owcaania 14.07.2015 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dzieki dziewczyny:hug: Migotko koniecznie pochwal sie jak wanna zajmie swoje miejsce Co sadzicie czy mozna wymieszac dwa takie krzesla z eamesami przy stole?Krzesla sa granatowe czego nie oddaja zdjecia Czy to troche przerost formy nad trescia?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 15.07.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 yes, yes, yes ja uwielbiam te krzesła gdzie je upolowałaś? i jaka cena, bo ja szukam u nas w szkockich tkmaxach nie ma a w sklepach meblarskich ceny zwalaja z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 15.07.2015 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Junona w TK oczywiscie;), Co jakis czas rzucaja je (u nas sa jeszcze 2 pudrowe z lwia kolatka-ale te te, to jakos nie moj klimat). Mam straszna ciagate do tych krzesel ale wiem ze eamesy sa znacznie znacznie tansze:evil:. A problem z TK-jem jest taki ze wrzuca 2 sztuki i szukaj reszty po calej Anglii:bash: Ostatnio uleglam modzie forumowej i kupilam tam slynny chlebak wypatrzony przez Mel w NO;). Ahh ta sila forum:-P:-P:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.07.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Ostatnio uleglam modzie forumowej i kupilam tam slynny chlebak wypatrzony przez Mel w NO;). Ahh ta sila forum:-P:-P:roll: Będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.07.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 ... Znacie jakies bardziej pasujace szafki nocne? Ktos, cos?;) a co z tymi nie tak??? A tutaj lekki update lazienek... uwielbiam dolną!!!! :) ... Co sadzicie czy mozna wymieszac dwa takie krzesla ... z eamesami przy stole?Krzesla sa granatowe czego nie oddaja zdjecia Czy to troche przerost formy nad trescia?;) wg mnie niebardzo będą razem grać... ale co ja tam się znam ... Ostatnio uleglam modzie forumowej i kupilam tam slynny chlebak wypatrzony przez Mel w NO;). Ahh ta sila forum:-P:-P:roll: hehehe chyba pomału dojrzewam i ja do tej decyzji... ten mój to taki paskudny blaszany stary a ten to duży? bo ja w sumie to taki średni bym chciała, niezbyt wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 15.07.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Aniu, krzesła fajne, ale obok Eamsów coś ich nie widzę, zbyt masywne wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 15.07.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Też średnio mi się widzi takie połączenie ale często takie niespodziewane zestawienia tworzą najlepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 15.07.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Dobra czyli mnie ponioslo:rolleyes: z tymi krzeslami ale dobrze ze mam was :cool:. Karolina chlebaczek ooo taki . Normalny rozmiar, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 16.07.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Kupuj, potem będziesz załować, zawsze możesz wstawić jedno do sypialni a drugie do holu, jak nie to mi sprzedasz Serio, jaka cena? I te z kołatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.07.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Pobawilam sie dzisiaj w paincie:D ktora proporcja najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 29.07.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.07.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 jak dla mnie pierwsza - ale to dlatego że jest wyższa podmurówka a takie tylko mi się podobają daj jeszcze jedną "4" - z grubszym słupkiem jak w 3, ale wyższą podmurówką jak w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.07.2015 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 te przęsła fajnije wyglądają szersze Owca jakie planujesz długie ?? Karola jakie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 30.07.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Dl. dzialki to 36m wiec mysle, ze 2 m przesla wystarcza. Jaka macie szeroka brame wjazdowa?4 czy 5 m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.07.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) idę mierzyć edit mam 3,5m i 2,5m - zależy z której strony podwórka a brama wjazdowa 5m i te murki co wcześniej pytałaś - 80cm Edytowane 30 Lipca 2015 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.07.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Dziewczyny a gdzie zamawialyscie/cie pzresla i brame? Czy upierac sie przy ocynkowaniu i malowaniu proszkowo? Zrobilam wycene w firmie Met-Pol tam za przeslo 2 m wychodzi okolo 750 zl a brame 4,5 m 5 tys Wisniowski ma jeszcze drozsze wiec nawet nie staralam sie zapamietac cen Czy do bramy 5 m moze byc przeciwwaga ponizej 2 m?(tak 35%) Ja juz mam dosc planowania ogrodzenia i ciagle zmieniam zdanie czy murowac z gotowych elementow czy z pustaka i na to styropian +tynk) Doradzcie cos prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 31.07.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 my przęsła i bramę zrobiliśmy sami ... czy z pustaka i na to styropian +tynk ... a po co ten styropian?? bez sensu całkiem, po co mur ocieplać?? tylko dodatkowe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 my przęsła i bramę zrobiliśmy sami a po co ten styropian?? bez sensu całkiem, po co mur ocieplać?? tylko dodatkowe koszty aby tynk nie przemarzał i nie odpadał za jakiś czas . Styropian 1-2 cm chyba wtedy wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 31.07.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 aby tynk nie przemarzał i nie odpadał za jakiś czas . Styropian 1-2 cm chyba wtedy wystarczy Ja co prawda robię teraz podbitkę tynkowaną i dajemy cienki styropian nie ze względu na izolację tylko właśnie aby tynk dobrze trzymał,nie będzie też efektu widocznych możliwych spękań na zaprawie z bloczków. Widziałam dom z jednowarstwowej ściany otynkowany dokładnie było widać każdy bloczek bo tak spękało-może to wina wykonania nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 31.07.2015 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Kakusek, ja bede zamawiac przesla u lokalnego wykonawcy i na pewno malowane proszkowo. Moi rodzice takie maja i nic sie z nimi nie dzieje od tylu lat. Zadne warunki im nie straszne :) Przyznam szczerze ze temat ogrodzenia mnie przerasta:bash: sklaka ??? czy zwykly bloczek murownay + tynk ???? nie mam pojecia :bash: Co wyjdzie ladniej, lepiej, korzystniej, co bedzie trwalsze i bardziej pasujace do bryly domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts