Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mel ale Ty już coś sadzisz, pomału ale sadzisz... a u mnie to ja dopiero wtedy zacznę :D bo póki nie będzie teren wyrównany to nie ma co sadzić

taaa i stanelo na tym co jest ;)

w sumie, teraz nawet nie wiem czego chce, czy warto cos dosadzac itp... bo i tak tego nie widze :sick:

Owieczka :bye: :D

widze, ze z Ciebie taka sama gospodyni na fm jak ze mnie :lol2:

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja zaczęłam sadzić dopiero jak mi kostkę ułożyli i trawę posiałam. Masz juz konkretne miejsca wyznaczone i wiesz , ze raczej nic sie nie zmieni .

Mel widziałaś tego linka od Ivy?podoba Ci sie ? mnie baaardzo. W czwartek jadę po jakieś roślinki i nie mam zbyt dużego budżetu , ale a nóż widelec się męża naciągnie:evil:

Czesc Dziewczyny!! Kope lat (zwlaszcza Iwonka, Karolina i Magda - od rana sie nie odzywacie :p:P:P i jakos bateria w tel trzyma mi nagle fason;);)).

Co tu pisac... z ogrodzenia poki co nici, z ogrodu nici... budujemy!! wlasciwie dopiero zaczynamy, budynek gospodarczy. Wiec wykonczenie znow szl.... trafil;);)

Ogrod od Iwonki jest super, prosty, nowowczesny, cos absolutnie dla mnie. Musze sie kiedys z Wami podzielic zdjeciami ogrodu mojego brata tez jest w takim klimacie :p:p

Mel widziałaś tego linka od Ivy?podoba Ci sie ? mnie baaardzo. W czwartek jadę po jakieś roślinki i nie mam zbyt dużego budżetu , ale a nóż widelec się męża naciągnie:evil:

widzialam i komentowalam ze fajny :)

Czesc Dziewczyny!! Kope lat (zwlaszcza Iwonka, Karolina i Magda - od rana sie nie odzywacie :p:P:P i jakos bateria w tel trzyma mi nagle fason;);)).

:D :lol2:

moj tel trzyma caly dzien fason bo internet w nim wylaczylam :lol2:

powoli nadrabiam "zaleglosci" ;)

Nooo to budujemy dalej :stirthepot:

No to chcemy zobaczyc:)A wiecie coś o tych trawach? kiedy sadzić?

powinno pisac na stronie z trawami co i jak :)

nie zaglebialam sie w temacie bo u mnie ciut i jeszcze ciut do tego etapu ;)

oooo dzieki Kochana :)Chcę kupić tuje ale jeszcze muszę wsadzić kilka traw :) Dostałam w prezencie trawę tą niską z czarnymi piórkami(?) heheh nie wiem jak się nazywa , ale prezentuje się super :) jutro jadę do szkółki u nas a oni mają strasznie duuuuużo tego wszystkiego:rolleyes:

Jutro wrzucę kilka fotek u siebie z zakupami:)

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
WARYYYJJJATTTKIIII:P:P:P:bye:

Aniqo zapraszam Cie do naszej tajnej/ przez poufnej grupy wnetrzarskiej na FB. Meliska na pewno sprzeda Ci wszystkie hasla i kody dostepu:P Tylko najpierw wymysli Ci jakies niegrzeczne zadanie :p:p:p:rolleyes::rolleyes:

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jak chcę !

Ale jak Mel coś wymyśli to strach się bać !:lol2: