Mmelisa 22.09.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Mel ale Ty już coś sadzisz, pomału ale sadzisz... a u mnie to ja dopiero wtedy zacznę bo póki nie będzie teren wyrównany to nie ma co sadzić taaa i stanelo na tym co jest w sumie, teraz nawet nie wiem czego chce, czy warto cos dosadzac itp... bo i tak tego nie widze Owieczka widze, ze z Ciebie taka sama gospodyni na fm jak ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.09.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ja zaczęłam sadzić dopiero jak mi kostkę ułożyli i trawę posiałam. Masz juz konkretne miejsca wyznaczone i wiesz , ze raczej nic sie nie zmieni . Mel widziałaś tego linka od Ivy?podoba Ci sie ? mnie baaardzo. W czwartek jadę po jakieś roślinki i nie mam zbyt dużego budżetu , ale a nóż widelec się męża naciągnie:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 22.09.2015 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Czesc Dziewczyny!! Kope lat (zwlaszcza Iwonka, Karolina i Magda - od rana sie nie odzywacie :P:P i jakos bateria w tel trzyma mi nagle fason;)). Co tu pisac... z ogrodzenia poki co nici, z ogrodu nici... budujemy!! wlasciwie dopiero zaczynamy, budynek gospodarczy. Wiec wykonczenie znow szl.... trafil;) Ogrod od Iwonki jest super, prosty, nowowczesny, cos absolutnie dla mnie. Musze sie kiedys z Wami podzielic zdjeciami ogrodu mojego brata tez jest w takim klimacie :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.09.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 No to chcemy zobaczyc:)A wiecie coś o tych trawach? kiedy sadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.09.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Mel widziałaś tego linka od Ivy?podoba Ci sie ? mnie baaardzo. W czwartek jadę po jakieś roślinki i nie mam zbyt dużego budżetu , ale a nóż widelec się męża naciągnie:evil: widzialam i komentowalam ze fajny Czesc Dziewczyny!! Kope lat (zwlaszcza Iwonka, Karolina i Magda - od rana sie nie odzywacie :P:P i jakos bateria w tel trzyma mi nagle fason;)). moj tel trzyma caly dzien fason bo internet w nim wylaczylam powoli nadrabiam "zaleglosci" Nooo to budujemy dalej No to chcemy zobaczyc:)A wiecie coś o tych trawach? kiedy sadzić? powinno pisac na stronie z trawami co i jak nie zaglebialam sie w temacie bo u mnie ciut i jeszcze ciut do tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 22.09.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Aniqa Jesień to idealny moment aby sadzić trawy Teraz są najpiękniejsze i widać je w całej okazałości Teraz się jeszcze ukorzenią a wiosną wystrzelą jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 23.09.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 oooo dzieki Kochana :)Chcę kupić tuje ale jeszcze muszę wsadzić kilka traw Dostałam w prezencie trawę tą niską z czarnymi piórkami(?) heheh nie wiem jak się nazywa , ale prezentuje się super jutro jadę do szkółki u nas a oni mają strasznie duuuuużo tego wszystkiego:rolleyes: Jutro wrzucę kilka fotek u siebie z zakupami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.10.2015 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 helllooołłł!!!co nowego?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 25.11.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Owcaaaaa gdzie ty się podziewasz kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Pewnie szykuje sie do zimy....jak to Owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.11.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Wariatki! A futerko przystrzyzone? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.11.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Wariatki! A futerko przystrzyzone? )) wlasnie o to futerko mi chodzi zeby tylko nie zmarzla bez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owcaania 27.11.2015 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 WARYYYJJJATTTKIIII:P:P:P:bye: Aniqo zapraszam Cie do naszej tajnej/ przez poufnej grupy wnetrzarskiej na FB. Meliska na pewno sprzeda Ci wszystkie hasla i kody dostepu:P Tylko najpierw wymysli Ci jakies niegrzeczne zadanie :p:p:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.11.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 to teraz wiem, gdzie się podziewacie szkoda, że nie widoczne dla tych bez FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 28.11.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Nie musisz mieć oficjalnego fb, jakikolwiek z maila zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.12.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 WARYYYJJJATTTKIIII:P:P:P:bye: Aniqo zapraszam Cie do naszej tajnej/ przez poufnej grupy wnetrzarskiej na FB. Meliska na pewno sprzeda Ci wszystkie hasla i kody dostepu:P Tylko najpierw wymysli Ci jakies niegrzeczne zadanie :p:p:rolleyes: AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jak chcę ! Ale jak Mel coś wymyśli to strach się bać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.12.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to jak chcę ! Ale jak Mel coś wymyśli to strach się bać ! Spoko. Damy rade Tylko dlaczego to ja mam wymyslac zadania, skoro mnie najmniej ostatnio? Macham i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.12.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Meliska!! Wszelki Duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.12.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Nie musisz mieć oficjalnego fb, jakikolwiek z maila zadziała. wiem, ze nie muszę to, że nie mam FB nie wynika z niewiedzy nawet jak nie masz oficjalnego to i tak jesteś widoczna, choć niektórym wydaje się inaczej ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.12.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Meliska!! Wszelki Duch Tak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts