krzychu_mal 23.08.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie Potrzebuję sobie zamontować zabezpieczenie antywłamaniowe na okna. Czy macie jakąś firmę do polecenia we Wro, albo w pobliżu? Szukając w ofertach, znalazłem tylko to http://alegratka.pl/ogloszenie/rolety-antywlamaniowe-bramy-zaluzje-22654684.html?h=2b476cd44ad7ed07, a to trochę daleko i nie wiadomo, co to za firma. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie Potrzebuję sobie zamontować zabezpieczenie antywłamaniowe na okna. Czy macie jakąś firmę do polecenia we Wro, albo w pobliżu? Szukając w ofertach, znalazłem tylko to http://alegratka.pl/ogloszenie/rolety-antywlamaniowe-bramy-zaluzje-22654684.html?h=2b476cd44ad7ed07, a to trochę daleko i nie wiadomo, co to za firma. Z góry dzięki za odpowiedzi nawet nie działa ,antywłamaniowe rolety to stalowe albo krata ,rolety zewnętrzne moga utrudnić włamanie bardziej słuzą do zaciemnienia itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 23.08.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Ten link to ściema. Nie ma tanich rolet antywłamaniowych. Profesjonalne w pełni antywłamaniowe rolety są bardzo drogie, a to co ludzie uważają za rolety antywłamaniowe, to taka fikcja i złudne poczucie bezpieczeństwa, a raczej informacja dla włamywaczy, że nikogo nie ma w domu.. Zdecydowanie rozsądniej jest zrobić instalację alarmową i płacić niewielką opłatę za dozór firmie ochroniarskiej... 40 zł miesięcznie... w tym nawet dwa przyjazdy do fałszywych alarmów... nie znam nikogo kto by założył jakikolwiek rolety zewnętrzne w okolicy... w rodzinie i wśród znajomych. Niechby rolety kosztowały 10 000 zł za to mamy 20 lat ochrony budynku przez firmę dozorującą, która dojedzie w jakimś tam czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 23.08.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Na podstawie takiego "ogłoszenia" chcesz podejmować decyzję o współpracy? Skąd wiesz, że daleko jak w ogłoszeniu nie ma żadnych danych poza nr telefonu? Ogłoszenie zamieszczono 17 sierpnia br. Zaraz pewnie pojawi się 5 wpisów "zadowolonych" z usług tej firmy. Oczywiście każdego zadowolonego będzie to pierwszy wpis na FM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.08.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ja zainwestowałam w okna i ochronę. Rolety mam dla wygody - cień dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.08.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ja zainwestowałam w okna i ochronę. Rolety mam dla wygody - cień dają I to jest właściwe podejście do tematu. Tej wygody może być więcej - każdy znajdzie swoje inne przeznaczenie. A że niektórzy uwierzą w jakieś szczególne właściwości antywłamaniowe to ich sprawa. Oby się nie mieli okazji zdziwić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu_mal 17.09.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ok, przekonaliście mnie, że nie ma sensu montaż takich rolet. Zamiast tego chciałbym założyć porządny system antywłamaniowy w domu, jednak nie po jakiś zaporowych cenach. Kojarzycie tę firmę http://alegratka.pl/ogloszenie/montaz-serwis-alarmy-kamery-domofony-22483566.html?h=ee7b47c78956f86f? Kogo polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts