owcaania 18.05.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Mel wlasnie obejrzelam lazienki Tomkowej (cudne!) ale widze, ze ona ma uchwyt na recznik. P.S. Odliczasz juz dni? Bo ja bardzo ;)ostatni wolny dzien mialam 11 tyg temu :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.05.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Owieczka..ja nawet nie mam czasu zeby dni odliczac, tak mi one zap*** jeszcze na 30maja wieczor panienski jest zaplanowany..qrrde nie pasi mi isc bo rano do kosciola z ta komunia, wygladalabym po takiej imprezie jak zombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.05.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 A wkleisz mi fociaka swoich zarowek? na twarzoksiażce ... Powiedzcie czy robicie uchwyty na recznik nad bidetem? Czy kladziecie je obok??? Musze chyba szybko cos zamowic robię uchwyt nad :yes; a dodatkowe będą leżały schowane w szafce nad bidetem - na wizytę gości chyba będę wyciągać i kłaść na półce (w koszyczku chyba jakimś ładnym) nad bidetem, by nie musieli grzebać po szafkach Tylko jak przechowywac te reczniki by byly latwo dostepne i by wygladalo to estetycznie?! ... jw zabudowa będzie klasa! spasowana co do mm i chyba nie będziesz miała półeczki w tej wnęce? bo będą szafki całkiem wypełniające tę wnękę??? to tylko zostaje informowanie gości że ręczniki są w szafce nad bidetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 01.06.2015 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Moja prawie skonczona MASTER BATHROOM [ATTACH=CONFIG]319155[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319157[/ATTACH] (od razu widac gdzie fuga nie byla domyta ;)) myslicie by pomalowac scianke kolankowa za wanna na ciemny braz? Bedzie lepszy kontrast ? Marzy mi sie jeszcze jakas wielka biala donica z czyms fajnym zielonymw srodku ;) Ale dochodza mnei glosy sporzeciwu by donica byla czarna:rolleyes: i "GUPIEJE":rolleyes: I druga skonczona(brakuje tylko lampy) [ATTACH=CONFIG]319160[/ATTACH] I przeprosilam sie ze schodami ( w sumie to kolor pasuja ;)) [ATTACH=CONFIG]319161[/ATTACH] Edytowane 11 Czerwca 2015 przez owcaania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.06.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Moja prawie skonczona MASTER BATHROOM [ATTACH=CONFIG]319155[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319157[/ATTACH] (od razu widac gdzie fuga nie byla domyta ;)) myslicie by pomalowac scianke kolankowa za wanna na ciemny braz? Bedzie lepszy kontrast ? Marzy mi sie jeszcze jakas wielka biala donica z czyms fajnym zielonymw srodku ;) Ale dochodza mnei glosy sporzeciwu by donica byla czarna:rolleyes: i "GUPIEJE":rolleyes: I druga skonczona(brakuje tylko lampy) [ATTACH=CONFIG]319160[/ATTACH] I przeprosilam sie ze schodami ( w sumie to kolor pasuja ;)) [ATTACH=CONFIG]319161[/ATTACH] Owieczko, piękna ta master bathroom, jestem zachwycona wanną i podłogą:DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.06.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Owieczko świetne łazienki (zazdroszczę ukrytych szafek, są rewelacyjne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.06.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 To prawda. Pięknie Za wanną nie malowałabym na brązowo . Jakbyś się upierała to na czarno ewentualnie , ale ciemna fara na ścianach w łazience oznacza zachlapania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 01.06.2015 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Dzieki dziewczyny za mile opinie raczej spodziewalam sie batow;) Lazienka jest bez oh'ow i ah'ow. Prosta jak budowa cepa.Jednakze taki byl moj zamiar mialo byc ponadczasowo, bez sezonowych trendow i na lata. Oczywiscie na zywo jest inne wrazenie a plytka jest troszke ciemniejsza (bardziej jak na 1 fotce a nie na 2). Ostanio sprzatajac w domu zastanawialam sie co by bylo gdybym... budowala kolejny dom... i doszlam do wniosku, ze wiele rzeczy zrobilabym tak samo wiec nie jest zle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 01.06.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Owieczka też mi się bardzo podoba Twoja MASTER BATHROOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Ja się tu chyba jeszcze nie witałam i nie wiem kompletnie jak to się mogło stać Ręczniki trzymam w ukrytych szafkach Dużą łazienkę już chwaliłam na łazienkowym, ale chętnie powtórzę: jest pięknie Natomiast zdecydowanie nie podoba mi się sposób robienia zdjęć Kto to słyszał, jedna fotka z małej łazienki, zwłaszcza, że skończona A schodów to już wcale nie widzę Bardzo proszę o poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 02.06.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Owieczka też mi się bardzo podoba Twoja MASTER BATHROOM Dzieki Slezanko:) Asiulek, Slonko:hug::hug: Tomkowa:bye: zdjecia sa lipne bo zupelnie nie pomyslalam by pocykac porzadnych. Skupilam sie na gornej lazience bo tam sie najwiecej dzialo i obcykalam kazdy jej cm ;) a o reszczcie "zapomnilam";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 03.06.2015 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Wow, łazienka super. Tak jak mówisz, prosta bez udziwnień, a jednak ma w sobie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.06.2015 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Junona dzieki wielkie:hug: Kto czytal watek Karolajny ten wie o moich rozterkach:P:P ale stalo sie data zabukowana 13 sierpien 2016 :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.06.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Junona dzieki wielkie:hug: Kto czytal watek Karolajny ten wie o moich rozterkach:P:P ale stalo sie data zabukowana 13 sierpien 2016 :wiggle: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.06.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Bardzo ładna data Gratuluję obojgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 03.06.2015 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Wolalabym piatek 13 ale dooooouuuuupppaaaaa:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.06.2015 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 aaaaaaaa łazienki w kibelku też będę mieć tak w rogu jak u Ciebie w dolnej szafkę - już za miesiąc a górna taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka przestronna jak już zawisną kibelki to będzie lepszy efekt ...Kto czytal watek Karolajny ten wie o moich rozterkach:P:P ale stalo sie data zabukowana 13 sierpien 2016 :wiggle: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA notuję w kalendarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.06.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Junona dzieki wielkie:hug: Kto czytal watek Karolajny ten wie o moich rozterkach:P:P ale stalo sie data zabukowana 13 sierpien 2016 :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 04.06.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Owieczka cudne łazienki ! ta szara super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 05.06.2015 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Dzieki Aniqo!! Czy ktos z was wie jak nazywa sie ten element:confused: albo gdzie go moge dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts