Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Owieczka ja bym się nie bawiła w wymianę blatu w meblach kuchennych jeśli byłby w zestawie a kojarzę coś że blat jest w komplecie ;) Wynajmujący niestety nie dbają o cudze rzeczy (są oczywiście wyjątki) więc wolałabym wymienić blat w momencie jego zniszczenia :) Jeśli chodzi o płytki to mnie się nie bardzo widzą te płytki z roślinami :no: ale cegiełka mi też tam nie pasuje :no: Jest za bardzo"odlotowa" do tych mebli ;) Ja bym kupiła proste jasne plytki, bez kombinowania.

nie wiem czy dobrze kojarze.. Fajna kobieta cos podobnego pokazywala... ale czy ona ma takie u siebie? kurde nie pamietam :???: na pewno to bylo na watku u Reni pisane...

moze wklej tam fotke i zapytaj? :rolleyes:

Co do kuchni..moze zrobic to tak jak na foto nizej... (szukalam w google ale kojarzy mi sie to z kuchnia Aniqa i chyba faktycznie to jej kuchnia:lol2:)

http://www.kuchniea3.pl/obrazki/zdj%C4%99cia%20w%20blogu/szyba%201.jpg

Najlepiej w google wpisac haslo i szukac po galeriach jakie rozwiazania pasuja do stylu kuchni do mieszkania..

male plytki w stylu kwadracikow tez by sie fajnie wkomponowaly :yes:

Hello Slezanko:wiggle::wiggle: tak zrobie plytki wybiore jakies mega zwykle.;)

Jak ci sie przypomni gdzie widzialas te krzesla to daj znac bo ja nie widzialam ich w cenie pozniej 1000zl:sick::sick: za sztuke!

Owieczka miałam zapisaną tą stronę z krzesłami w ulubionych ale wykasowałam kilka dni wcześniej :bash: Szukałam na necie bo chciałam Ci pokazać ale ponownie na nie nie trafiłam :o Jak znajdę to prześlę Ci oczywiście namiary :yes:

Maly update u mnie:):) ale ta podloga jest dla mnie nie do przyjecia:sick::sick:.[ATTACH=CONFIG]314704[/ATTACH]

Moze na tym zdjeciu tak nie razi ale na innych juz tak :sick::sick:

Powiedzcie jaki jest mniej wiecej koszt deski potrzebuje jej chyba 70m :o:o i jaki kolor dobrac do bardzo ciemnych ciemnych schodow? Zastanawiamy sie czy wchodzic teraz w takie koszta...a z 2 str. jak juz pozniej beda meble to bedzie wiekszy problem z wymiana podlogi zwlaszcza przy meblach montowanych pod wymiar.

Uslyszalam jeszcze, ze skoro barierka od schodow jest montowana na podlodze to sie robi kolejny problem.

I teraz strasznie zaluje, ze zamowilam takie duze lozka bo niestety nie zmiesci mi sie juz toaletka w sypialni. Ewentualnie moglabym wszystko dosunac do sciany po lewej str i zrobiloby sie miejsce (po prawej) ale przejscie byloby waskie i do tego dochodzi brak symetrii:P. Troche mnie to wkurza bo strasznie marzylam o toaletce w nowym domu.

Edytowane przez owcaania

Ivy musialabym wymienic na calej gorze ta podloge (oprocz 1 pokoju, ktory i tak jest jakby na polpietrze). Sypialnia mi sie bardzo podoba ale efekt mi psuje ta podloga. Niestety kupilismy ja w pospiechu nie majac zbyt kasy, dzis nie popelnilabym tego bledu, wolabym poczekac i odlozyc potrzebna kwota. No ale i tak juz nie ma co gdybac bo podloga jest.