrazkiem, żeby nie wycinało dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.02.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Chloe, wpadłam dziś na Houzz na przepiękny płot. Aż mi się oczy zaświeciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts