Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na zdjęciu podłoga wygląda ładnie:yes:

Jeśli chcesz wymieniać, to ceny są bardzo zróżnicowane - za swoją dechę płaciłam chyba coś ok 160-170 zł - a Ty masz podłogówkę tam? Bo jeśli nie, to możesz kupić lite albo takie, co na podłogówkę nie muszą być i może będzie taniej. Karolina kupiła dechy w fajnej cenie.

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam podlogowki u gory. Na innych fotkach podloga juz tak nie wyglada. Waham sie czy nie wcisnac pod lozko twojego dywanu coby ja troche zaslonic.

Wiem, ze zdjecia przeklamuja kolory bo wiele razy sie juz przekonalam, ze w realu wygladalo to lepiej, ale nawet moj P. , ktory jest totalnym ignoratem designarskim krzywi sie rowniez na podloge i powtarza ze trzeba bedzie ja wymienic;)

pięknie!!

na foto niewygląda źle ta podłoga - dałabym dywan chyba jednak...

bo teraz kupić nową podłogę jak ta niezniszczona? to dwa razy płacić!

a tą co? na śmietnik? :no:

Iwonka przyglądaj się jak to bosko wygląda!! :D

a nie masz w tym pokoju już miejsca na toaletkę nigdzie?????

Wiem, ze Ola.U ma u siebie w sypialni podobnie rozmieszczone lozko z szafkami, ktore dosunela do 1 str i po 2 dala waska konsolke. I to jedyna opcja, ktora by sie u mnie sprawdzila.

Moja sypialnia jest niby duza ale mega nieustawna, chyba ze na oknie balkonowym ustawie ta konsolke;););) albo na balkonie ;)

Komoda raczej musi tam zostac bo nad nia bedzie TV a nad konsolka juz nie bardzo.

Migotko schodow dalej nie lubie;) ale sa szczelnie owiniete foliami i ich nie widzialam juz od bardzo dawna wiec je ignoruje;);) no chyba ze 2 lata !!!

Po za tym reszta mi sie bardzo podoba;););) Tylko troche niepotrzebnie poplynelam z tym lozkiem 180x200!!

Edytowane przez owcaania

Na tym zdjęciu podłoga wygląda ślicznie, z łóżkiem i wezgłowiem tworzy ciepłą przytulną całość. Jedynie zgrzyta mi biała plastikowa szafka - jest z całkiem innej bajki i do tych ciepłych kudłato-kosmatych klimatów nie jakoś nie pasuje.

Na tym zdjęciu podłoga wygląda ślicznie, z łóżkiem i wezgłowiem tworzy ciepłą przytulną całość. Jedynie zgrzyta mi biała plastikowa szafka - jest z całkiem innej bajki i do tych ciepłych kudłato-kosmatych klimatów nie jakoś nie pasuje.

To ja dokładnie takie same przemyślenia jak Aga mam;) podłoga,zagłówek i łóżko ładnie pasują,jedynie stoliczki w trochę innym stylu.

Nie pomyślałam pod tym kątem, może rzeczywiscie coś jest na rzeczy, i razem nie współgra, przez biały połysk. Będę musiała powalczyć z dodatkami by ratować efekt. Zobaczę jak to się zgra gdy przyjdą lampki nocne, zasłony no i może dywan. A co myślicie o chodnikach ze skóry łowiecki:p

Na pewno meble będzie mi łatwiej wymienić za jakiś czas niż całą podłogę (ale drewno i tak tam kiedyś zagości, tylko kiedy będzie to kiedy:p)