owcaania 27.04.2015 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie obrażam się, wolę usłyszeć szczere opinie i konstruktywną krytykę niż jakieś sztuczne pochlebstwa. W tym celu pokazuje wam fotki. Rozważę wymianę uchwytów, tylko muszę sprawdzić je pod względem techniczym:yes:Nie wiem ile jest tam otworów. Jakoś inny kolor mi tam tez nie dokonca pasuje, czarny... no nie wiem, może konsola ale jedynie jeden element, jakiś kolor drewna. .. no tu z koleji nie wiem jak podłoga by go przyjęła, toupe lub szary ..chyba za mdlo. Może jedynie biały mat byłby lepszy zamiast połysku. P.s. P mówi, że jak wstawiamy biała świecę do sypialni to efekt będzie lepszy i szafki będą pasować Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 P.s. P mówi, że jak wstawiamy biała świecę do sypialni to efekt będzie lepszy i szafki będą pasować co racja to racja! polac mu moze uchwyty drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.04.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 a ja bym się wstrzymała z wymiana uchwyty dobierzesz do reszty. Przemyśl wcześniej zasłony, lampy i inne rzeczy, które dojdą... Do ciepłych brązów pasuje np krem, złoto, czerń, gołębi szary, nawet coś w niebieskie wpadającego, myślę, że jakbyś się uparła, to i jakiś pudrowy czy złamany róż można by było dobrać. Chyba fajniej by wyglądała bardziej stonowana bez zbytnich kontrastów, zwłaszcza gdy planujesz zostawić białe szafki. Możesz dodać białą pościel i jakoś to się zrównoważy Chociaż biel krzyczy na tle tych przytulnych gorących brązów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.04.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Owcetta,wstrzymałabym się ze zmianami - wcale się nie zdziwię, kiedy efekt finalny z dodatkami, które masz w głowie, będzie świetny i z tymi szafkami i z tymi uchwytami Co do podłogi, ponieważ wiem, że od dawna myślałaś o jej wymianie, pewnie Ci ta myśl nie przejdzie i prędzej czy później wymienisz, więc zrób to:). Panele jeśli nie klejone, możesz komuś ofiarować, bo można je wykorzystać drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 28.04.2015 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zakochalam sie http://www.podlogi-sklep.net/pod-75/fertig-parkiet-dab-antyk-lakierowany-lub-olejowany-fazowany.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.05.2015 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 (edytowane) Wklejam ku pamieci i byc moze bedzie moja, kiedys..;)- jesli uda mi sie ja gdzies wcisnac;) Edytowane 11 Maja 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 i jesli nie zniknie gdzies tutaj w czelusciach piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 11.05.2015 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Piekna i cena przystepna- dumam by wywalic komode z sypialni i jednak wstawic o taka cudna konsolke Dzisiaj jestem drama queen i moje otoczenie mowi juz dla swietego spokoju rob co chcesz:P:P Pojde to dzisiaj wytanczyc to moze mi przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 a ja to z checia poszlabym gdzies nad wode wykrzyczec sie... ooo tak , tego mi brakuje.. pozadnego zdarcia gardla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.05.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 A na koncercie Meli nie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 13.05.2015 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Zobaczcie kuchnie w tym domu http://sylab1.extradom.pl/zdjecia - interesujaca realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.05.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 A na koncercie Meli nie byłaś? no bylam, ale to bylo dawno temu Zobaczcie kuchnie w tym domu http://sylab1.extradom.pl/zdjecia - interesujaca realizacja nooo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.05.2015 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Dziewczyny zakupilam wczoraj 3 czarne kabelki :D ooo takie ( w porownaniu z dzisiejszym westwingiem moglabym powiedziec kupilam je za darmo:P:P:P ale bylby to oksymoron:P) Beda wisialy obok siebie nad polwyspem w kuchni, w odstepie okolo 30cm (+/ -).Jaka wybrac do nich zarowke ?? Kule o srednicy 950mm czy taka o srednicy 125mm . Czy moc 40 W wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.05.2015 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 co 30cm? to bardzo blisko - dałabym te mniejsze żarówki i 40w to wystarczy spokojnie - ja dałabym nawet mniej (idę zobaczyć ile ja mam - 2sztuki i jest dla mnie za jasno) ale chyba te dekoracyjne żarówki to i tak słabiej świecą od normalnych - choć moc taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.05.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 sprawdziłam - ja mam teraz zawieszone 2 sztuki o mocy 53W i jak dla mnie jest za jasno, mnie bolą oczy i nie zapalam tego światła prawie dopóki nie muszę koniecznie - wiszą w odległości od siebie jakieś 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 14.05.2015 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 sprawdziłam - ja mam teraz zawieszone 2 sztuki o mocy 53W i jak dla mnie jest za jasno, mnie bolą oczy i nie zapalam tego światła prawie dopóki nie muszę koniecznie - wiszą w odległości od siebie jakieś 60cm A wkleisz mi fociaka swoich zarowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 18.05.2015 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 (edytowane) U nas przymiarki do zabudowy w lazience Powiedzcie czy robicie uchwyty na recznik nad bidetem? Czy kladziecie je obok??? Musze chyba szybko cos zamowic Edytowane 11 Czerwca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 bidetu nie mam..ale widzialam w lazience u Tomkowej ze ma wieszaczek nad.. Owieczka po kliknieciu na zdjecie przenosi mnie do fotosika.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 18.05.2015 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Tylko jak przechowywac te reczniki by byly latwo dostepne i by wygladalo to estetycznie?! Docelowo zabudowa bedzie biala (na wysoki polysk)- ten ciemny kolor to tylko szablon Wkleilam fotke przed fotosik:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Podpytaj Tomkowa gdzie ona trzyma reczniczki mi sie wydaje, ze na kilka sztuk powinno cos byc obok.. a reszte schowac w "zabudowie" albo w szafce... zuzyte do kosza z praniem.. i nowe dokladac.. nooooo tak ja mysle a fotke powieksz, to nie bedzie przekierowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts