Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Powiedzcie co zrobic.;) Moj majster sie rozpedzil i zrobil maskowince na karnisz przez cala dlugosc sciany a chcialam by bylo symetrycznie po obu stronach drzwi balkonowych:confused: I juz sama nie wiem czy zostawic jak jest czy skracac ta zabudowe?? I jak pozniej wieszac zaslony?- Tak, niesymetrycznie?!:confused::confused:

[ATTACH=CONFIG]313073[/ATTACH]

Edytowane przez owcaania

Powiedzcie co zrobic.;) Moj majster sie rozpedzil i zrobil maskowince na karnisz przez cala dlugosc sciany a chcialam by bylo symetrycznie po obu stronach drzwi balkonowych:confused: I juz sama nie wiem czy zostawic jak jest czy skracac ta zabudowe?? I jak pozniej wieszac zaslony?- Tak, niesymetrycznie?!:confused::confused:

[ATTACH=CONFIG]313073[/ATTACH]

Cześć Owieczko :bye:

zostawiłabym tak jak jest:)

:welcome:Oki doki czyli majster wie co robi. Zostawię jak jest.

Będzie NIEsymetrycznie :p i chyba łóżko też będzie NIEsymetrycznie :p nie wiem jak to przeżyje :p

Tapetka będzie do innego pokoju - przyszłego dzieciowego ale póki co nie ma chętnych do zmierzenia ściany wiec nie mogę jej zamówić jeszcze :p P. leci do PL w przyszłym tyg wiec się nie wymiga od tego.

U nas majstero (maestro:P) konczy wlasnie kosmetyczne poprawki. Maskownice juz sa, plytki doklejone (tam gdzie byly ubytki),srebrne pasy juz przyklejone (bo ostatnio byly nie do zaakceptowania), lazienki wykonczone(czekam na montaz zabudowy i musze kupic lampy) - ten temat bedzie zamkniety :wiggle::wiggle:

W przyszlym tyg. P. skreci mebelki do sypialni. :wiggle::wiggle:

A ja stoje przed dylematem zamawiac garderobe czy robic sciane z betonu :p:P w pokoju bilardowym:rolleyes:. Cena ta sama :bash::bash:

P.S.U was tez wyszlo tyle pekniec na scianach?!!

Edytowane przez owcaania