_Chloe_ 22.09.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Pesteczko, bardzo Ci dziękuję - rzuciłaś nowe światło na moją łazienkę- najbliższe jest mi takie ułożenie:http://img17.imageshack.us/img17/9599/3rfr.jpgWejście do kabiny byłoby bardzo wygodne Słonko - cenne są zarówno głosy za łazienką, jak i za samym wc - fajnie, jak łazienka już jest, bo później nic nie trzeba przerabiać ale z drugiej strony człowiek co jakiś czas robi remonty i nie jest to jakiś wielki wyczyn przesunąć ścianę w razie potrzeby, także decyzji jeszcze nie ma;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.09.2013 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) chloe-piękne inspiracje;) Polecam serdecznie przedłużany blat w łazience- w naszym przypadku sprawdza się rewelacyjnie-przeszedł już małą dzieciecą wanienke i kąpanie a teraz oczywiście moje malowidła i sadzanie dziecka po wyciągnieciu z dużej wanny:)-tak życiowo i praktycznie;) Podglądam i kibicuje;) Cieszę się, że u Ciebie się sprawdza - teraz mam blat ale nie aż tak długi, jak na fotkach i bardzo sobie chwalę to rozwiązanie:yes: A jak jeszcze wanienkę można postawić, to już w ogóle świetnie - my mieliśmy ze stelażem i ledwo się w naszej klitce mieściliśmy:bash: --- Najnowsza kombinacja: http://img30.imageshack.us/img30/6404/5dj.png Ta opcja wydaje mi się sensowna z tego względu, że bez problemu można otworzyć kabinę, dodatkowo pogłębiając ściankę na geberyt można uzyskać nad kibelkiem szafkę, pod nią zrobić wnękę z podświetleniem, czy jakimś kwiatkiem. Optycznie skróci się też wnętrze. http://img27.imageshack.us/img27/461/5mad.png Edytowane 22 Września 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.09.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) Mam poprawiony rzut kuchni - w kwestii rozmieszczenia nic się już nie zmieni, modyfikacjom mogą ulec drobiazgi. http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/19/sv4c.png Poniżej wizualizacje do poprzedniego układu - jak dla mnie za dużo tu glamour:yes: Gzymsy muszą być mniej zdobione, lampy znajdziemy jakieś prostsze, wstępnie też wolałabym na podłodze gres i drewniane blaty. Zobaczymy, na czym stanie. Bardzo podoba mi się za to witrynka - nada kuchni smaczku i lekkości.Mam też wrażenie, że w kuchni jest za biało, zbyt... sterylnie. Witrynka może być do ziemi. http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/833/fbsc.jpg Dostałam wstępną wizualizację łazienki przy sypialni - jest w fazie dopracowywania - to pomieszczanie jako jedyne miało być po części glamour. Ogólnie wyszło bardzo przyjemnie ale mam jeszcze pytania do projektantki, więc czekam, co odpisze. Edytowane 9 Marca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 25.09.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hejka, wpadlam i szczęka opadła. Znów przepiękne wizki. Jeśli chodzi o elewacje to mi sie podoba nr 1 i 3. Co do kuchni nie wypowiem sie, bo sama z moją mam wielki dylemat. Nie znam się po prostu. Nie moge sie doczekać jak bedziesz u siebie juz to wszystko robić. Bede podglądać. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 25.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 BTW jak wrzucacie takie duze zdjęcia? Ja to robię z kompa i malutkie mi wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 BTW jak wrzucacie takie duze zdjęcia? Ja to robię z kompa i malutkie mi wychodzą Z kompa inaczej nie będzie. ja mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 25.09.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Riri, zapraszam:DKorzystam z Imageshack'a - wkleiłam u Ciebie, jak to się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GOSC12_3 26.09.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dzięki serdeczne laseczki, dzisiaj poćwiczę wklejanie zdjęć Miłego dzionka, oby padać przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.09.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Z kompa inaczej nie będzie. ja mam to samo. Będą duże zdjęcia i z kompa. Trzeba tylko po wrzucenia zdjęcia w okno odp zaznaczyć je i nacisnąć ikonkę z przekreślonym AA. U mnie to działa Chloe, witam się pierwszy raz, ale podglądam od samego początku . Piękny dom będziesz miała, a te przeszklenia są boskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Hæ ! Ja sie tak nie bawie! Tyle boskich inspiracji, ze mi moja pupe rozrywa i dzieki temu nie moge sie doczekac wykonczenia-u siebie... Chloe masz super pomoc od dziewczyn:yes: Twoje pomysly sa rowniez piekne... tak wiec...znowu zaluje ze nie wybudowalam innego domu..no wiesz, takiego "innego" moj dom wogole nie jest ustawny jak teraz zerkam na moja galerie.... wiec znowu lapie dola chyba zaczne uczyc sie robic wizualizacje, bo wiosna ruszamy z zakupami mozecie mi dziewczyny doradzic, jak wgrac meble do programu SH 3D ? lub gdzie szukac tych mebli? z kazdej strony internetowej moge sobie je wybrac? nauke chce rozpoczac "chyba" od jutra Chloe zagladam codziennie,ale malo sie odzywam, bo co ja taka mala szara myszka moge tutaj doradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.09.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Będą duże zdjęcia i z kompa. Trzeba tylko po wrzucenia zdjęcia w okno odp zaznaczyć je i nacisnąć ikonkę z przekreślonym AA. U mnie to działa Chloe, witam się pierwszy raz, ale podglądam od samego początku . Piękny dom będziesz miała, a te przeszklenia są boskie. Rere zapraszam:D Miło mi, że zaglądacie, nie ukrywam że liczę również na cenne rady:yes: Melisko, ja do Ciebie też zaglądam, mijamy się też w ulubionych dziennikach i galeriach:D. Jak Ty masz nieustawny dom, to spójrz na moją kuchnię i dolną łazienkę, oraz razu poprawi Ci się nastrój:p Dziękuję SUPER POMOCNIKOM za wsparcie i pomoc przy kopniętej kuchni i zbyt szczupłej łazience! Jadę na budowę - wczoraj zasypali fundament - może dzisiaj będą ubijać? Edytowane 26 Września 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 W moim dzienniku przestoj... to i tak cud (dzieki dziewczynom) ze go nie usunelam...bo mialo to nastapic po wakacjach... eee pocieszasz mnie.... ale i tak bez sukcesu ja u siebie wyspy miec nie moge, a chcialabym... brak miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.09.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 W moim dzienniku przestoj... to i tak cud (dzieki dziewczynom) ze go nie usunelam...bo mialo to nastapic po wakacjach... eee pocieszasz mnie.... ale i tak bez sukcesu ja u siebie wyspy miec nie moge, a chcialabym... brak miejsca Kobieto, 9 miesięcy produkowałam projekt, a teraz znowu poprawiam, muszę mieć talent, nie ma co:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Kobieto, 9 miesięcy produkowałam projekt, a teraz znowu poprawiam, muszę mieć talent, nie ma co:bash: te 9miesiecy skojarzylo mi sie z jednym talent masz wiec nie ma co walic glowa w ten mur ja chcialam tez indywidualny projekt, moj M nie, pozniej moje pomysly zawsze konczyly jako porazka, wiec wyglad domu to zasluga mojej polowki... co ja moglam zrobic skoro nie wierzylam ze bedziemy sie budowac...zgodzilam sie..:cool:a tu taki placek-dom stoi i to na serio:o ale wykonczeniowka to mnie rozklada...wiec znowu mowie, ze nie damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.09.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) te 9miesiecy skojarzylo mi sie z jednym talent masz wiec nie ma co walic glowa w ten mur ja chcialam tez indywidualny projekt, moj M nie, pozniej moje pomysly zawsze konczyly jako porazka, wiec wyglad domu to zasluga mojej polowki... co ja moglam zrobic skoro nie wierzylam ze bedziemy sie budowac...zgodzilam sie..:cool:a tu taki placek-dom stoi i to na serio:o ale wykonczeniowka to mnie rozklada...wiec znowu mowie, ze nie damy rady Dasz radę i jeszcze będziesz inspiracją dla innych:yes: --- Wróciłam z placu boju - chyba powinnam być budowlańcem - mogłabym siedzieć z panami godzinami. Tylko że oni nie siedzą - mrówieczki niesamowite. Oto, co się dzisiaj dzieje: ... Wjechała również część dawno zapowiadanej konstrukcji stalowej dla utrzymania okna narożnego:wave: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/541/4x7f.jpg Edytowane 9 Marca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.09.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 dwuteownik uwielbiam je!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.09.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 (edytowane) Dzień 19- wychodzimy z ziemi Osiągneliśmy stan zero - taras i podcień będzie zalany za jakiś czas. Nie pamiętam, żebym kiedyś tak się cieszyła na widok gruszki;) Tarasik wczoraj: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/819/mniy.jpg I dzisiaj: http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/208/8jp2.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/59/ccom.jpg Dla mnie to coś więcej, niż tylko kolejny etap - uwielbiam ten dom, mimo że jeszcze go nie ma;-) Najważniejsze, że niczego nie wykopaliśmy - uniknęliśmy problemów z panią archeo. Teraz można spokojnie powiedzieć "niech się mury pną do góry":) Edytowane 9 Marca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 28.09.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 trzymam kciuki za te mury i cala reszte:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.09.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ten kawał stali robi niesamowite wrażenie. W jaki sposób toto zostało uziemione w podłożu, że nie przechyla się na bok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts