Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

swietna ta szafka na TV ,teraz tyle jest tego ze znalezc wlasciwa to jest dopiero to,u mnie w domu obecnym byl murek przy schodach zrobiony z takiego bialego/szarego kwarcu i wieczorem jak podswietlalam to sie pieknie blyszczal ,ale jako ze byl wiekowy to moz go zakryl czyms innym a poza tym to dopiero tu na forum odkrylam co to bylo;)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale sie dzieje, kaloryfery , elewacja, ściana. No super, żeby tak u nas szybko wszystko szło.

Ale ta ściana jest super a jak ją podświetlisz?!!! CUDO

Zanim zdecydowaliśmy się na cegłę to myślałam kilka ścian tym obłożyć.

A propos kaloryferów ja mam podłogówkę na całym parterze i w górnej łazience, plus wszędzie kaloryfery. Nie są ozdobne i raczej myślę , że wtopią się w otoczenie. Są białe pod oknami. Założyliśmy je na wszelki wypadek, bo tak naprawdę, to doświadczenia z podłogówką mamy takie, że jak u teściów po 10 latach padła to nie chciało im się skuwać podłogi i tego naprawiać. Teraz grzeją kaloryferami. :wiggle:

Znacie, Baby :), tę stronę http://www.dkwadrat.pl/lampy Mają i oryginały różnych lamp i inspirowane. Różnice w cenie to coś koło 50%.

Tę Caboche mają w 3 rozmiarach od 699 zł, a do kompletu są też stojące i kinkiety (jak kto lubi kinkiety).

A są i inne fajne np. Galante GALANTE(dkwadrat_pl).jpg

Ania, to są naklejki–wycinanki, czy takie jak tapeta. Jeśli wycinanki to kładź beton, a nim naklej. Będzie super efekt.

A może pixers (nie znam ich) może zrobić taki szablon do malowania wałeczkiem.

Nie lubisz grać, to sobie tam uwij kącik muzyczny np. z dobrym sprzętem i słuchawkami.

Widziałam taką ścianę betonową z płyt, więc dzieloną, na której dziecię właścicieli domu przeczytawszy Dzieci Diuny machnęło czarną i biała farbą czerwia pustyni z jadącym na nim fremenem.

Do wyboru fotel do kącika muzycznego specjalnie dla Ciebie - Twój osobisty z zakazem siadywania dla innych

EXEDRA LUXURY (Włochy)-Crock1.jpgjoya_ottoman4.jpgKolyska-Dla-Dodroslych-8,fcbgc,fba,dhb.jpgMAX WINZER-szezlong_Jutta-2.jpgPL-HA817WW73EMGPL-1.jpg