Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ha, masz taka zajawkę jak ja, chodzenie po sklepach I szukanie inspiracji ;) ja jeszcze pare showhomów zwiedziłam, każdy developer ma moje dane i mój mąż się kiedyś pytał "czy my kupujemy nowy dom? bo dzwoniła do mnie pani z taylor wimpey , że ma dla nas super ofertę " - akurat tam podałam jego dane ;)

a z tą wygodą to faktycznie tak jest. przed świętami kupowaliśmy coś na szybko do salonu (tymczasową sofkę, bo narazie wymarzony narożnik cenowo mnie przerasta). ja chciałam pikowaną, szarą z ikei i fotel ale jemu się nie podobała. zaciagnęłam go siła do sklepu, posadziłam w fotelu, dałam szary podnóżek pod "nóżki" i tym sposobem miałam sofkę, fotel i podnózek (który nie był w planach) - i pozwalam mu się "chełpić" tym, że taki wygodny fotel wybrał ;)

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anetka dostalam dzis wyceny od stolarza....:confused: no i nie wiem co o tym myslec:p:p

Edit:

Czy ktos ma jakis pomysl jak wykonac sciane z betonu, ktora bedzie miala odcisniete szalunki z desek? (jak sufit na fotkach) Problem w tym ze sciana juz stoi i nie moze byc wylana :( ba sa na niej nawet drzwi.Czy "wymazanie" jej tynkiem betonowym i przylozenie desek da taki sam efekt?GDA4_HuntersHill_S2_Livingroom_23661RT_FXTL_NickWilson2013.jpgGDA4_HuntersHill_S11_Kitchen_23921RT_FXTL_NickWilson2013.jpg

Co sadzicie o tej lampie?! Troche, mnie wkurza, ze jest taka TRENDI :p:P20150224_132121.jpg

Edytowane przez owcaania

• 2 weeks później...

Edit:

Czy ktos ma jakis pomysl jak wykonac sciane z betonu, ktora bedzie miala odcisniete szalunki z desek? (jak sufit na fotkach) Problem w tym ze sciana juz stoi i nie moze byc wylana :( ba sa na niej nawet drzwi.Czy "wymazanie" jej tynkiem betonowym i przylozenie desek da taki sam efekt?[ATTACH=CONFIG]305941[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]305942[/ATTACH]

W tej sprawie dam znac pozniej..zapytam kogo trzeba ;):rolleyes:

Fotel super.. :yes:

A J. był na tak :p?

Tez mam zawsze niedosyt po spotkaniach z Tobą :(

P. S. Testowałam jajo OMG jaki on jest wygodny!!! Kolor ma raczej blado żółty niż zarowiasty ale jest to zdecydowanie jeden z lepszych zakupów!

A nie widziałaś, że J. był na tak?:))

Pojęcia nie miałam, że jajeczko może być takie wygodne!

Witaj Aniu, Trafiłam dziś na Twój wątek od Chloe i troche już przeczytałam ale chyba jesli dobrze mysle to zdjęćia usuwasz albo sa dostene dla niektórych.

Jęsli możesz to poprosze jakiś rabek tego co masz zrobione: łazienki, kuchnia? opisy sa bardzo zachecające. Trzymam kciuki za resztę pozdrawiam Anita

Czesc Anitko:bye: Milo Cie goscic:hug:

Kuchni niestety jeszcze nie mam, caly proces wykonczenia sie przeciaga (w konsekwencji innych decyzji), ale powoli zaczyna sie cos ruszac:wiggle:.

Lazienki tez sa jeszcze nie skonczone w 100%. Brakuje im ostatniego szlifu,w jednej powieszenia szafki z umywalka, obrobienia luster, zamontowania baterii a do drugiej meble sie robia (work in progress;)) na szczescie do konca kwietnia sprawa bedzie juz zamknieta ;) Wtedy wkleje jakies fotki bo dopiero bedzie co pokazac ;) Ale lazienki nie sa super wyjatkowe. Jedna jest szaro-"maziajasta"(strasznie dziwny i szorstki gres, podobno nie nadajacy sie do lazienek) a druga "drewniano" - bialo. Bez szalu:P:P:P

Aktualnie glowie sie jak przyleciec do PL i zamowic garderobe.

Z jakiego materialu macie swoje garderoby? Plyta wiorowa w okleinie o gr. 18mm jest ok??!!

Edytowane przez owcaania