_Chloe_ 24.03.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Zostaw te uskoki - kto to będzie widział? Sama o nich zapomnisz, jak tylko się przeprowadzisz:D Pakuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 24.03.2015 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Oki doki, a gdzie tapetowac tam gdzie lozko bedzie czy tam gdzie komoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.03.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Prosi się, zeby tam, gdzie łóżko ale jak tak rozłożyć sprawę na czynniki pierwsze, to to Cię może mocno ograniczyć (kapa jednolita, poduchy trzeba będzie podpasować) - dlatego dałabym tam, gdzie komoda:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.03.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ja to jestem totalnie nie kumata musze zobaczyć by zobaczyć ale tapeta piękna i łóżko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.03.2015 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Diana ja wszystko robie wirtualnie lacznie z budowa domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.04.2015 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://vegespot.pl/static/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.04.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb91f40fcebf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.04.2015 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Powiedzcie co zrobic. Moj majster sie rozpedzil i zrobil maskowince na karnisz przez cala dlugosc sciany a chcialam by bylo symetrycznie po obu stronach drzwi balkonowych:confused: I juz sama nie wiem czy zostawic jak jest czy skracac ta zabudowe?? I jak pozniej wieszac zaslony?- Tak, niesymetrycznie?!:confused: [ATTACH=CONFIG]313073[/ATTACH] Edytowane 18 Maja 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.04.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 hehehe oj ta symetria ja bym zostawiła jak jest - w salonie mam też pociągnięte do końca ściany a zasłonki nie będą na całości... tu gdzie nie będzie zasłonki mam zabudowane od dołu - wklejałam te fotki kiedyś tam... już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.04.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 a co z tymi tapetkami? gdzie kleisz? bo jakoś nie odwiedziłam Cię wtedy gdy pytałaś i nie wiem na czym stanęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 14.04.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Powiedzcie co zrobic. Moj majster sie rozpedzil i zrobil maskowince na karnisz przez cala dlugosc sciany a chcialam by bylo symetrycznie po obu stronach drzwi balkonowych:confused: I juz sama nie wiem czy zostawic jak jest czy skracac ta zabudowe?? I jak pozniej wieszac zaslony?- Tak, niesymetrycznie?!:confused: [ATTACH=CONFIG]313073[/ATTACH] Cześć Owieczko zostawiłabym tak jak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.04.2015 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 :welcome:Oki doki czyli majster wie co robi. Zostawię jak jest. Będzie NIEsymetrycznie i chyba łóżko też będzie NIEsymetrycznie nie wiem jak to przeżyje Tapetka będzie do innego pokoju - przyszłego dzieciowego ale póki co nie ma chętnych do zmierzenia ściany wiec nie mogę jej zamówić jeszcze P. leci do PL w przyszłym tyg wiec się nie wymiga od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.04.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 No to namieszam - albo bym ją uciachała ( i raczej jestem za tym) albo wieszałabym zasłonę tylko z jednej strony, np. na luźnym upięciu http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ef5935a6326.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.04.2015 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 OMG to namieszalas pierwotnie miało być krócej ale teraz to już wątpię co jest LEPSIEJSZE:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 ja tez jestem za zostawieniem tak jak jest.. zaslony puscic luzem, nie podpinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 14.04.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Mi się pomysł Chloe nawet podoba Tak czy siak zostawiłabym maskownicę tak jak jest. Do decyzji o zasłonkach masz jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 15.04.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Zostawilam tak jak zrobil... mam nadzieje, ze nie bede sie wsciekac jak przyjdzie czas na zaslonki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.04.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Owieczka co Ja czytam ???!!! Ślub ?????????????????????? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 16.04.2015 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Jeszcze nie ma co gratulowac:razz: dopoki nie przestane tylko gadac a zaczne cos robic w tym kierunku:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.04.2015 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) U nas majstero (maestro:P) konczy wlasnie kosmetyczne poprawki. Maskownice juz sa, plytki doklejone (tam gdzie byly ubytki),srebrne pasy juz przyklejone (bo ostatnio byly nie do zaakceptowania), lazienki wykonczone(czekam na montaz zabudowy i musze kupic lampy) - ten temat bedzie zamkniety :wiggle: W przyszlym tyg. P. skreci mebelki do sypialni. :wiggle: A ja stoje przed dylematem zamawiac garderobe czy robic sciane z betonu :P w pokoju bilardowym:rolleyes:. Cena ta sama :bash: P.S.U was tez wyszlo tyle pekniec na scianach?!! Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts