Junona 19.02.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 ha, masz taka zajawkę jak ja, chodzenie po sklepach I szukanie inspiracji ja jeszcze pare showhomów zwiedziłam, każdy developer ma moje dane i mój mąż się kiedyś pytał "czy my kupujemy nowy dom? bo dzwoniła do mnie pani z taylor wimpey , że ma dla nas super ofertę " - akurat tam podałam jego dane a z tą wygodą to faktycznie tak jest. przed świętami kupowaliśmy coś na szybko do salonu (tymczasową sofkę, bo narazie wymarzony narożnik cenowo mnie przerasta). ja chciałam pikowaną, szarą z ikei i fotel ale jemu się nie podobała. zaciagnęłam go siła do sklepu, posadziłam w fotelu, dałam szary podnóżek pod "nóżki" i tym sposobem miałam sofkę, fotel i podnózek (który nie był w planach) - i pozwalam mu się "chełpić" tym, że taki wygodny fotel wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 19.02.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Junona no to ladnie zalatwilas meza :rotfl: mine musial miec nietega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.02.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Junona...chyba wykorzystam Twoj sposob na mojego meza jak bedzie taka potrzeba niech sie cieszy, ze to on wybral.. nie wazne kto go wynalazl dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.02.2015 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) Anetka dostalam dzis wyceny od stolarza.... no i nie wiem co o tym myslec:p:p Edit: Czy ktos ma jakis pomysl jak wykonac sciane z betonu, ktora bedzie miala odcisniete szalunki z desek? (jak sufit na fotkach) Problem w tym ze sciana juz stoi i nie moze byc wylana ba sa na niej nawet drzwi.Czy "wymazanie" jej tynkiem betonowym i przylozenie desek da taki sam efekt? Co sadzicie o tej lampie?! Troche, mnie wkurza, ze jest taka TRENDI :P Edytowane 24 Lutego 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.03.2015 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Wklejam mój nowy nabytek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.03.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Fajne to Twoje jajo, nawet kolor taki a propos:D ja bym czarny chciała. Wygodny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.03.2015 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Testowałam jajo w sklepie i dla mnie ten fotel był bardzo wygodny. Mój P kręcił nosem, że średnio bo u góry jest zaokrąglony więc nie mógł się rozłożyć wygodnie. Ten w sklepie odchylal się do tyłu. A mojego jeszcze nie widziałam na żywo więc jeszcze jest niesprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.03.2015 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Długo wyczekiwany. Zazdroszczę Kolor też super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 rewelacyjny, kolor idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.03.2015 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Edit: Czy ktos ma jakis pomysl jak wykonac sciane z betonu, ktora bedzie miala odcisniete szalunki z desek? (jak sufit na fotkach) Problem w tym ze sciana juz stoi i nie moze byc wylana ba sa na niej nawet drzwi.Czy "wymazanie" jej tynkiem betonowym i przylozenie desek da taki sam efekt?[ATTACH=CONFIG]305941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305942[/ATTACH] W tej sprawie dam znac pozniej..zapytam kogo trzeba Fotel super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.03.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 waiting for you:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.03.2015 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mel pytaj kogo trzeba i pisz koniecznie! ASIULEK & IVY:hug: Chloe-Waiting for my flight :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.03.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Anulka, dziękuję że udało Ci się do mnie wpaść - mam niedosyt normalnie. Zatrzymałabym Cię z chęcią na dłużej. M. też był na tak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 06.03.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 (edytowane) A J. był na tak ? Tez mam zawsze niedosyt po spotkaniach z Tobą P. S. Testowałam jajo OMG jaki on jest wygodny!!! Kolor ma raczej blado żółty niż zarowiasty ale jest to zdecydowanie jeden z lepszych zakupów! Edytowane 6 Marca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.03.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 A J. był na tak ? Tez mam zawsze niedosyt po spotkaniach z Tobą P. S. Testowałam jajo OMG jaki on jest wygodny!!! Kolor ma raczej blado żółty niż zarowiasty ale jest to zdecydowanie jeden z lepszych zakupów! A nie widziałaś, że J. był na tak?) Pojęcia nie miałam, że jajeczko może być takie wygodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 09.03.2015 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 (edytowane) Mały update u mnie niestety nie udało się przykleić panela na ścianę ale co się uciecze..... Edytowane 23 Marca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.03.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Enno, enno! Szeroko! Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 10.03.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Sliczne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.03.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Witaj Aniu, Trafiłam dziś na Twój wątek od Chloe i troche już przeczytałam ale chyba jesli dobrze mysle to zdjęćia usuwasz albo sa dostene dla niektórych. Jęsli możesz to poprosze jakiś rabek tego co masz zrobione: łazienki, kuchnia? opisy sa bardzo zachecające. Trzymam kciuki za resztę pozdrawiam Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.03.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Czesc Anitko:bye: Milo Cie goscic:hug: Kuchni niestety jeszcze nie mam, caly proces wykonczenia sie przeciaga (w konsekwencji innych decyzji), ale powoli zaczyna sie cos ruszac:wiggle:. Lazienki tez sa jeszcze nie skonczone w 100%. Brakuje im ostatniego szlifu,w jednej powieszenia szafki z umywalka, obrobienia luster, zamontowania baterii a do drugiej meble sie robia (work in progress;)) na szczescie do konca kwietnia sprawa bedzie juz zamknieta Wtedy wkleje jakies fotki bo dopiero bedzie co pokazac Ale lazienki nie sa super wyjatkowe. Jedna jest szaro-"maziajasta"(strasznie dziwny i szorstki gres, podobno nie nadajacy sie do lazienek) a druga "drewniano" - bialo. Bez szalu:P:P:P Aktualnie glowie sie jak przyleciec do PL i zamowic garderobe. Z jakiego materialu macie swoje garderoby? Plyta wiorowa w okleinie o gr. 18mm jest ok??!! Edytowane 13 Marca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts