_Chloe_ 21.04.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Śliczny stół - krzesłami też bym nie pogardziła. Do mebli masz załączone blaty, z tym że robią tak głupio, że będą pocięte pod wielkości szafek najpewniej - czyli dostaniesz blat w np. 5 kawałkach - dla mnie niedopuszczalne:mad: Ja zawsze te blaty wywalam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 21.04.2015 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Stol i krzesla bym przytulila;):P Chloe skontaktuje sie z MENADZERKA projektu (mama;);)) i przedyskutuje wymiane blatu na ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 21.04.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Stol i krzesla bym przytulila;):P Chloe skontaktuje sie z MENADZERKA projektu (mama;);)) i przedyskutuje wymiane blatu na ciemny. Blaty nie są drogie. możesz też kupić w Casto jeśli nie będzie docinania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.04.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Kurcze ostatnio gdzieś widziałam takie krzesła tylko w innym materiale po 259 zł Nawet wysłałam je mojemu m aby zapoznał się z alternatywą eamesów ale odrzucił propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 21.04.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Owieczka ja bym się nie bawiła w wymianę blatu w meblach kuchennych jeśli byłby w zestawie a kojarzę coś że blat jest w komplecie Wynajmujący niestety nie dbają o cudze rzeczy (są oczywiście wyjątki) więc wolałabym wymienić blat w momencie jego zniszczenia Jeśli chodzi o płytki to mnie się nie bardzo widzą te płytki z roślinami ale cegiełka mi też tam nie pasuje Jest za bardzo"odlotowa" do tych mebli Ja bym kupiła proste jasne plytki, bez kombinowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.04.2015 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Hello Slezanko:wiggle: tak zrobie plytki wybiore jakies mega zwykle. Jak ci sie przypomni gdzie widzialas te krzesla to daj znac bo ja nie widzialam ich w cenie pozniej 1000zl:sick: za sztuke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.04.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 nie wiem czy dobrze kojarze.. Fajna kobieta cos podobnego pokazywala... ale czy ona ma takie u siebie? kurde nie pamietam na pewno to bylo na watku u Reni pisane... moze wklej tam fotke i zapytaj? Co do kuchni..moze zrobic to tak jak na foto nizej... (szukalam w google ale kojarzy mi sie to z kuchnia Aniqa i chyba faktycznie to jej kuchnia:lol2:) http://www.kuchniea3.pl/obrazki/zdj%C4%99cia%20w%20blogu/szyba%201.jpg Najlepiej w google wpisac haslo i szukac po galeriach jakie rozwiazania pasuja do stylu kuchni do mieszkania.. male plytki w stylu kwadracikow tez by sie fajnie wkomponowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 22.04.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Cześć Owieczka:) jestem za spokojnymi płytkami do tej kuchni:) ps. Świetny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 22.04.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Hello Slezanko:wiggle: tak zrobie plytki wybiore jakies mega zwykle. Jak ci sie przypomni gdzie widzialas te krzesla to daj znac bo ja nie widzialam ich w cenie pozniej 1000zl:sick: za sztuke! Owieczka miałam zapisaną tą stronę z krzesłami w ulubionych ale wykasowałam kilka dni wcześniej Szukałam na necie bo chciałam Ci pokazać ale ponownie na nie nie trafiłam Jak znajdę to prześlę Ci oczywiście namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.04.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dziewczyny co myślicie o tym lustrze?? Brać? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 gdzie mialoby ono byc? ogolnie fajny look ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.04.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Myślałam o wiatrolapie ale już jedno kiedyś kupiłam;) wiec musiałoby pójść gdzie indziej. Dostałam dzisiaj fotki z meblami w sypialni. ..eech panele muszą wyjechać czym prędzej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 az tak zle z tymi panelami? jak juz lustro masz to po co drugie? chyba ze do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.04.2015 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Tak mi się podoba, że gdzieś się upchnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 chocby na suficie nad lozkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 25.04.2015 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Mel a jakie samoje... można przed nim strzelać:rotfl: Musze jeszcze przekonać P o słuszności tego lustra bo sama go nie przytargam a jak to później do PL zabrać moim mini autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 noo selfie beda iscie udane na goraco ja myslalam ze jest ono w PL... to moze na dachu :rolleyes:oby Cie tylko wiatry z nim gdzies nie wywialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.04.2015 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Maly update u mnie:) ale ta podloga jest dla mnie nie do przyjecia:sick:.[ATTACH=CONFIG]314704[/ATTACH] Moze na tym zdjeciu tak nie razi ale na innych juz tak :sick: Powiedzcie jaki jest mniej wiecej koszt deski potrzebuje jej chyba 70m :o i jaki kolor dobrac do bardzo ciemnych ciemnych schodow? Zastanawiamy sie czy wchodzic teraz w takie koszta...a z 2 str. jak juz pozniej beda meble to bedzie wiekszy problem z wymiana podlogi zwlaszcza przy meblach montowanych pod wymiar. Uslyszalam jeszcze, ze skoro barierka od schodow jest montowana na podlodze to sie robi kolejny problem. I teraz strasznie zaluje, ze zamowilam takie duze lozka bo niestety nie zmiesci mi sie juz toaletka w sypialni. Ewentualnie moglabym wszystko dosunac do sciany po lewej str i zrobiloby sie miejsce (po prawej) ale przejscie byloby waskie i do tego dochodzi brak symetrii:P. Troche mnie to wkurza bo strasznie marzylam o toaletce w nowym domu. Edytowane 18 Maja 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.04.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Tyle metrów ma sypilania czy jeszcze podłoga jest w innych pomieszczeniach ?? nie akceptujesz calej czy w sypialni ci sie gryzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.04.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ivy musialabym wymienic na calej gorze ta podloge (oprocz 1 pokoju, ktory i tak jest jakby na polpietrze). Sypialnia mi sie bardzo podoba ale efekt mi psuje ta podloga. Niestety kupilismy ja w pospiechu nie majac zbyt kasy, dzis nie popelnilabym tego bledu, wolabym poczekac i odlozyc potrzebna kwota. No ale i tak juz nie ma co gdybac bo podloga jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts