lukasz69karolina 17.04.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ... P.S.U was tez wyszlo tyle pekniec na scianach?!! masa i na ścianach i na sufitach z tego co wiem to do ok 5 lat może pękać - nie ma sensu naprawiać w tym czasie... tak więc gdzie się da kleję tepetę, powieszę obrazek jakiś... a za 5 lat gipsowanko będziemy robić na nowo ja osobiście wybrałabym garderobę - sama uparłam się jak głupia na nią jako pierwszą - przynajmniej miałam półki by poukładać różne klamoty budowlane i nie tylko... mogłam pomału zwozić różne rzeczy już ps. jakie srebrne pasy? w łazience jakaś mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 dylemat miedzy miejscem do ukladania rzeczy (chociaz i tak jeszcze nie zjezdzacie) a sciana, przy ktorej troche sie "nasyfi".. jezeli nie ma pospiechu to chyba bym wybrala sciane, co by temat takich prac zakonczyc a pozniej moc sie zabrac do urzadzania wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.04.2015 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Pasy sa w holu na dole na jednej scianie. Poczatkowo kazalam usunac wszystkie pekniecia ale stwierdzilismy z EDKIEM, zeby poczekac i zrobi to przed nasza wprowadzka :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 17.04.2015 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 dylemat miedzy miejscem do ukladania rzeczy (chociaz i tak jeszcze nie zjezdzacie) a sciana, przy ktorej troche sie "nasyfi".. jezeli nie ma pospiechu to chyba bym wybrala sciane, co by temat takich prac zakonczyc a pozniej moc sie zabrac do urzadzania wnetrz Dokaldnie Mel u nas nie ma priorytetow bo i tak sie nie wprowadzimy do przyszlego roku a moze i dluzej... Kolejnosc dowolona.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 to ja bym zrobila to tak jak wyzej napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.04.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 to ja bym zrobila to tak jak wyzej napisalam jeśli taka kolejność to skończyła bym prace brudne co do pęknięc to jedyne mam na rogach na granicy ściana zwykła/regips- na środku nic. Ale to wynika z naszego pośpiechu bo za szybko było akrylowane i niedokładnie, trzeba to poprawić i będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.04.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ania - serio serio z tym ślubem?? Jupi!! W tym roku jeszcze? W sumie nie ma co czekać, co nie? Na ścianach wyszły mi dwie rysy ale one będą wychodzić aż do śmierci, bo są w narożnikach z podciagami, ogólnie dużo tego nie ma ale rysuje mi sufit na górze z powodu obciążeń, jakie mu zaserwowałam. Strach pomyśleć, co by było, gdyby nie zrobili wzmocnień Ania - rób garderobę - jest ważniejsza. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Ania - rób garderobę - jest ważniejsza. Anetka, jak to garderoba wazniejsza? Skoro Ania nie mieszka i do tego czasu to jeszcze troche czasu uplynie, to moim skromnym zdaniem, nie ma co cisnac na garderobe, a skonczyc "brudne" prace..garderobe mozna w przyszlym roku zrobic.. Ania masz po 2 glosy na kazda z dwoch opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.04.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 Anetka, jak to garderoba wazniejsza? Skoro Ania nie mieszka i do tego czasu to jeszcze troche czasu uplynie, to moim skromnym zdaniem, nie ma co cisnac na garderobe, a skonczyc "brudne" prace..garderobe mozna w przyszlym roku zrobic.. Ania masz po 2 glosy na kazda z dwoch opcji Mel, przyszło mi do głowy, że garderoba to się raczej nie zmieni a jak się Ania zakocha w czymś innym niż beton - dajmy na to za rok, dwa? To jeszcze będzie mogła szaleć, bo zostanie wolna ściana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.04.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 ale Ania o tym betonie to juz pisze i pisze... o ho ho ja myslalam ze predzej uklad garderoby moze sie zmienic niz betonowa sciana nadal jestem za wykonaniem brudnych prac jako pierwsze sama zaluje ze mam juz kuchnie skonczona a tu nadal prace scienne trwaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.04.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Chyba juz podjelam ostataeczna decyzje:wiggle: A teraz mam pytanie odnosnie MIESZKANIA. Tam nie szaleje designersko ani finansowo, wiec kuchnia bedzie o taka no i jakie plytki dobrac na fartuch do tych mebli? Poczatkowo myslalam o cegielce bialej lub czarnej?! Ale ostatnio natkenlam sie w castoramie na takie "ziolowe" plytki. Myslicie ze moga byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.04.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 fajne ale czy nie za dużo szczęścia będzie? Szafki nie są jednolite - tzn mają te czarne paski, nie wiem jaki blat położysz ale chyba czarny do pasków albo biały do kafelków. Bardzo fajnie wygląda taka gładka ściana w tle jak na tym zdjęciu. Może szybę tam dasz albo farbę ceramiczną? Jeśli kafelki, to jestem za białymi gładkimi bez wzorku. Może wizkę trzeba by zrobić jaka wielkość kafelków byłaby fajniejsza czy takie ogromne czy mała cebiełka a może średnie kwadraty. Do mojej kuchni chciałam takie całkiem białe 3D ale one koszmarnie drogie są i chyba bym bardziej wyciszoną tę ścianę u Ciebie wolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.04.2015 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Aga blat jest juz wraz z szafkami w tym samym kolorze czyli lepiej postawic na biel? Troche sie boje bialych plytek i fug w wyanjmowanym mieszkaniu bo wiem jak beda wygladac po 2 lub 3 lokatorze... Chyba przy tych plytkach fugi sa minimalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.04.2015 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 nie podobaja mi sie te plytki Aniu minimalistyczne rozwiazanie szukaj..bez dodatkow w stylu listki, kwiatki sratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.04.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Weź mnie nie strasz, ze lokatorzy niszczą mieszkania... wolę myśleć, że moje będą bez szkody Ale idąc tym tropem najlepiej albo minimalne fugi albo czarne płytki i czarne fugi... Ewentualnie farba ceramiczna i po problemie Tylko jeśli farba, to trzeba dobrze ściany wygładzić, chociaż na białej tak nie widać nierówności jak przy ciemnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.04.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Edit. na starym dysku miałam, czyli kaput:( Aniu - białe. I białe fugi - one są niejednolite, sporo się na nich dzieje. Blat nie musi być biały - może być piaskowy ( jest chyba taki w oryginale?).Mnie się najbardziej widzi jakiś ciemny. Ps. Za drogie płytki na wynajem:p Ps.2 priv Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.04.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Ja mam białe fugi w tym miejscu i nie zauważyłąm, żeby się jakoś brudziły. O czarne bałabym się bardziej, bo tam gdzie się z wodą spotkają to będą bielały :/ Mi się ta cegiełka podoba , tylko może nie do tej kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 20.04.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Najlepiej by pasował ciemny blat pasujący pod pasek na meblach ale chyba blat juz jest załączony, muszę przewertowac kartony jak będę w maju. Mama mi dzisiaj pisała ze w castoramie mają przeceny płytek cegiełek ale w jakiś abstrakcyjnych kolorach...Pewnie ostatecznie wezmę coś co będzie na promocji. Tak czy siak ciężko się wydaje kasę na coś co się nie podoba za bardzo ale wiem jak wyglądają mieszkania po wynajmie, wiec jakoś to przelane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 21.04.2015 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Wklejam ku pamieci.... Tak mi sie podoba, ze bylabym gotowa na TAKI eklektyzm u siebie w domu:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.04.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Stół czy krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts