Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A wkleisz mi fociaka swoich zarowek?

na twarzoksiażce :)

...

Powiedzcie czy robicie uchwyty na recznik nad bidetem? Czy kladziecie je obok??? Musze chyba szybko cos zamowic

robię uchwyt nad :) :yes;

a dodatkowe będą leżały schowane w szafce nad bidetem - na wizytę gości chyba będę wyciągać i kłaść na półce (w koszyczku chyba jakimś ładnym) nad bidetem, by nie musieli grzebać po szafkach :-P

Tylko jak przechowywac te reczniki by byly latwo dostepne i by wygladalo to estetycznie?!

...

jw :D

zabudowa będzie klasa! spasowana co do mm :)

i chyba nie będziesz miała półeczki w tej wnęce? bo będą szafki całkiem wypełniające tę wnękę???

to tylko zostaje informowanie gości że ręczniki są w szafce nad bidetem :)

• 2 weeks później...

Moja prawie skonczona MASTER BATHROOM [ATTACH=CONFIG]319155[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319157[/ATTACH] (od razu widac gdzie fuga nie byla domyta ;);)) myslicie by pomalowac scianke kolankowa za wanna na ciemny braz? Bedzie lepszy kontrast ? Marzy mi sie jeszcze jakas wielka biala donica z czyms fajnym zielonymw srodku ;);) Ale dochodza mnei glosy sporzeciwu by donica byla czarna:rolleyes: i "GUPIEJE":rolleyes:;)

I druga skonczona(brakuje tylko lampy) [ATTACH=CONFIG]319160[/ATTACH]

I przeprosilam sie ze schodami ( w sumie to kolor pasuja ;);)) [ATTACH=CONFIG]319161[/ATTACH]

Edytowane przez owcaania

Moja prawie skonczona MASTER BATHROOM [ATTACH=CONFIG]319155[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319156[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]319157[/ATTACH] (od razu widac gdzie fuga nie byla domyta ;);)) myslicie by pomalowac scianke kolankowa za wanna na ciemny braz? Bedzie lepszy kontrast ? Marzy mi sie jeszcze jakas wielka biala donica z czyms fajnym zielonymw srodku ;);) Ale dochodza mnei glosy sporzeciwu by donica byla czarna:rolleyes: i "GUPIEJE":rolleyes:;)

I druga skonczona(brakuje tylko lampy) [ATTACH=CONFIG]319160[/ATTACH]

I przeprosilam sie ze schodami ( w sumie to kolor pasuja ;);)) [ATTACH=CONFIG]319161[/ATTACH]

Owieczko, piękna ta master bathroom, jestem zachwycona wanną i podłogą:DDDD

Dzieki dziewczyny za mile opinie raczej spodziewalam sie batow;) Lazienka jest bez oh'ow i ah'ow. Prosta jak budowa cepa.Jednakze taki byl moj zamiar mialo byc ponadczasowo, bez sezonowych trendow i na lata.

Oczywiscie na zywo jest inne wrazenie a plytka jest troszke ciemniejsza (bardziej jak na 1 fotce a nie na 2).

Ostanio sprzatajac w domu zastanawialam sie co by bylo gdybym... budowala kolejny dom... i doszlam do wniosku, ze wiele rzeczy zrobilabym tak samo wiec nie jest zle ;);)

Ja się tu chyba jeszcze nie witałam i nie wiem kompletnie jak to się mogło stać :D :bye:

Ręczniki trzymam w ukrytych szafkach :p

Dużą łazienkę już chwaliłam na łazienkowym, ale chętnie powtórzę: jest pięknie :yes: Natomiast zdecydowanie nie podoba mi się sposób robienia zdjęć :lol2: Kto to słyszał, jedna fotka z małej łazienki, zwłaszcza, że skończona ;) A schodów to już wcale nie widzę :rolleyes: Bardzo proszę o poprawę :D

Owieczka też mi się bardzo podoba Twoja MASTER BATHROOM :yes: :D

Dzieki Slezanko:):)

Asiulek, Slonko:hug::hug::hug:

Tomkowa:bye: :hug: zdjecia sa lipne bo zupelnie nie pomyslalam by pocykac porzadnych. Skupilam sie na gornej lazience bo tam sie najwiecej dzialo i obcykalam kazdy jej cm ;);):p a o reszczcie "zapomnilam";);)

aaaaaaaa łazienki :)

w kibelku też będę mieć tak w rogu jak u Ciebie w dolnej szafkę - już za miesiąc :D

a górna taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka przestronna :) jak już zawisną kibelki to będzie lepszy efekt :)

...Kto czytal watek Karolajny ten wie o moich rozterkach:P:P ale stalo sie data zabukowana 13 sierpien 2016 :wiggle::wiggle::wiggle:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

notuję w kalendarzu :-P