Balto 28.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 f.5: tylko o pisuarku zapomniałeś i takim na monety : te 50 groszy od skorzystania:> Zwróciłoby się za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 29.08.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 f.5: tylko o pisuarku zapomniałeś i takim na monety : te 50 groszy od skorzystania:> Zwróciłoby się za jakiś czas Dla Ciebie gratis , całkiem serio piszę jak będziesz przejezdzał przez Tychy darmo udostępnię. 0,50 mnie nie zbawi w tej chwili. http://images65.fotosik.pl/116/1f190a29c4d90d70med.jpg http://images64.fotosik.pl/116/c876d51545b165cemed.jpg Nawet zaproszę na lokalnego browara http://images65.fotosik.pl/116/0a01b482b4926529med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rsh4ll 29.08.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Podłącze się pod wątek. Blechert ile kosztowałyby płyty z najtańszego granitu na nagrobek ? Chciałbym sam wujkowi wszystko zrobić, ale mam mało kasy, więc wole unikać gotowych nagrobków. Wydrążyłbym z 4 otwory wiernicą, zazbroił i zalał betonem. Na to położył płyte granitową jako podest, a później zrobił całą resztę czyli płyty w prostokąt, na to znowu płyta. Nie wiem tylko jak zrobić taką tablicę z napisami i krzyż i w sumie jak to się mocuje, żeby wiatr tego nie przewrócił... Pytam bo chciałbym mniej więcej wiedzieć jakie ceny są.. oczywiście chodzi o to, żeby płyty były maksymalnie cienkie, ale nie bez przesady, żeby nie popękały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 29.08.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jeden pyta o nagrobek granitowy (nie robię nagrobków) a drugi stawia piwko przy toj toju. Lubię takie odjechane wątki:) Trafiliście w mój gust:) Osobiście preferuję Lecha Free:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 30.08.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 m4rsh4ll: w sumie dość prosto: płyty na bokach i tą na wierzchu mocuje się na bazie kleju cementowego (tradycyjnie) czyli mieszasz tzw. maltę - mocny klej cementowy o konsystencji błota i kleisz to wszystko. Możesz jeszcze próbować wzmocnić to prętami. Samą tabliczkę: pręty dwa dziury dwie - czyli końcówką męska i żeńska taki klajster jak wcześniej do dziury w to pręty... f.5: jak będzie okazja czemu ni.... jak będzie ciśnienie na zaworek - niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 31.08.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Podłącze się pod wątek. Blechert ile kosztowałyby płyty z najtańszego granitu na nagrobek ? Chciałbym sam wujkowi wszystko zrobić, ale mam mało kasy, więc wole unikać gotowych nagrobków. Wydrążyłbym z 4 otwory wiernicą, zazbroił i zalał betonem. Na to położył płyte granitową jako podest, a później zrobił całą resztę czyli płyty w prostokąt, na to znowu płyta. Nie wiem tylko jak zrobić taką tablicę z napisami i krzyż i w sumie jak to się mocuje, żeby wiatr tego nie przewrócił... Pytam bo chciałbym mniej więcej wiedzieć jakie ceny są.. oczywiście chodzi o to, żeby płyty były maksymalnie cienkie, ale nie bez przesady, żeby nie popękały.. 5cm to minimum , nagrobek stawiasz na betonowej podstawie ......... napisz na p.w. do mnie to ci wytłumaczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts