belgijska pralinka 29.11.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 swietna ta szafka na TV ,teraz tyle jest tego ze znalezc wlasciwa to jest dopiero to,u mnie w domu obecnym byl murek przy schodach zrobiony z takiego bialego/szarego kwarcu i wieczorem jak podswietlalam to sie pieknie blyszczal ,ale jako ze byl wiekowy to moz go zakryl czyms innym a poza tym to dopiero tu na forum odkrylam co to bylo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ale sie dzieje, kaloryfery , elewacja, ściana. No super, żeby tak u nas szybko wszystko szło. Ale ta ściana jest super a jak ją podświetlisz?!!! CUDO Zanim zdecydowaliśmy się na cegłę to myślałam kilka ścian tym obłożyć. A propos kaloryferów ja mam podłogówkę na całym parterze i w górnej łazience, plus wszędzie kaloryfery. Nie są ozdobne i raczej myślę , że wtopią się w otoczenie. Są białe pod oknami. Założyliśmy je na wszelki wypadek, bo tak naprawdę, to doświadczenia z podłogówką mamy takie, że jak u teściów po 10 latach padła to nie chciało im się skuwać podłogi i tego naprawiać. Teraz grzeją kaloryferami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No to świetny pomysł taka donica.A czemu jeszcze nie ma zdjęcia tej półki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Kreatywnie:) Szkoda żeby coś się zmarnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ania, czy już masz pomysł na żyrandil do salonu. U Chloe widziałam fajne kulki w kolorze stalowym, chyba fajnie by wyglądały ze ścianą i schodami? Prawda Chloe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Właśnie jeśli chodzi o kaloryfery, to dlatego mamy zwykłe. Wiesz wydać 3 0000 za jeden a 600 zł to stanowcza róznica. Wolę kupić sobie drogi żyrandol lub drogie płytki niż durne kaloryfery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 O kurka.......:jawdrop::jawdrop: nawet nie pytam ile to kosztuje jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No ta lampa jest piękna. Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJNARKI 29.11.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 I jeszcze powiedz, że wszystkie, się świeciły!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Znacie, Baby , tę stronę http://www.dkwadrat.pl/lampy Mają i oryginały różnych lamp i inspirowane. Różnice w cenie to coś koło 50%. Tę Caboche mają w 3 rozmiarach od 699 zł, a do kompletu są też stojące i kinkiety (jak kto lubi kinkiety). A są i inne fajne np. Galante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 29.11.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) Bardzo dziękuję za zdjęcia! W którym miejscu planujesz umieścić ten kaloryfer w pokoju bilardowym? Edytowane 29 Listopada 2013 przez Agulla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam sie i ja:bye: owcaania czy moglabys mi wytlumaczyc dlaczego mnie tutaj jeszcze nie bylo noszzz kurka ty mnie odwiedzasz a ja wstyd ..no wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 30.11.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam sie i ja:bye: owcaania czy moglabys mi wytlumaczyc dlaczego mnie tutaj jeszcze nie bylo noszzz kurka ty mnie odwiedzasz a ja wstyd ..no wstyd Witam Melisko u siebie:welcome: i mam nadzieje,że zostaniesz na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam Melisko u siebie i mam nadzieje,że zostaniesz na dłużej na zawsze Ania, na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 30.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 nie ladnie Melisko:Pnastepnym razem jak znajde swietny domek to Cie zea soba pociagne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 nie ladnie Meliskonastepnym razem jak znajde swietny domek to Cie zea soba pociagne no nie mow mi ze u Ciebie tez mnie nie bylo, bo nie wytrzymie :ohmy: to ja faktycznie mam do nadrabiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 co sie dzieje z tymi emotkami? tez tak macie? przy edycji sa takie jak powinny byc a jak sie wysyla to nie widac zadnej albo wygibasy trzeba wsio robic pisemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ba! hahaha teraz z doskoku...robie kolacje...na goraco..wiec wiadomo.. sila wyzsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ania, to są naklejki–wycinanki, czy takie jak tapeta. Jeśli wycinanki to kładź beton, a nim naklej. Będzie super efekt.A może pixers (nie znam ich) może zrobić taki szablon do malowania wałeczkiem. Nie lubisz grać, to sobie tam uwij kącik muzyczny np. z dobrym sprzętem i słuchawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Widziałam taką ścianę betonową z płyt, więc dzieloną, na której dziecię właścicieli domu przeczytawszy Dzieci Diuny machnęło czarną i biała farbą czerwia pustyni z jadącym na nim fremenem. Do wyboru fotel do kącika muzycznego specjalnie dla Ciebie - Twój osobisty z zakazem siadywania dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts